tiistai 10. joulukuuta 2019

Osa 8.0

Aiemmin tapahtunutta: Seitsemännen sukupolven perijälle Gabrielille syntyi kolme lasta: Harry, Henrika ja Henry. Edellisessä osassa nähtiin kooste kaikkien kolmen perijäehdokkaan yliopistovuosista ja nyt on aika aloittaa Myrskyluotojen kahdeksas sukupolvi!

************



Harryn, Henrikan ja Henryn opiskellessa yliopistossa, Myrskyluotojen kotitalo ei todellakaan ollut hiljainen ja tyhjä, siitä pitivät huolen Berrylle ja Banjolle syntyneet neljä pentua.





Chili, Choko, Cinnamon ja Cherry tuntuivat ehtivän kaikkialle (sekä pissaavan kaikkialle) ja ihmeellisiä olivat ne hetket, kun koko pentue nukkui yhtä aikaa.









Myrskyluotojen taloon tehtiin myös pitkästä aikaa perusteellinen pintaremontti. Talon uusi värimaailma on tällainen vaaleanpunertavan ja ruskehtavan sävyinen. Myrskyluodot ovat jo varsin rikas perhe ja halusin, että talon sisustuksessakin on mukana ripaus ylellisyyttä.



Ja tässä on Myrskisten 8. sukupolven perijätär Henrika! Olisin voinut ottaa perijäksi vaikka kaikki kolme jälkeläistä, mutta lopulta valinta kääntyi Henrikaan, koska Myrskyluodoilla ei ole pitkään aikaan ollut naispuolista perijää.


Henrikan mukana taloon muutti tietysti myös Alvar, johon Henrika tustui ja rakastui yliopistovuosinaan.





Samana päivänä, kun Henrika palasi yliopistosta, pennutkin vihdoin aikuistuivat. He kaikki ovat aika hauskoja sekoituksia vanhemmistaan ja kuitenkin keskenään ihan erinäköisiä.


Myrskyluotojen talo on toki iso, mutta ehkä kuitenkin hiukan ahdas kuudelle koiralle,  joten pennuista ainoastaan Chili sai jäädä perheen lemmikiksi. Kolmelle muulle pennulle etsittiin uudet kodit.



Pystykorvainen Cinnamon muutti Harryn perheeseen lemmikiksi. Harryn perheeseen pääsette myöhemmin tutustumaan enemmänkin hänen omassa extrassaan.



Illemmalla Henrika ja Alvar suuntasivat kylille etsimään Henrikalle työpaikan kioskin ilmoitustaululta. Henrikan elämäntoiveena on tienata 100 000 simoleonia ja sitä hän lähti tavoittelemaan viihdeuralla.




Kioskin viereen oli hiljattain valmistunut karaokebaari ja tokihan sitäkin piti käydä testaamassa.



Tässä kohden yhtäkkiä muistin, etteivät Henrika ja Alvar ole vielä kihloissa. Niinpä kihlat nyt sitten vaihdettiin ah niin romanttisesti karaokebaarissa kaljatuopin äärellä  :D


Henrikan ja Alvarin syksyiset häät vietettiin Myrskyluotojen puutarhassa, jota myös oli hieman uudistettu samalla, kun taloa remontoitiin.






Henrikan häätyyli oli minun mielestä aivan ihana! Tuo mekko on ihan mielettömän hieno.



Häävieraiden joukossa oli muun muassa tukevasti raskaana oleva sukulaisnainen Heini, eli Grace Myrskyluodon tytär. Sinimekkoista vierasta pitkään ihmettelin, kunnes tajusin että siinähän on Myrskyluotojen postinkantaja! :D Näköjään hänkin kutsui itsensä juhliin.



Myös Myrskyluotojen puutarhuri paiski töitään asianmukaisesti tälläytyneenä :D Ja tämähän ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun hän kuokki perheen puutarhajuhlissa!






Juhlat olivat hauskat ja onnistuneet. Vieraina juhlissa oli pääasiassa perheenjäseniä ja sukulaisia, kuten Henrikan paras ystävä Hippu.




Gabriel maalasi Henrikan perijäkuvan, josta tuli oikein onnistunut.



Näitä perijäkuvia alkaakin olla jo melkoinen rivistö...



...ja uutta sukupolvea pukkaa, sillä Henrika huomasi pian olevansa tiineenä.



Syksy vaihtui talveen ja Henrika näyttäisi tykkäävän talvesta yhtä paljon (vähän) kuin minäkin.





Alvar oli erittäin mallikelpoinen tuleva isä ja palvoi raskaana olevaa vaimoaan.



Synnytys tapahtui klassiseen tapaan pyjamassa keskellä yötä.




Tervetuloa maailmaan, Ilona Myrskyluoto. Ensimmäinen yhdeksännen sukupolven perijäehdokas! Mahtaneeko Ilona aikanaan synnyttä Myrskyluotojen viimeisen eli kymmenennen perijän? Se jää nähtäväksi.


6 kommenttia:

  1. Heissan! En ole kerennyt vielä lukea kaikkia osia kiinni, mutta ajattelin ilmoitella omaa aktivoitumistani simssin ohella. Jos kiinnostaa, niin vuodenvaihteen jälkeen on tulossa uusi LC luettavaksi blogiini, pieni esittely onkin jo etusivulla.

    Haluaisin jatkaa myös sinun LC:si lukemista, niin voisitko heittää kommenttia, kun uusia osia tulee? :--)

    VastaaPoista
  2. Kahdeksas sukupolvi jo menossa, eikä! Jopas aika rientää. Henrika on kyllä mainio valinta perijäksi, hän on kivasti ihan omannäköisensä varustettuna kuitenkin Myrskyluotojen piirteillä. Uusittu sisustus on muuten aivan i-ha-na. Ja samaa voisi sanoa toki kaikesta muustakin tässä osassa, mutta erityisesti koiranelikosta. Suosin itse kissoja lemmikkeinä, mutta heti tuli hinku ottaa jollekin perheelle vaihteeksi koira. Jospa Ilonalle siunaantuisi vielä pikkusisaruksiakin, sitä odotellessa! :)

    VastaaPoista