keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Legacya pukkaa!


Olen Sims2 -pelivuosieni aikana aloittanut varmasti kymmenkunta legacya, ellen enemmänkin. Aina ne ovat loppuneet melko lyhyeen, joko teknisten ongelmien ja/tai motivaation puutteen vuoksi. Viime vuodenvaihteessa hankin vihdoin uuden koneen. Peli pyörii tällä koneella varsin mukavasti eikä grafiikoissakaan ole valittamista. Päätin antaa legacy-haasteelle vielä yhden mahdollisuuden. Olen pelannut LC Myrskyluotoa nyt pari kuukautta ja tällä hetkellä legacyssa ollaan kolmannen sukupolven kynnyksellä. Kuvamateriaalia on siis jo nyt olemassa moneen monituiseen osaan ja povaankin tälle legacylleni huomattavasti pidempää elinkaarta, kuin aiemmille yritelmilleni.

Pelityylini on melko maxis match, ei kuitenkaan sellaisella sarjakuvamaisen sateenkaaren kirjavalla tavalla, vaan olen enemmänkin hillitymmän ja vähemmän rönsyilevän tyylin kannattaja. Legacysääntöjä noudatan hyyyvin suurpiirteisesti, en kuitenkaan käytä esim. koodeja kuin pääasiassa rakennustilassa. Rahakoodeja ym. en käytä lainkaan. Pyrin myös puuttumaan mahdollisimman vähän pelin ns. luonnolliseen kulkuun. Esim. jos joku sim kuolee tulipalossa niin en todennäköisesti pelasta häntä poistumalla pelistä tallentamatta.

Tämä tulee olemaan erittäin kuvapainotteinen legacyblogi, eli paljon kuvia ja vähän tekstiä. Räpsin kuvat Gadwin -ohjelmalla joten kuvien laatu on suht kelvollinen. Kovin huikeita juonenkäänteitä on  turha odottaa ja huumorini on huonoa, mutta kaikesta huolimatta tervetuloa seuraamaan Myrskyluodon suvun edesottamuksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti