perjantai 7. elokuuta 2015

Osa 2.1
Bertasta ja Konradista oli yllättäen tullut kaksosten vanhemmat. Heillä oli nyt kädet täynnä Casperin ja Casmirin kanssa, jotka tuntuivat olevan aina samaan aikaan hereillä ja nälkäisiä.Varsin pian vauvojen syntymän jälkeen Myrskyluotojen taloon marssi aivan yllättäen tämä lastenhoitaja-mummo, täysin kutsumatta! Olin hetken aikaa ihmeissäni, kunnes hoksasin että Bertan ja Birgitin lastenhoitajaa ei taidettu irtisanoa silloin, kun he kasvoivat teineiksi. Joten nainen pöllähti automaattisesti paikalle nyt, kun talossa oli jälleen lapsia.


Lastenhoitajan palveluita ei kuitenkaan tällä erää tarvittu, sillä Anni päätti jättäytyä eläkkeelle supersankarin ammatistaan ja keskittyä täysillä olemaan mummo uunituoreille lapsenlapsilleen.
Kaksosten lisäksi Myrskyluotojen taloudessa oli edelleen myös kaksi kissavauvaa, valkoiset karvapallerot Candy ja Cotton.
Kesä oli kääntynyt syksyyn ja Myrskyluotojen ihka ensimmäinen tomaattisato oli kypsynyt. Annin hoidellessa kaksosia, Konradilla oli aikaa kerätä sato talteen.

Bertta päätti lopettaa äitiyslomansa lyhyeen ja palasi töihin. Hän onnistui nappaamaan nopeasti ylennyksen, muta ilo oli lyhytaikainen, sillä seuraavana päivänä epäonnistunut urakysymys auheutti hänelle potkut, blaah.Onni onnettomuudessa, toimittajauralla oli työpaikka avoinna, joten Bertan työttömyys jäi ennätysmäisen lyhyeksi. Joskin hän joutui aloittamaan hyvässä nosteessa olleen uransa aika lailla alusta.Konradin ravintolaura oli myös vielä alkutaipaleella, mutta mies eteni ylennys kerrallaan kohti elämäntoivettaan.
Candyn ja Cottonin pentuajat olivat ohi. Candysta kasvoi sinisilmäinen ja tuuheahäntäinen, Cottonista puolestaan vihreäsilmäinen ja hännätön.Talossa oli nyt yksi kissa liikaa ja niinpä Anni päätti lahjoittaa Cottonin Birgitille, joka oli hiljattain valmistunut yliopistosta ja perustanut oman kodin Poukamaan.
Casperin ja Casmirin vauvavuosi mennä hujahti ja heidän oli aika kasvaa taaperoiksi.Tällaisia vaaleatukkaisia vintiöitä pojista kasvoi. Nyt taaperoiässä pojista huomasi helposti, etteivät he ole identtisiä. Casper oli perinyt Konradin kasvonpiireitä, siinä missä Casmir oli enemmän Bertan näköinen.
Luonteiltaankin pojat olivat erilaisia. Casper oli siisti, toimelias marisija ja Casmir puolestaan menevä, leikkisä ja kiltti (vaikkakaan sitä ei kuvasta uskoisi).Eräänä iltana Kondad oli parhaillaan suihkussa, kun ulkona tapahtui hurjia...
...Nimittäin avaruusoliot sieppasivat tähtiä tähystämässä olleen Bertan!
Sisällä talossa taaperot jatkoivat leikkejään iloisen tietämättöminä äitinsä avaruusseikkailusta. Ilmeestä päätellen Bruno-kissa olisi kuitenkin mieluummin joutunut avaruusolentojen kuin kovakouraisen taaperon sieppaamaksi...

Konrad ja Bella-kissa ehättivät parahiksi ulos todistamaan, kun avaruusoliot palauttivat pöllämystyneen Bertan. Tietotavoitteisena siminä Bertta otti avaruusmatkansa kuitenkin positiivisena kokemuksena, eikä hänelle jäänyt traumoja. Hän meni seuraavana päivänä normaalisti töihin ja toi mukanaan vaihteeksi ylennyksen.Konrad jatkoi myös etenemistä ravintolaurallaan.Varsin pian ufosieppauksen jälkeen Bertta sai huomata olevansa raskaana. Mutta olisiko tulokkaan isä Konrad vai avaruusolento?
Bertta oli äitiyslomalla töistä ja vietti kaiken vapaa-aikansa poikiensa kanssa, sillä vatsa kasvoi vauhdilla ja pian perheessä olisi yksi hoivattava lisää.Ennen vauvan syntymää koitti kuitenkin kaksosten syntymäpäivä ja heistä kasvoi koulupoikia (kuva on huono, mulla oli parempi kuva tähän, mutta vahingossa hävitin sen).Seuraavana päivänä koitti sitten Bertan kolmannen synnyksen aika. Ja eiköhän osunut puutarhurinainen jälleen paikalle todistajaksi.Tulokas oli kuin olikin alienvauva! Viimeistään nyt kaiken nähnyt puutarhuriparka taisi saada elinikäiset synnytystraumat.
Tuore tulokas oli suloinen vihreäihoinen ja mustasilmäinen tyttö ja sai nimekseen Cassandra. (Pieni tribuutti Kaunialan Goottiloille, joiden elämässä avaruusolioilla on tiettävästi ollut myös osansa.)Konrad ei luonnollisestikaan ollut pikku Cassandran biologinen isä, mutta hoiti silti tyttöä kuin omaa lastaan.Bertta ei tälläkään kertaa pitänyt pitkää äitiyslomaa, vaan palasi nopeasti töihin hankkimaan uusia ylennyksiä. Aikaa ei ollut tulhattavana, jos halusi edetä urallaan mediamoguliksi asti!
Konrad maalasi Bertan muotokuvan, joka pääsi seinälle Annin kuvan vierelle. Tajusin vasta näistä tauluista, että Bertta onkin yllättävän paljon Annin näköinen, vaikka olin aina pitänyt Birgitiä enemmän Annin kopiona.
Anni alkoi olla jo melko iäkäs, mutta auttoi edelleen ahkerasti lasten hoidossa ja neuvoi kaksosia läksyjen teossa.
Pojat olivatkin hyvin reippaita koululaisia ja saivat pian ensimmäiset kympin todistuksensa.

Bertta ja Konrad puolestaan paiskoivat töitä ja tahkosivat ylennyksiä toisensa perään. Bertta oli jo edennyt urallaan lähes samaan pisteeseen, jossa hän oli ennen potkuja.
Cassandran vauva-aika oli hetkessä ohi ja hänestä kasvoi vallan supersuloinen pieni alientaapero. Cassandra oli sentään perinyt Bertan ruskeat hiukset, vaikka muuten hän ei juuri äidiltään näyttänytkään.Jotta elämä ei olisi ollut liian seesteistä ja kivaa, hiippaili tämä kutsumaton vieras jälleen eräänä iltana Myrskyluotojen pihaan.
Sitten tapahtui kuitenkin jotain hassua: rosvo päättikin suunnata ensimmäisenä Myrskyluotojen piharakennukseen, joka on tyhjää täynnä!
Roisto tajusi kuitenkin erheensä nopeasti ja suuntasi seuraavaksi taloon sisälle. Tässä vaiheessa ehätti poliisiautokin jo paikalle.
Vaan kuinkas ollakkaan, myös poliisitar päätti ensimmäisenä rynnätä sinne tyhjään piharakennukseen! Tätä seurasi hulvaton takaa-ajo, jossa poliisi ja roisto ryntäilivät päättöminä ympäriinsä.
Sekasorron päätteeksi roisto pääsi kuin pääsikin livahtamaan karkuun -ja vei mukanaan Myrskyluotojen telkkarin. Onneksi upporikkaalla perheellä oli varaa ostaa uusi töllötin tilalle.


Seuraavassa osassa sitten lisää Myrskyluotojen perhe-elämää. Kaksoset varttuvat teinipojiksi ja pikku Cassandra koulutytöksi.


4 kommenttia:

 1. Heippa, täällä uusi lukija! Eksyin Radolan kautta tänne ja tykästyin Myrskyluotoihin. Se siitä, ja sitten osasta:

  Henkilökohtaisesti toivoin aiempien osien aikana, että Birgitistä tulisi perijä, mutta Bertta on loppujen lopuksi ihastuttava valinta. Ja pikku Cassandra on niin valloittavan suloinen taapero! En malta odottaa millainen vihertävä kaunotar hänestä kasvaa :D Tykkään joka tapauksessa enemmän naispuolisista simeistä, koska sim-miehet ovat usein vähän kummallisen näköisiä. Pidän muuten hirmuisesti tuosta talosta ja sen ympäristöstä!

  Odottelen innolla uutta osaa :) Linkitän illemmalla Myrskyluodot Nummiojien sivuille, ei varmaan haittaa. Nyt täytyy kiirehtiä koululle.

  VastaaPoista
 2. Ei tokikaan haittaa linkittäminen :) Cassandra on tosiaan ehkä suloisin alien mitä mun pelissä on nähty ja voin luvata ettei hän suinkaan rumemmaksi muutu kasvaessaan :) Jos Birgitin kuulumiset kiinostaan, hänestä on tulossa oma extra-osansa ihan lähitulevaisuudessa, luultavasti julkaisen sen ennen kuin siirryn 3.sukupolven osiin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti näet vielä kommenttini vaikka tuleekin vanhaan osaan! Eli siis; tosi mukava LC, sait kyllä vakilukijan :) toiseksi; en tiennyt että naisetkin voi saada avaruusmatkalta alienlapsen vai käytätkö jotain hackia?

  VastaaPoista
 4. Hei ja kiitos kommentista, ei haittaa vaikka kommentoitkin vanhaan osaan :) Mulla on tosiaan käytössä hack, jolla naiset voivat saada alienvauva, se löytyy Mod The Simsistä:

  http://modthesims.info/download.php?t=312865

  VastaaPoista