perjantai 23. joulukuuta 2016

Extra: Eevi

Muistin virkistykseksi: Eevi on Dimitri ja Katri Myrskyluodon nuorin lapsi ja 5. sukupolven perijän Eerikan pikkusisko. Yliopistoaikoina Eevi alkoi tapailla Ari Marjamaa -nimistä miestä.

**********


Yliopiston jälkeen Eevi muutti takaisin Poukamaan ja osti sievän violetinsävyisen puutalon. Saman katon alle muutti miesystävä Ari.
Uuden yhteisen kodin kunniaksi Ari pääti kosia Eeviä ja nainen vastasi tietysti myöntävästi.Hääseremonia oli pienimuotoinen. Unohdin taas kerran tarkistaa, millaiset juhlapuvut peli on simeilleni arponut. Niinpä Eevi meni naimisiin häämekon sijaan jakkupuvussa. Hups.Hääyö vietettiin vällyjen välissä.Vuorokautta myöhemmin seuraukset alkoivat näkyä pyöristyvän vatsan muodossa.

Eevin elämäntoiveena on lakiuran huippu ja hän ehti löytää työpaikan toivomaltaan uralta ja saada vielä ylennyksenkin ennen vauvan syntymää.Eevin raskausvatsa alkoi olla muhkeissa mitoissa.
Ari oli saanut töitä tiedustelu-uralta ja hankki ahkerasti ylennyksiä.Eevi oli jo lähes valmis synnyttämään, mutta onnistui vielä saamaan ylennyksen. Mun simit eivät koskaan aloita äityslomaa kovin aikaisin, vaan käyvät töissä raskauden loppumetreille asti.Synnytys käynnistyi seuraavana yönä. Ari ei ihan heti ollut tilanteen tasalla.Kaksoset!
Maailmaan putkahti tyttö ja poika, joiden nimeksi annettiin Fiina ja Fidel.
Fiina oli perinyt äitinsä mustat hiukset ja isänsä siniset silmät. Fidel puolestaan oli väreiltään täysin isänsä kopio.
Eevillä ja Arilla oli kädet täynnä työtä kaksostensa kanssa. Onneksi Fidel ja Fiina olivat hyväntuulisia vauvoja.
Pian kaksosvauvoista varttuikin jo taaperokaksoset.
Kaksoset olivat luonteeltaan täysin samankaltaisia ja kyllä heidät ullkonäöltäänkin sisaruksiksi tunnistaa.Fidelille ja Fiinalle oli sisustettu yläkertaan oma yhteinen huone ja nyt taapeoiässä heistä alkoi olla jo seuraakin toisilleen.Katri-mummu alkoi olla jo hyvin iäkäs, mutta ehti vielä tutustua tuoreimpiin lapsenlapsiinsakin. Eevin kaksosten myötä Katri toteutti elämäntoiveensa kuudesta lapsenlapsesta.Eevi piti vain hyvin lyhyen äitiysloman ja oli jo palannut takaisin työelämään.
Vapaa-aikansa Eevi pyhitti kaksosilleen ja opetti näille tärkeitä perustaitoja.Ari jatkoi etenemistään tiedustelu-urallaan.
Kaksoset varttuivat koululaisiksi. He ovat ulkonäöltään aika taisainen sekoitus molempia vanhempiaan, kumpikaan lapsi ei ole selvästi äidin tai isän näköinen.
Perheeseen otettiin töpöhäntäinen kissa, Batman. (Miten niin kissan nimi ei voi olla Batman?)Eevin ja Fidelin leikkihetki. Kaksosilla oli edelleen yhteinen huone, mutta sitä oli sisustettu isommille lapsille sopivaksi.

Fiina ja Fidel aloittivat koulunkäynnin ja saivat ensimmäiset kymppinsäkin.
Eevi ja Ari puolestaan saivat uusia ylennyksiä.Yksityiskoulun rehtori käväisi illallisella ja lapset pääsivät yksityiskouluun.Lapsuuden leikit takana, teini-iän tuska edessä.Fiina valitsi perhetavoitteen. Hän pitää kuntoilevista blondeista, mutta inhoaa kasvisimejä.Fidel valitsi mammonatavoitteen. Hän puolestaan pitää kasvisimeistä sekä hajuvesistä, mutta inhoaa juhlapukuja. Kieltämättä melko erilaiset tavoitteet ja mieltymykset lapsilla, jotka ovat luonteeltaan tismalleen samanlaisia :D
Molemmista lapsista kasvoi kivannäköisiä teinejä, he olivat edelleen ihan "itsensä näköisiä" Fiina hankki työpaikan opetusuralta, Fidel puolestaan merentutkimusuralta. Urilla eteneminen edellytti uusien taitopisteiden kartuttamista.Eevi sai keski-iän muodonmuutoksen. Arille en tehnyt muodonmuutosta, koska hänen tyylinsä on aika "iätön"


Fiina tutustui Eki-nimiseen nuorukaiseen.
Kaksikon välillä oli kemiaa ja ensisuudelmakin vahdettiin. Batman pyöri jaloissa kolmantena pyöränä...
Myös Fidelin elämässä oli romantiikkaa, hän oli tustunut Ninniin, jolla oli aika mageet hiukset.
Molemmat teinit saavuttivat teiniuriensa huipun.
Tuli aika lähteä yliopistoon.
Pian kaksosten lähdön jälkeen Eeville ja Arille koitti vanhuus.
Molemmista tuli oikein symppiksiä vanhuksia.Eevi saavutti lakiuransa huipun ja toteutti samalla elämäntoiveensa.Myös Ari saavutti tiedustelu-uransa huipun. Hänen elämäntoiveensa ei kuitenkaan liity uraan, sillä hän tavoittelee 20 hyvää ystävää.Ari päättikin jättäytyä eläkkeelle, jotta voisi  keskittyä elämäntoiveensa toteuttamiseen.

*********

Tällaista elämää Eevin perheessä. Hänen elämässään ei ole tapahtunut mitään kovin jännittävää, mutta olen silti tykännyt kovasti pelata tällä perheellä. Eevin perhe on sellainen kiva perusperhe ja perheen koti on yksi mun lempparitaloista legacynaapurustossa :)

2 kommenttia:

 1. Voi että! Myrskyluotoja! Mulla olikin näissä jo aikamoinen kiriminen, mutta nyt olen taas innokkaana ajan tasalla (: (edellisistä osista sen verran että ohmygod Göran ♥)
  Eevin poppoollahan näyttäisi menevän mallikkaasti, Fidel on taas näitä valioyksilöitä että ihan hirvittää!♥
  Kyselisin alkuosan Eevin hiuksia ja taapero-Fiinan hiuksia, mistä mahtaisivat olla :o
  Ihanaa perus-simselämää! Jatkoa vaan kuudennen sukupolven muodossa! (:
  Ps. Stormeilla vihdoin jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hupsista, vastaus tulee kuukauden viiveellä :P Joka tapauksessa Eevin hiukset ovat default replacement jonka latasin täältä:

  http://keoni-chan.tumblr.com/post/140931385957/moar-defaults-poppets-v2-colors-and-textures

  Hiusten mesh on Newsea Matcha.

  Taapero-Fiinan hiukset ovat Newsea Lavender, ladattu täältä:

  http://poppet-sims.tumblr.com/post/131497108828

  VastaaPoista