keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Osa 5.2

Aiemmin tapahtunutta: Eerika Myrskyluoto valikoitui 5. sukupolven perijäksi. Hänelle ja puolisolleen Göranille syntyivät kaksoset Fiona ja Felix. Taloa asuttaa vielä myös edellinen perijä Dimitri ja hänen puolisonsa Katri, sekä kirjava joukko kissoja ja muutama akvaariokala.


*********
Tämä osa alkaa hieman dramaattissa tunnelmissa, sillä illallista grillanneelle Katrille kävi pieni äksidentti...Tilanteesta selvittiin onneksi säikähdyksellä, mutta grillatusta kalasta tuli erittäin hyvin paistunutta.Onneksi Hilariukselle kelpasi mustuneempikin kala-ateria.
Seuraavana aamuna kaksosilla oli näin vauhdikas meininki. Ensimmäinen koulupäivä oli alkamassa ja jännitystä oli hyvä purkaa kunnon tyynysodalla.Hali! Sisaruksilla on hyvin läheiset välit.Ensimmäisestä koulupäivästä selvittiin kunnialla ja illalla oli aika pakertaa läksyjen parissa.Perhetavoitteinen Göran ei vaikuttanut olevan täysin tyytyväinen perheen lapsilukuun. Olin kuitenkin jo päättänyt, ettei pariskunnalle synny enempää lapsia, koska Fiona ja Felix ovat molemmat erittäin varteenotettavia perijäehdokkaita.
Göranilla oli onneksi toivelistallaan myös treffit, joten lähetin hänet illalliselle Eerikan kanssa. Illallisilla pariskunta nautti hyvästä ruoasta ja keskusteli ulkomaanmatkasta, jonka he tekisivät yhdessä "sitten joskus" (eli tuskin koskaan, koska en ole vieläkään rakentanut Poukaman lomakohteeseen yhtäkään hotellia taikka yhteisötonttia...)Treffit sujuivat mukavasti ja Görankin oli taas iloisemmalla mielellä.
Luonnossa viihtyvä Felix harjoitteli kalojen narraamista Myrskyluotojen pienellä pihalammella. Lammessa kyllä uiskenteli komean kokoisia vonkaleita, mutta vielä ei saalista tullut.
Kaksosten koulunkäynti sujui hienosti, eikä aikaakaan kun molemmat saivat ensimmäiset kymppinsä.Lastensa koulumenestyksen innoittamana Göran päätti kutsua yksityiskoulun rehtorin illalliselle.Dimitrin kokkaama kala-ateria teki tehtävänsä ja lapset pääsivät yksityiskouluun.Eerika sai pitkästä aikaa ylennyksen.Eräänä päivänä Dimitri oli juuri keräämässä tomaattisatoa, kun paikalle lipui tämä kutsumaton vieras :( Kovin yllättäen tuli Dimitrin lähtö, mutta ehtihän hän elää pitkän hyvän elämän.Heti Dimitrin jälkeen sai Katri samaisen epämieluisan vieraan :( Näin siirtyi sukupolvi numero neljä ajasta ikuisuuteen ja yllättäen Eerika ja Göran olivatkin talon vanhimmat.
Vielä samana iltana tuli kaksosten aika kohdata teini-ikä.

Fionasta kasvoi todella söpö teinityttö. Hän sai mammonatavoitteen ja hänen elämäntoiveenaan on seikkailu-uran huippu. Fiona pitää lihaksikkaista blondeista, mutta brunetit ovat nou-nou. Ihanan pinnallista :D

Felixistä kasvo niin komea nuori mies! Hän on kyllä todella paljon isänsä näköinen.  Felix sai nautintotavoitteen ja hän tähtää löysäilyuran huipulle. Felix pitää mustahiuksisista ja siivoustaitoisista  simeistä, mutta inhoaa robotteja. 
Eerika ja Göran saivat "keski-iän muodonmuutoksen". Pidän kovasti molempien uudesta lookista, etenkin Göran komistui vain entisestään.
Felix ja Fiona lähtivät kylille hengailemaan ja miltei välittömästi Fiona iski silmänsä tähän nuorukaiseen nimeltä Rolf. Varsin komea nuori mies hän onkin! Saatatte muistaa Rolfin Dave-extrasta, sillä hän deittaili aiemmin Daven tyttären Eveliinan kanssa. Ujosta luonteestaan huolimatta Fiona teki rohkeasti tuttavuutta Rolfin kanssa ja kaksikolla luistikin juttu aika mukavasti.
Fionan kikatellessa Rolfin kanssa, Felix löysi kioskin ilmoitustaululta toivomansa työpaikan löysäilyuralta.Fionakin malttoi lopulta irrottautua Rolfin vetovoimaisesta seurasta ja löysi myöskin työpaikan itselleen.
Göran sai ylennyksen taideurallaan - ja toi töistä mukanaan yliopistoasuntolan keittäjän! WTF :D
Felix oli Ahvenlammella hengailemassa, kun näköpiiriin ilmaantui teinityttö nimeltä Neela ja kaksikko ryhtyi juttusille. (Neela on aiemmin deittailut Eemil Myrskyluodon kanssa :D Mun olisi ehkä korkea aika saada naapurustoon uusia teini-townieita, ei tarvitsisi näitä samoja kierrättää...)

Seuraavana yönä Felix houkutteli Neelan kanssaan yöjuoksulle. Kuin ihmeen kaupalla kaksikko selvisi seikkailustaan jäämättä nalkkiin.
Kaksoset saavuttivat saavuttivat teiniuriensa huiput.
Pari random kuvaa Göranista ja Felixistä, koska kyllähän näitä nyt katselee ;)Myskyluotojen pihamalle ilmestyi jälleen taikalamppu. Jos oikein muistan, niin tämä oli jo kolmas laatuaan. Lampulle ei juuri nyt ollut käyttöä, joten se laitettiin talteen. Luultavasti tulen antamaan lampun ei-perijäksi päätyvälle sisarukselle, niin hän saa lampun avulla mukavan pesämunan tulevaan kotiinsa.R.I.P akvaariokalat. Mystistä, miten tämä perhe on saanut kasvatettua jo monta monituista kissasukupolvea, mutta onnistuvat silti tappamaan papukaijat ja akvaariokalat...
Kissoista puheen ollen, noutaja saapui myös Gingerille ja Gandalfille :( Hillevi otti kissatovereidensa poismenon niin raskaasti, että karkasi.
Fiona piti tiiviisti yhtä Rolfinsa kanssa ja ystävyys oli muuttunut jo ihastukseksi. Göran näytti hivenen vaivaantuneelta, kun nuoripari kuherteli :DOli Göranilla aihetta iloonkin, sillä taideura eteni hitaasti, mutta varmasti.


Felix vei Neelan treffeille keilaamaan. Tyttö osoittautuikin varsin suvereeniksi keilaajaksi.
Neelan keilaustaidot tekivät Felixiin vaikutuksen ja treffit päättyivät suudelmiin. Pariskunnan välillä on kuitenkin kemiaa vain yhden salaman verran, joten mitään elämää suurempaa romanssia tästä ei ole odotettavissa.
Syksy oli kääntymässä talveksi ja kaksosten oli korkea aika hypätä taksiin ja suunnata kohti yliopistokampusta ja elämää nuorina aikuisina.
Loppuun vielä pari kuvaa Eerikasta, joka selvästi "arvostaa" puutarhurin ahkerointia. Tai kenties hän haluaa huolehtia, ettei puutarhurilta ainakaan lopu työt kesken ;)


*********


Tästä osasta tulikin aika pitkä, huh! Halusin mahduttaa kaksosten teini-iän tähän osaan, jotta seuraavassa osassa voidaan hypätä suoraan yliopistomaailmaan. Blogi on nyt tismalleen samassa pisteessä kuin pelikin, olen juuri laittanut heidät ylipistokampuselle asumaan, mutta en ole vielä lainkaan pelannut heillä yliopistolla. En siis vielä itsekään tiedä mitä seuraavassa osassa on luvassa :D Todennäköisesti tässä nyt meneekin vähintään muutama viikko, ennen kuin seuraava osa on valmis julkaistavaksi.

5 kommenttia:

 1. Mistä tuo yhteisötontin ilmoitustaulu on ladattu? Tosi kätevä nimittäin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin sen Mod The Simsistä:

  http://www.modthesims.info/download.php?t=378097

  VastaaPoista
 3. Rehtorilla oli komiat viikset. Komiasta puheen ollen.. Göran ja Felix, en kestä! ♥ Keski-ikä kieltämättä pukee Görania ;) Mutta söpöjä ovat molemmat kaksoset. Ei sitten muuta kuin yliopistoelämää odotellessa! Sitten noista ladatuista.. Pihan lampi näytti aivan ihanalta, onko sulla joku korvaava vesi (?) siinä :D Samoin tuo taivas, varmaan joku taivas-hack käytössä? Olen niin kyllästynyt siihen sims-taivaaseen, se on niin yksitoikkoinen, etenkin se sadesään harmaa on ihan kamala :D Kiitos tästä, oli oikein piristävä osa! :)

  VastaaPoista
 4. Lampi; Mulla on käytössä Moin Terrain Water Mod

  http://modthesims.info/download.php?t=241878

  Tästä on useita eri versioita, mulla käytössä oleva on Terrain_Water_Wavy001. Joskus kokeilin kaikki vaihtoehdot pelissäni ja tämä toimi mulla parhaiten :) Mutta huom! jotta tämä toimii oikein, samalla tointilla lammen kanssa pitää olla uima-allas, ihan vaikka vaan yhden ruudun kokoinenkin riittää ja sen voi piilottaa vaikka kiven tai pensaan alle.

  Taivas; Tähän olemassa useampiakin samankaltaisia modeja eri tekijöiltä. Legacynaapurustossa mulla on naapurustonäkymässä käytössä nyt tämä:

  http://nimi4.livejournal.com/51103.html

  Ja tonttinäkymässä tämä:

  https://slig.dreamwidth.org/15420.html

  Tällaiseen törmäsin ihan vastikään ja tämä on ehkä astetta coolimpi, tässä on nimittäin liikkuvat pilvet! Joten saatan tulevaisuudessa vaihtaa tämän käyttöön :

  http://lowedeus.tumblr.com/post/151597207546/the-great-sky-of-totalitarianism-redux-redux-of#notes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Tulee kyllä tarpeeseen :)

   P.S. Elinor & Marianne jatkaa osalla numero 6!

   Poista