torstai 29. syyskuuta 2016

Osa 5.1

Aiemmin tapahtunutta: Viidennen sukupolven perijäksi valikoitui Eerika Myrskyluoto. Edellisessä osassa Eerika avioitui Göranin kanssa ja alkoi odottaa pariskunnan esikoista. Legacytaloa asuttaa vielä myös edellinen perijä Dimitri vaimonsa Katrin kanssa, sekä kirjava joukko kissoja.

***********


Eerikan synnytyksen aika koitti ja kuinkas ollakaan, tähänKIN sukupolveen syntyi kaksoset. Jostain syystä en enää varsinaisesti yllättynyt...Ensimmäisenä maailmaan saapui aliensilmäinen, punatukkainen tyttövauva.Seuraavaksi maailmaan putkahti ruskeasilmäinen, punatukkainen poikavauva. Jotain uutta sentään, että tällä kertaa ei syntynytkään kaksi poikaa, kuten kolmessa edellisessä sukupolvessa.Kaksosille annettin nimeksi Fiona ja Felix
Isovanhemmuudesta hullaantuneet Katri ja Dimitri jättäytyivät saman tien eläkkeelle.Görankin teki tuttavuutta uunituoreen jälkikasvunsa kanssa.Koska Dimitrillä ja Katrilla oli nyt kaiket päivät aikaa hoitaa vauvoja, Eerika ei juurikaan pitänyt äitiyslomaa ravintolauraltaan.

Perhe sai myös yhden uuden karvaisen jäsenen, kun Hilariukselle hankittiin kumppaniksi valkoisen ja mustan kirjava Hillevi.

Dimitri ja Katri olivat innokkaita vauvojen hoitajia, mutta heillä oli vielä hieman vaikeuksia tulkita, milloin vauvat itkivät nälkäänsä ja milloin itkun syynä oli likainen vaippa...Eerikan ravintolaura oli hyvässä nousussa.Hillevi ja Hilarius tekivät tuttavuutta.Katri puolestaan opetti Hilleville uusia temppuja.
Kaksosten syntymän myötä taloudenhoitaja-Astalla oli entistä enemmän kädet täynnä työtä.
Vauvavuosi oli pian ohi ja kaksoset varttuivat taaperoiksi.Fiona näyttäisi olevan luonteeltaan hyvin siisti, toimelias ja leikkisä tyttö, mutta myös erittäin ujo. Tämä äärimmäinen ujous on Myrskyluodoilla melko vahvasti periytyvä luonteenpiirre, näitä ujopiimöjä on tainnut olla jo useammassa sukupolvessa...Myös Felixin hallitsevia luonteenpiirteitä ovat siisteys ja leikkisyys, mutta hän ei ole aivan yhtä toimelias tai ujo kuin siskonsa.Perheen kissat saivat jälleen tuntea nahoissaan, että talossa on taaperoita... Felixin rakkauden kohteena Gandalf.


Nyt taaperoikäisinä kaksosista oli jo mukavasti seuraa toisilleen.
Katri ja Dimitri olivat edelleen tärkeä osa kaksosten elämää.Eerika jatkoi kipuamistaan kohti ravintolauran huippua.
Vapaapäivinään hän pyrki kuitenkin suomaan kaiken huomionsa lapsilleen.
Pian alkoi taaperoaikakin olla lopuillaan. Kaksosille pidettiin pienimuotoiset synttärit perheen kesken ja molemmat saivat oman kakun kynttilöineen.Felix on ulkonäöltään hyvin pitkälti minikopio isästään.Myös Fiona on erittäin paljon Göranin näköinen. Söpöjä mutrusuita molemmat lapset!


Myrskyluotojen uudistetun puutarhan pieni leikkipaikka pääsi vihdoin käyttöön.
Dimitri sai Fionasta uuden pelikaverin itselleen. Koulutytöstä ei kuitenkaan ihan vielä ollut vastusta veteraanipelurille.
Yläkerran kirjastohuoneessa Göranilla puolestaan oli tiukka shakkimatsi anoppinsa kanssa.Eerika napsi ylennyksiä toisensa perään, eikä ravintolauran huippu ollut enää kaukana.Fiona ja Felix eivät olleet enää Dimitrin ja Katrin ainoita lapsenlapsia. Katri kävi tutustumassa Eemilin tyttäreen Feliciaan......sekä Eeliksen poikavauvaan Fransiin.Eeville puolestaan oli syntynyt kaksoset Fiina ja Fidel. Näitä kaksosia tosiaan syntyy välillä muihinkin Myrskyluodon suvun perheisiin, eli suvussa selvästikin kulkee joku kaksos-geeni.Lapsenlapsia oli nyt yhteensä kuusi, joten Katri oli saavuttanut elämäntoiveensa.


Eemilin, Eeliksen ja Eevin lapsiin saatte myöhemmin tutustua paremmin heidän omissa extroissaan. Seuraavassa osassa sen sijaan luvassa lisää Fionan ja Felixin eloa koululaisina ja teini-ikäisiksikin he jo varttuvat.

2 kommenttia:

  1. Ihana osa jälleen, illan piristäjä! Ihania simejä sulla, kateeksi käy. Kaksosetkin ovat niin söpöjä että! Maxis match on kyllä kivan näköstä, alkoi itsekin tehdä mieli vähän uudistaa ladattujen kansiota.. Mutta kun siitä on sitä vaivaa niin paljon :D Perheen raidalliset kissat ovat kyllä myös todella kauniita. Jatkoa vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olin itse ennen vannoutunut Maxis matchin vastustaja, kunnes kerran päätin kuitenkin tätä tyyliä kokeilla ja sille tielle jäin :D Suosittelen kokeilemaan ;) Jatkoa on luvassa luultavasti hyvinkin pian, sain juuri käsiteltyä valmiiksi seuraavan osan kuvat ;)

      Poista