torstai 25. kesäkuuta 2015

Osa 1.0Legacyn kantaäiti on brunette nimeltään Anni Myrskyluoto. Anni on suosiotavoitteinen sim ja hänen elämäntoiveenaan on kohota lainvalvontauran huipulle, terästitaaninaiseksi. Luonteeltaan Anni on leikkisä ja menevä, mutta laiskanpuoleinen sottapytty.Anni asustaa naapurustossa nimeltä Poukama. Hänen kotinsa on pieni sininen mökki 3x5 -kokoisella tontilla.
Pari sisäkuvaa Annin kodista. Koska en rakentanut mökkiä aivan kaikista suurimmalle tontille, rahaa jäi sisustamiseen vähän enemmän. Mökistä löytyy keittiö-makuuhuone -yhdistelmä ja pieni kylpyhuone.Annin ensimmäinen miestuttavuus oli irokeesitukkainen puutarhakerhon jannu. Pärstäkertoimeltaan ei ollenkaan pahimmasta päästä, mutta valitettavasti Anni ei hänelle lämmennyt, joten puolison nappaaminen ei sujunut ihan näin näppärästi.
Taksi tilaukseen ja kaupungille tsekkaamaan miestarjontaa.
Poukaman kaupunkialue oli tässä vaiheessa vielä tylsästi nimeltään Kaupunkialue ja siellä sijaitsi tasan tämä yksi yhteisötontti, Ravintola Kartano. 
Sosiaalisena siminä Anni tutustui reippaasti ravintolan miespuolisiin asiakkaisiin. Joukkoon mahtui komistuksiakin, kuten yllä oleva rokkarihemmo, mutta valitettavasti kenenkään kanssa ei oikein tuntunut natsaavan...
Kaupunkilaismiehiin pettynyt Anni päätti pirauttaa jälleen taksin ja piipahtaa vielä Poukaman naapurustoalueen toistaiseksi ainoalla yhteisötontilla, Lampi-Marketissa. Kuva on huono ja pimeä, mutta Lampi-Market on pieni ostarin tapainen, jonka alakerrassa on market ja vaatekauppa, yläkerrassa simien "oleskelutilat" ja pihapiirissä pieni leikkipuisto ja lampi. Siitä siis tuo mielikuvituksekas nimi.Ostariltakaan ei löytynyt Annille Sitä Oikeaa, mutta onnistuipa hän tekemään vaikutuksen edes yhteen herrashenkilöön ja sai lahjoituksena taulutelkkarin, wou!Kotiin palattuaan Anni sai vieraakseen muutaman uteliaan naapurin. Valitettavasti vierasjoukko koitui pääasiassa naisista, joten ei edelleenkään miestä Annille. Sosiaalisena siminä Anni kuitenkin tutustui innolla uusiin tuttaviinsa ja valmisti näille syötävää alkeellisilla kokkaustaidoillaan.
Vieraiden lähdettyä Anni sai tuta, että oli turhaan lähtenyt merta edemmäs miestä kalastamaan, sillä aivan ylättäen The Unelmien Mies kävellä tepasteli hänen kotimökkinsä ohitse! Punatukka oli nimeltään Tauno ja ei ehkä loistanut vaatemaullaan, mutta sai taivaansinisillä silmillään Annin välittömästi pauloihinsa,Illan hämärissä ennustajaeukkokin ilmaantui Annin pihapiiriin. Annilla ei kuitenkaan ollut naisen kristallipallolle enää käyttöä, sillä hän oli miehensä jo löytänyt.

Seuraavana päivänä Anni ja Tauno tapasivat treffien merkeissä jo tutuksi tulleessa Ravintola Kartanossa,
Sujuvaa keskustelua säästä...Ilmeestä päätellen Tauno lievästi järkyttyi treffikumppaninsa pöytätavoista... tai niiden puutteesta.Ruokailun jälkeen päästiin itse asiaan, eli rahaan. Anni ihastui Taunoon vielä astetta enemmän saatuaan selville, että tällä ei ollut pätäkästä puutetta. Silmissä siinsi kaiketi jo kotimökin perusteellinen remontti.Treffit olivat kaikin puolin menestys ja päättyivät huulikontaktiin.
Myähemmin Tauno kävi jättämässä Annin oven taakse komean kukkapuskan. Anni luultavasti juoruili jo parhaillaan puhelimessa, kuinka hänen ei pian tarvitsisi enää leimailla kellokorttia töissä, sillä haavissa oli nyt upporikas mies.Anni päättikin saman tien tarttua tuumasta toimeen ja pyysi Taunon muuttamaan kanssaan yhteen. Karu totuus kuitenkin oli, että Tauno oli tainnut hiiieman liioitella pankkitilinsä saldoa, sillä hän toi mukanaan vain surkeat 2000 simoleonia. Hyvästi suuri remontti!Tauno paljastui Annin tavoin suosiotavoitteiseksi simiksi. Harmi vaan, että hänen elämäntoiveensa oli mun inhokkilistan kärkeä. Eiiih. En osaa enkä erityisemmin tykkää pelata yrityksillä, saati sitten viidellä yrityksellä!
Tauski sai luvan työntää pika pikaa päänsä mielenmuokkauspalloon. Uudeksi tavoitteeksi valikoitui perhe ja elämäntoiveeksi tuli Julkkiskokki. Huomattavasti toteuttamiskelpoisempi toive!Kun tavoitteet oli saatu kohdalleen, oli vuorossa muodonmuutos. Uuden kampauksen ja vaatteiden myötä Taunosta sukeutui varsin hyvännäköinen mies.Tauno toi todellakin mukanaan aika kehnon summan rahaa. Muutin kuitenkin rahoiksi muutaman hänen tavaravalikostaan löytyneen esineen sekä Annin aiemmin lahjotuksena saaman taulutelkkarin ja niillä rahoilla taloa saatiin edes vähän laajennettua. Sistustus jäi vielä hyvin askeettiseksi ja yläkerta muutenkin keskeneräiseksi.

Heti seuraavana aamuna pariskunta alkoi etsiä hanakasti töitä. Lainvalvontauralla ei ollut töitä tarjolla, joten Anni päätyi valitsemaan tilapäisen työn tiedustelu-uralta. Taunolla kävi parempi tuuri ja hän löysi heti töitä haaveilemaltaan ravintola-alalta,
Tauno oli selvästikin omalla alallaan, sillä hän alko heti haalia ylennyksiä.Anniakin lykästi vihdoin ja hän sai työpaikan lainvalvontauralta.

Lasten hankinta ei ollut ihan vielä ajankohtaista, joten pariskunta päätti ottaa lemmikikseen Aatu-nimisen kulkukissan.
Annin ensimmäinen työvuoro johti ylennykseen. Taunon urakehitys sen sijaan koki kolauksen väärän urakysymysvastauksen muodossa ja hän tuli alennetuksi.Hups, unohdin sijoittaa taloon kissanhiekkalaatikon...

Pariskunnan arki oli pitkälti ankaraa töiden paiskimista, mutta toki heidän välillään romantiikkaakin oli. Peiton alla tehtiin muutakin kuin nukuttiin...
Eräänä iltana Anni käväisi Lampi-Marketissa ostamassa Aatulle kaulapannan. Samalla reissulla hän sattui tutustumaan tummatukkaiseen kaunottareen, jolta sai jälleen yhden tavaralahjoituksen. En nyt muista oliko kyseessä telkkari vai tietokone, mutta joka tapauksessa se paransi oikein mukavasti perheen rahatilannetta.Tähdet olivat suotuisia Taunollekin ja hän onnistui ylenemään takaisin aiempaan pestiinsä. 
Pariskunnan rahatilanne oli parantunut sen verran, että sain vihdoin vähän sisustettuakin taloa. Huomasitte varmaan lastenhuoneen? Kyllä! Toinen sukupolvi oli kuin olikin jo matkalla maailmaan. Seuraavassa jaksossa onkin sitten luvassa perheenlisäystä, romantiikkaa ja kenties hieman dramatiikkaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti