torstai 15. maaliskuuta 2018

Osa 7.2

Aiemmin tapahtunutta: Seitsemännen sukupolven perijälle Gabriel Myrskyluodolle ja hänen puolisolleen Aamulle syntyi poika Harry sekä tytär Henrika. Gabrielin äiti Birgitta menehtyi yllättäen ja isä Felix löysi vielä vanhoilla päivillään rinnalleen uuden kumppanin, Jeminan.


************


Poukamassa kesä oli kääntynyt syksyyn ja innokas koululainen Harry toi koulusta ensimmäisen kympin todistuksensa, asianmukaisten tuuletusten saattelemana.

Taaperoksi kasvanut Henrika piti vanhempansa kiireisinä ja opetteli tärkeitä taitoja, kuten kävelemistä.Felixin kihlattu Jemina oli myös jo sulautunut osaksi perhettä ja löytänyt paikkansa lasten varamummona.
Pian perheessä olisikin yksi hellittävä lisää, sillä Aamun vatsanseutu oli alkanut pyöristyä tasaiseen tahtiin.Gabriel tarvitsi logiikkapisteitä edetäkseen urallaan ja vietti runsaasti aikaa tämän härpäkkeen ääressä, jonka joku talon asukas on joskus muinoin saanut urapalkintona.Gabriel onnistui saamaan myös mystisen sairauden, joka ei kylläkään näkynyt hänestä lainkaan päällepäin; hän ei yskinyt lainkaan eikä koskaan myöskään tullut sitä ilmoitusta"Gabriel on parantunut". Outoa?!
Henrika varttui taaperosta lapseksi ja tapausta juhlittiin kakun kera. Söpö tyttö hänestä tulikin!Seuraavana yönä oli sitten perheen kolmannen lapsen aika saapua maailmaan.
Tulokas oli poika ja hänet nimettiin Henryksi. Hän on hauska välimuoto sisaruksistaan: ruskeat hiukset kuten Harrylla ja meripihkasilmät kuten Henrikalla :)
Henrika muutti Harryn kanssa yhteiseen huoneeseen. Päivä olikin hyvä aloittaa reippaalla tyynysodalla.

Henrika ja Harry viihtyivät nyt erinomaisesti yhdessä, kun he olivat hetken aikaa ns. samalla ikätasolla. Pian oli kuitenkin jälleen synttärikakun aika.
Tällä kertaa olikin kyseessä tuplasynttärit, sillä Henry varttui taaperoksi ja Harry teiniksi.
Henrystä tuli kovasti isoveljensä näköinen taapero. Hän näyttäisi olevan erittäin menevä tyyppi, mutta myös varsin vakavaluonteinen.Ja tältä näyttää teini-ikäinen Harry. Hän on ihana! Tykkään todella paljon hänen persoonallisista silmistään.
Harrylle valikoitui tietotavoite. Hän pitää blondeista ja löyhkästä, mutta inhoaa hajuvesiä. Kenties Harry kärsii hajusteyliherkkyydestä? :D Elämäntoiveeksi Harrylle tuli esiintymisuran huippu. Melko yllättävä elämäntoive tietosimille, mutta ihan mielenkiintoinen kylläkin.Kioskin ilmoitustaulu, tuo unelmatyöpaikkojen ehtymätön lähde. Harrylla kävi vieläpä niin hyvä tuuri, että hän onnistui saamaan työpaikan suoraan teiniuran huipulta! Aikamoista.
Harry oli niin mallikelpoinen isoveli molemmille pikkusisaruksilleen, että mun on ehkä jossain vaiheessa annettava hänelle kakkoselämäntavoitteeksi perhetavoite.
Henrikakin oli aloittanut koulun. Hän pakersi läksyjensä kanssa ilta toisensa perään ja lopulta ahkerointi palkittiin kympin todistuksella.
Oli siis aika kutsua rehtori illalliselle, ja tokihan Henrika ja Harry yksityiskouluun pääsivät. Nämä rehtorin vierailut ovat legacyperheelle jo hyvin rutiinitoimituksia.

Myrskyluodoille muutti uusi lemmikki! Koira nimeltä Berry. Koira adoptoitiin Gabrielin siskolta Gracelta; Berry on yksi Gracen koiran saamista pennuista. Gracesta ja hänen perheestään on myöhemmin luvassa oma extrakin :)
Harry lähetettiin kauppaan hankkimaan Berrylle kaulapanta. Samalla reissulla hän tutustui sievään vaaleatukkaan nimeltä Lotta. Ilmassa oli merkkejä ihastuksesta.
Sitten koitti se ilta, kun tuli aika hyvästellä Felix :( Hänen myötään siirtyi ajasta ikuisuuteen jo legacyperheen 6. sukupolvi.
Vaikka Jemina olikin jo tullut perheenjäseneksi, päätti hän Felixin kuoleman jälkeen hyvästellä perheen ja muuttaa pois.
Jemina muutti kaupunkiin vanhainkotiin viettämään vanhuudenpäiviään. Siellä hänelle seuraa pitävät naapuruston muut yksinäiset vanhukset. Kuvassa näkyvä raitamekkoinen mummeli on muuten Eemil Myrskyluodon tytär Felicia :) Olette tavanneet hänet aiemmin Eemil-extrassa.
Niin surullista kuin Felixin kuolema ja Jeminan lähtö olikin, elämä legacytalossa palasi kuitenkin normaaleihin uomiinsa. Pikku Henry kasvoi ja oppi kävelemään, pian hänen olisikin aika jo jättää taaperoikä taakseen.
Harry ei ollut unohtanut kaupan pihalla tapaamaansa Lottaa ja uskaltautui pyytämään tytön treffeillle kaupungin uuteen pelihalliin. Olisitteko arvanneet että paikan nimi on Tetris? ;) Olen suunnitellut tämän yhteisötontin rakentamista siitä saakka, kun latasin nuo valot peliini aikapäiviä sitten.

Treffit sujuivat rennoissa tunnelmissa värivalojen loisteessa pelejä pelaillen.Lotta on superkaunis teinitownie! Hänessä on jotain keijukaismaista, korvatkin ovat hiukan suipon malliset.
Treffit olivat onnistuneet ja päättyivät ensisuudelmaan.

Aika osuvaa, että pelihallitreffien jälkeen Lotta toi Harrylle lahjaksi pelikoneen :D Mutta kuten ylemmästä kuvasta näkyy, lahja oli oikein hyödyllinen, sillä Myrskyluotojen vanha pelikone oli niin sanotusti tullut tiensä päähän.
Syksy kääntyi talveen ja ensilumen sataessa maahan Harryn ja Lotan suhde vakiintui seurusteluksi.Vuodenajan vaihtuminen tarkoitti kuitenkin myös sitä, että Harryn oli lähteä yliopistoon. Pian on siis Myrsyluotojen ensimmäinen 8.sukupolven perijäehdokas saavuttanut jo aikuisuuden, hui!

***********

Vihdoin sain uuden osan valmiiksi, jei! Tämä osan tekemisessä meni paljon kauemmin kuin olin alunperin suunnittellut. Pidin alkuvuodesta kuukauden tauon, jolloin en pelannut legacynaapurustolla lainkaan. Tauko teki tehtävänsä ja sain taas uutta intoa Myrskyluodoilla pelaamiseen. Tauon aikana rakentelin uutta naapurustoani, jolle olen nyt antanut nimeksi Seili. En ole vielä päättänyt perustanko tälle naapurustolle omaa blogia vai pelailenko sitä vain omaksi ilokseni. Pääpaino tulee jokatapauksessa olemaan legacynaapurustossa niin kauan, että olen pelannut Myrskikset 10. sukupolveen :)

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että jatkat vielä tämän kirjoittamista! Pidän todella paljon simiesi ja naapurustosi tyylistä, enkä kaipaa mitään ihmeempiä juonenkäänteitä. Seilistä olisi mukava myös lukea. :) Omassa haasteessani olen neljännessä sukupolvessa, mutta turhan monelle tuli aiemmin elämäntoiveeksi 6 lapsista menee naimisiin, jolloin sukulaisia riittää turhankin paljon, varsinkin kun yritän kaikilla pelata ja hankkia lapsia. Päätinkin, että tämän toiveen tullessa saa mielenmuokkauspallo pyöriä. :D Ilman yliopisto lisäosaa varsinkin tämän toiveen toteuttaminen on joskus turhaa aikajuoksua ja sim kuolee vanhuuteen ennen kuin kaikki lapset ovat edes aikuisia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Myrskikset jatkuvat kyllä hamaan tappiin asti, osien julkaisutahti vaan on nykyään hitaan puoleinen, koska muu elämä ikävästi häiritsee pelaamista :D Tuo "6 lapsista menee naimisiin" on kyllä urakka, olen tainnut vain yhden kerran onnistua sen toteuttamisessa. Aikamoista vauvatehtailua!

   Poista
 2. Voi miten komea Harrysttä tuli! Näkyy, että Myrskyluodon sukua ollaan, mutta kuitenkin persoonallisella tavalla. Ja Lotta, mistä näitä jumalaisia townieita oikein satelee peliisi! Hauskat Tetris-valot! Täytyisi itsekin aktivoitua yhteisötonttien rakentamisessa, tai rakentamisessa ylipäänsä, Stadi alkaa pikkuisen jo tympiä. Jatkoa vaan! Linkitän Myrskyluodot Lumottuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harrysta kasvoi kyllä kivan näköinen nuori mies, epäilin hänen olevan ihan isänsä kopio, mutta eipäs ollutkaan :) Olen ottanut tavaksi rakenella naapurustoon uusia yhteisötontteja aina sukupolven vaihtuessa. Pian onkin taas rakentelun aika, kun 8. sukupolvi hiljalleen aikuistuu :)

   Poista
 3. Apua, luulin jo kommentoineeni tämän osan :o no, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös?
  Ehkä Gabriel potee vieläkin tuota mysteeritautia? Tuntemattomasta tuskin tietää, milloin siitä parantuu :D
  Ja voi tui Harry! Melkoinen hunkki siitä kuoriutui, ja Lottakin sen kyllä varmasti huomasi ;)
  Vanhainkoti ja Tetris näyttävät oikein mallikelpoisilta rakennuksilta, voisin haluta omaankin peliini sillä verukkeella, että olen aivan turkasen laiska tonttien rakentaja :'DD hatunnosto sulle!
  Ja voi ei, rip Felix :(
  Jatkoa sitten kehiin!
  Ps. Stormeilla on vihdoin taas jatkoa :D

  VastaaPoista
 4. Heh, onneksi Gabrielin krooninen mysteeritauti on hyvin oireetonta laatua, joten ei hirveästi häiritse normaalia elämää :D Tykkään itsekin kovasti tuosta vahainkodistanin, tosin tuntuu että näin ehkä hieman turhaa vaivaa sen sistustamisessa, sillä yleensä lähinnä pikakelaan vanhainkodilla pelatessani ja vanhukset pääasiassa pelaavat korttia noin 24/7 :D:D

  VastaaPoista
 5. Oh Harry ♥ Siinä on kyllä niin komia simteini että huhhuh. Ja Lotta keijukaismaisine kasvonpiirteineen on supernätti tyttö. Toivottavasti tuo pariskunta elää elämänsä onnellisena loppuun asti :)
  Voi Felix :( Jemina pääsee nyt rälläämään sydämensä kyllyydestä kohtalotoverien kanssa.
  Ihana tuo vanhainkoti ♥ Ja Tetris! Mullekin kelpaisi :D

  Kiitos osasesta! Ei vitsi, 8. sukupolvi aikuistuu pian, hui! Miten aika rientääkään.

  Suvilaaksossa on uusi osa!

  VastaaPoista
 6. Lumottujen ensimmäinen osa on (vihdoin) ilmestynyt! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana osa :) Olen seurannut varmaan jo parisen vuotta mutta nytten vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Aiemmatkin osat ovat hyviä. Pidän paljon simiesi tyylistä ja sinun rakentamisistasi taloistasi.

  Kyselisin muutamaa ladattua. Mistä ovat tämän kuvan seinät https://imgur.com/2eHQMOz
  tämän lattia https://imgur.com/oZox71L
  näiden verhot https://imgur.com/BFQO7yQ, http://i.imgur.com/79U1tjf.png ja https://imgur.com/rpmurBc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Seinät löytyy alla olevasta linkistä. Samaisesta setistä on itse asiassa suurin osa Myrskyluotojen tämänhetkisistä tapeteista

   http://shastakiss.tumblr.com/post/50110087939/sherlock-kit-part-ii-al-bohemian-black-door-and

   Lattia on peräisin Sims Elämäntarinat / Lifestories -pelistä. Lattian nimi on Harlekiini ja se on tullut peliini bundlen mukana. Linkki löytyy alta ja Argon_LS_Build2 on se bundle joka sisältää pelin lattiat. Ohjeet kannattaa lukea tarkasti sillä bundlet asennetaan eri tavalla kuin normaalit ladatut!

   http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic,12631.0.html

   Ekat verhot täältä:

   https://thebigtradeoff.livejournal.com/21694.html?thread=555710

   Tokat verhot tästä setistä:

   http://veranka-downloads.tumblr.com/post/70009640646/living-corner-04-download-credits-ung999

   Kolmannet verhot on tästä setistä.. Näillä onkin itseasiassa sisustettu suurinpiirtein koko vanhainkoti :D

   http://shastakiss.tumblr.com/post/152197927517/granny-pirate-some-of-the-3t2-antique-collection

   Poista