maanantai 21. tammikuuta 2019

Osa 7.4Vihdoinkin päästään perijäehdokkaiden yliopistovuosien kimppuun!Tämä liehuletti tässä on aikuistunut Harry Myrskyluoto.
Harry muutti yliopistokampuksella pieneen vuokrataloon ja saman katon alle muutti tottakai teiniaikainen tyttöystävä Lotta. Eihän näitä kahta voinut erottaa!Harryn ja Lotan vuokrakoti sijaitsee kampuksen uudella asuntoalueella, jossa on tällaisia värikkäitä pieniä vuokrataloja. Pinkihtävään naapuritaloon muutti myöhemmin pikkusisko Henrika.Esiintymisuralle tähtäävä Harry valitsi pääaineekseen teatteritaiteen.Lotta puolestaan päätti opiskella psykologiaa. Jos nyt en aivan väärin muista, Lotan elämäntoiveena on opetusministeriksi kohoaminen.Nämä kaksi todellakin kuuluvat yhteen :D
Tuoreen avoparin elämä oli pääasiassa armotonta taitopisteiden hankkimista ja loputonta päättötöiden naputtelua.Äiti Myrskyluotokin piipahti kylässä. Asuvalinta oli... jännä.Kun pienen talon seinät alkoivat ahdistaa, Harry ja Lotta viettivät aikaa Opiskelijakeskuksessa, joka on kampuksen ns. päärakennus. 
Opiskelijakeskuksessa yliopistolaiset voivat ilmaiseksi ruokailla, opiskella, kehittää taitopisteitä tai ihan vain sosialisoida toisten opiskelijoiden kanssa.
Keskuksella on myös ikioma kummitus, sillä tontille on sijoitettu erään traagisesti menehtyneen dormien hautakivi.
Hempeilyä tähtitaivaan alla.

Opiskelijakeskus toimi myös näyttämönä, kun Harry kaiveli taskustaan muuan pienen rasian. Lotan vastauksen varmaan arvaattekin.Umpirakastunut kihlapari.Samaan aikaan toisaalla pikkusisko Henrika aloitteli yliopistotaivaltaan. Hän tosiaan muutti veljensä naapuriin samanlaiseen pieneen tiilitaloon.Henrikan kämppikseksi muutti paras ystävä, sukulaistyttö Hippu Myrskyluoto. Vasta näitä kuvia muokatessani tajusin, että olin valinnut Hipulle tismalleen saman asun joka Lotalla oli :D Asu on siis selvästi hyvin trendikäs!Henrikan elämäntoiveena on 100 000 simoleonin tienaaminen, joten hän ryhtyi opiskelemaan taloustiedettä.Hippu puolestaan valitsi pääaineekseen biologian.


Arki kämppisten taloudessa oli hyvinkin samanlaista kuin naapurin tuoreella kihlaparilla. Ei puhettakaan villeistä bileistä, vain armotonta opiskelua.
Välillä oli kuitenkin otettava pieni irtiotto opiskelusta ja kaksikko suuntasi yökerho Alieniin, joka sijaitsee Alankolassa (eli Poukaman ns.ostosalueella).
Yökerhon tanssilattialla Hernikan seuraan liittyi tämä mukavan näköinen mies, joka nimeksi selvisi Alvar Rahala. Kuka olisikaan oivallisempi puolisoehdokas taloustiedettä opiskelevalle mammonasimille kuin mies, jonka sukunimi on Rahala? :D Match made in Heaven.

Näiden kahden välillä on käsin kosketeltavaa kemiaa, siitä ei ole epäilystäkään. 'Seuraavana päivänä Alvar täysin spontaanisti pyysi Henrikaa treffeille. Sehän sopi minulle, eipä tarvinnut itse järjestää näille treffejä :D
Treffipaikaksi valikoitui keilahalli Kei-Laama, joka onkin lähes aina simieni treffipaikkana.

Treffit sujuivat aika lailla täydellisesti :)
Unelmatreffien jälkeen oli kuitenkin palattava takaisin ankeaan arkeen ja puserrettava opinnot päätökseen. Henrika ja Hippu valmistuivatkin yliopistosta hienoin arvosanoin.Kun Harry ja Henrika olivat jo saaneet opintonsa päätökseen, kampukselle mutti vielä sisaruskatraan nuorin, Henry. Hän asettui asumaan asuntola Auringonkukkaan, jossa on aiemminkin asunut Myrskylyodon perheen jälkeläisiä.Viihdeuralle tähtäävän Henryn pääaineeksi valikioitui kirjallisuus.Ja taas opiskeltiin ankarasti.Henryn kanssa samassa asuntolassa asui Hely Myrskyluoto, joka on Hipun pikkusisko :) Siskonsa tavoin hänkin on super kaunis!Vapaa-ajallaan Henrykin suuntasi yökerhoon, tosin tanssilattian sijaan hän viihtyi paremmin DJ-kopissa levyjä pyörittelemässä. Kenties DJ-taidoista on myöhemmin iloa viihdeuralla.
Samalla Henry tutustui myös paikan söpikseen tiskijukkaan Alvariin. Kyllä, hänenkin nimensä on Alvar. Jostain syystä mun pelillä on taipumus nimetä noin joka toinen mies-sim Alvariksi.

Myöhemmin kaksikko hengaili yökerhon porealtaalla ja  Alvar ei varsinaisesti peitellyt ihastustaan Henryyn :DNäihin kuviin, näihin tunnelmiin lienee hyvä päättää tämä yliopistokooste :) Henryn kuvia oli nyt vähän vähemmän kuin isompien sisarustensa, sillä hän aloitti yliopiston niin paljon myöhemmin, että opinnot ovat vielä hiukan kesken kun kirjoitan tätä osaa. 

Kukaan ei varmaan ylläty jos paljastan, että Henrystä ei ole tulossa perijää. Perijän pitäisi tuottaa biologisia jälkeläisiä ja Henryltä niitä nyt ei ole odotettavissa, kuin korkeintaan ufosieppauksen seurauksena. Henryn elämään tullaan siis palaamaan aikanaan hänen omassa extrassaan ja silloin myös selvinnee, jatkuiko lupaava romanssi Alvarin kanssa.

Seuraavaksi mulla on tarkoitus julkaista Grace-extra, johon mulla on jo lähes kaikki kuvat otettuna ja pyrin saamaan extran julkaistua tässä alkuvuoden aikana. Sitten onkin aika aloittaa jo 8. sukupolvi! Voin kertoa, että perijän valinta Harryn ja Henrikan välillä oli äärimmäisen vaikea ja teinkin valinnan vasta aivan viime hetkillä. Huh!

2 kommenttia:

  1. En kestä, taisi tulla kauniidne simien yliannostus! Samalla hirveä halu pistää koko ladatut-kansio uusiksi ja täyttää se pelkällä maxis matchilla. En ihmettele, että perijävalinta oli vaikea, ja hyvät geenit näyttää siunaantuneen myös serkkutytöille. Kiitos tästä ihanasta päivän piristyksestä!

    VastaaPoista
  2. Ai että, lukasin nyt nää kaksi väliin jäänyttä osaa enkä voi olla ihailematta hurjan söpöjä simejäsi ♥ Kuten GreenPixy tuossa sanoikin, tekisi hirveästi mieli korvata kaikki ladatut pelkällä maxis matchilla ja toivoa, että omakin peli näyttäisi noin nätiltä :D Tui Henry ja Alvar ♥ Ja Henrika ja Alvar ♥ Alvar-invaasio.

    Suvilaaksossa muuten pitkästä aikaa uusi osa :)

    VastaaPoista