torstai 23. heinäkuuta 2015

Osa 2.0Myrskyluodon perhe alkoi olla jo varsin varakas ja niinpä päätin vihdoin rakentaa legacytalon jotakuinkin valmiiksi. Laitan tähän alkuun muutamia kuvia talon uudesta ilmeestä.
Talon julkisivua kiertää katettu terassi. Sivupihalle sijoitettiin komean kokoinen uima-allas. Takapihalle rakentui pieni ulkorakennus, kasvimaa (joka ei näy kuvissa) sekä pieni koristelampi, jossa uiskentelee muutamia kalojakin.Olohuoneen sisustusta.
Keittiötä ja ruokailutilaa. 
Talossa on kolme kylpyhuonetta, joka kerroksessa yksi. Kaikki kylppärit ovat tyyliltään aika samankaltaisia. Kuvat ensimmäisen ja kolmannen kerroksen kylppäreistä.
Annin ja Taunon makuuhuone sijaitsee toisessa kerroksessa.
Kolmannessa kerroksessa sijaitsee tulevan perijän sekä hänen puolisonsa makuuhuone. Myös pieni lastenhuone on jo valmiina odottamassa kolmatta sukupolvea.Kolmannen kerroksen tilava päätyhuone on perheen kissojen omaa valtakuntaa.


********Talokuvien jälkeen sitten itse tarinaan. Bertan viimeinen vuosi yliopistossa oli alkanut. Eräänä iltana Bertta ja Konrad kutsuivat Annin pieneen vuokrakotiinsa kyläilemään.
Illan ohjelmassa oli muutakin kuin spagetti bolognesea, sillä Konrad oli päättänyt kosia kultaansa! Bertan vastaus oli tokikin myönteinen.Anni näytti omaksuvan välittömästi nyrpeän anopin roolin, eikä vaivautunut onnittelemaan saati näyttämään iloista naamaa... Bertan viimeinen opiskeluvuosi sujui tutun kaavan mukaan. Erinäiset kutsumattomat vieraat pitivät huolen, ettei pariskunta saannut edelleenkään sen paremmin syödä, opiskella kuin nukkuakaan rauhassa.Lopulta koitti kauan odotettu valmistujaispäivä. Bertan arvosanoissa ei ollut valittamisen varaa, ilmeisesti satunnainen flirtti komean lehtorin kanssa oli todellakin kannattanut.
Konradin opinnot olivat vielä kesken, joten hän joutui hetkellisesti hyvästelemään pois muuttavan kihlattunsa.Konrad ei kuitenkaan joutunut olemaan ihan kirjaimellisesti yksin, sillä edelleen talossa viuhahteli jos jonkinmoista vierasta...Niinhän siinä kävi, kuten ehkä jo arvasittekin, että Bertta muutti yliopistokampukselta takaisin lapsuudenkotiinsa. Hän on siis ensimmäinen perijättäremme. Ja ihan superkaunis perijätär onkin! Bertta oli siskoksista minun suosikki melkeinpä taaperoikäisestä asti, joten en voi sanoa että perijän valinta olisi ollut kovin vaikeaa. Ei Birgitissäkään vikaa ole, hän vain on vähän liian samannäköinen kuin äitinsä ja hänelle tuli se tympeä elämäntoive (rikollisnero). Birgitille ei kuitenkaan tarvitse heittää kokonaan hyvästejä, hänen elämästä on luvassa oma ekstrajaksonsa jossain vaiheessa.
Bertan elämäntoiveenahan on mediamoguliksi kohoaminen. Media-alalla ei kuitenkaan ollut vielä työpaikkoja tarjolla, joten Bertta vastaanotti tilapäisen pestin mystiikkauralta. Ura alkoi lupaavasti ja heti ensimmäinen työvuoro tuotti ylennyksen.Myös Anni eteni lainvalvontaurallaan ja oli enää yhden ylennyksen päässä elämäntoiveensa toteutumisesta.Taunolla oli vielä vähän enemmän matkaa ravintolauran huipulle ja hän häärikin edelleen suurimman osan ajasta keittiössä ruoanlaittopisteitä hankkimassa.
Bertan mystiikkaura jäi lyhyeksi, sillä toimittajauralla vapautui työpaikka jonka Bertta välittömästi nappasi. Jälleen hän sai ylennyksen heti ensimmäisenä työpäivänään.


Tuholaisongelma! Joku katkera naapuri oli käynyt potkaisemassa Myrskyluotojen roskiksen kumoon ja huomasin asian vähän liian myöhään. Onneksi perheellä oli varaa palkata ammattilainen, joka hoiti nopeasti ongelman pois päiväjärjestyksestä. Samaan syssyyn taloon päätettiin palkata toinenkin ammattilainen, nimittäin puutarhuri huolehtimaan Myrskyluotojen varsin isosta ja työläästä puutarhasta. Minulla on käytössä hack, jonka vaikutuksesta puutarhuri käy päivittäin, joten tämä nainen tulisi jatkossa olemaan tuttu näky Myrskyluotojen pihapiirissä.


Konrad opiskeli edelleen yliopistolla, joten Bertta tunsi olonsa välillä yksinäiseksi.  Hän vietti aikaa perheen kissojen kanssa ja opetti mm. Brunon esittämään kuollutta.
Lopulta koitti sekin ilonpäivä, kun Konrad sai opintonsa päätökseen ja muutti suorinta tietä rakkaansa luokse.Konrad haaveilee Taunon tavoin ravintola-alan huipulle kipuamisesta. Valitettavasti yhtään alan työpaikkaa ei ollut vapaana, joten Konrad joutui tyytymään tilapäiseen työhön taideuralla.
Päätin tässä vaiheessa valita Bertalle ja Konradille lisätavoitteet. Tietotavoitteisen Bertan lisätavoitteeksi tuli suosio. Perhetavoitteisen Konradin lisätavoitteeksi tuli mammona.Anni saavutti vihdoin lainvalvontauran huipun ja toteutti elämäntoiveensa. Loistavaa! Ei hassummin kahden lapsen äidiltä, joka vietti välillä pitkiä aikoja kotiäitinäkin.Supermummo! Anni ei tarvinnut enää kimppakyytejä tai omaa autoa, vaan kulki jatkossa töihin tällaisella luontoa säästävällä tavalla.Konrad sen sijaan ei ollut ihan supersankarin kuosissa... Yliopiston jumppamaikan ahkerasta karjumisesta huolimatta hän oli onnistunut kasvattamaan komean elintasovatsan, jota nyt sulateltiin Myrskyluotojen pienellä, piharakennuksessa sijaitsevalla kuntosalilla.'

Bertta eteni lehtimiesurallaan ja Konradkin onnistui nappaamaan ylennyksen tilapäiseltä taideuraltaan.
Aatu-kissan lähtö tuli niin yllättäen, että en ehtinyt huomata sitä lainkaan. Yhtäkkiä kissan paikalla olikin uurna. Etenkin Anni suri perheen vanhimman kissan poismenoa.
Surulliset tapahtumat jatkuivat, sillä vielä saman päivän iltana viikatemies hulazombeineen tuli noutamaan juuri töistä kotiutunutta Taunoa. Kovin nopeasti tuli Taunon lähtö, hän ei ehtinyt toteuttaa elämäntoivettaan. Surku.Myrskyluotojen perheessä elettin suruaikaa, joten Bertta ja Konrad päättivät olla järjestämättä suuria hääjuhlia. Sen sijaan he pitivät pienen intiimin vihkiseremonian Poukaman vastavalmistuneessa vihkikappelissa. Todistajina saivat toimia pari paikalle osunutta naapuruston asukasta.
Ja niin heistä tuli herra ja rouva Myrskyluoto, kauniin merimaiseman äärellä.Kolmas sukupolvi työn alla!
Hormonit hyrräsivät myös Bellan ja Brunon välillä, Kopille tuli jälleen käyttöä.Varsin pian hääseremonian jälkeen  Bertan keskivartalo alkoi pyöristyä. Kolmas sukupolvi oli totta tosiaan matkalla maailmaan.
Bertan alkuraskaus oli varsin helppo ja hän nautiskeli kesäpäivistä Myrskyluotojen uima-altaassa lilluen. Erinomaista raskausajan liikuntaa.
Bella "synnytti" kaksi kissanpentua, joille annettiin nimeksi Candy ja Cotton. Cottoncandy!
Valkoisia, sinisilmäisiä karvapalleroita oli mahdoton erottaa toisistaan.

Bertan raskaus eteni vauhdilla. Vatsa oli kasvanut rantapallon mittoihin ja pariskunta odotteli uutta tulokasta jo malttamattomana.Lopulta h-hetki koitti ja äitisä Annin tavoin Berttakin vaikutti olevan ulkoilmasynnyttäjä. Puutarhurinainen säikähti pahanpäiväisesti.Puutarhurin ele kertoo kaiken olennaisen; Whaaat! En todellakaan arvannut Bertan odottavan kaksosia. Raskaus oli hyvin helppo eikä hänellä ole edes sitä "sikiävää sorttia" -lisäominaisuutta valittuna. Täysin spontaanit kaksoset siis kyseessä. Lastenhuoneeseen piti tehdä pikainen laajennus.
Syntyi Myrskyluotojen suvun ensimmäiset poikavauvat! Tulokkaiden nimeksi annettiin Casper ja Casmir.Molemmat pojat näyttivät perineen isänsä värit. Täysin identtisiä he eivät kuitenkaan olleet, sillä ihonsävyissä on pieni ero.

Seuraavassa jaksossa päästään sitten seuraamaan, miten Bertan ja Konradin arki yllärikaksosten vanhempina lähtee sujumaan. Vieläköhän perheeseen saadaan lisää vauvoja?


2 kommenttia:

 1. Olen aivan koukussa tähän legacyyn! Kuvasi ovat aivan nameja, todella hyvälaatuisia ja ihanissa väreissä :)

  Kommentoin pidemmin uusimpaan osaan (kunhan pääsen sinne saakka...), mutta kysyisin välissä - mistä näissä kuvissa olevat maxis recolorit ovat peräisin? Tuo ruskea puunsävy on upea, haluan nämä ehdottomasti myös omaan peliini!!
  http://i.imgur.com/cHNHsFJ.png
  http://i.imgur.com/AjIi40n.png
  http://i.imgur.com/8dcLiv4.png

  VastaaPoista
 2. Pahoittelut että vastaus tulee näin kuukauden viiveellä, huomasin kommenttisi vasta nyt :/ Kiitokset kuitenkin palautteesta! Minä puolestani olen tykännyt seurailla BACC -haastetttasi :) Tuo puunsävy on Shastakissin "pirate woods" -paletista (shastakiss.tumblr.com & shastakiss.livejournal.com) Amaryll puolestaan on tehnyt noista recoloreista default replacementeja, joita käytän aika paljon pelissäni (witheredlilies.livejournal.com & witheredlilies.tumblr.com)

  VastaaPoista