perjantai 31. maaliskuuta 2017

Osa 6.2

Aiemmin tapahtunutta: Kuudennen sukupolven perijälle Felixille ja hänen puolisollen Birgitalle syntyivät lapset Grace ja Gabriel, jotka ovat nyt kouluikäisiä. Viidennen sukupolven perijätär Eerikakin porskuttaa vielä voimissaan, mutta hänen puolisolleen Göranille jouduttiin jättämään hyvästit edellisessä osassa.

**********


Jo tutuksi tullut asetelma: Grace rakentelemassa palikoilla ja Gabriel piirtämässä. Gracella alkaa olla jo ihan kiitettävä määrä mekaniikkapisteitä, kun taas Gabriel kahmii luovuuspisteen toisensa perään.Gracen osalta leikkipöydän ääressä puuhastelu oli kuitenkin pian taaksejäänyttä aikaa, sillä hänen tuli aika varttua teiniksi.Grace sai elämälleen tietotavoitteen. Mieltymyksenään hänellä on karismaattiset ja siivoustaitoiset simit ja inhokkina liikakilot.
Ja tältä näyttää teini-ikäistynyt Grace pienen muodonmuutoksen jälkeen. Kaunotar!Gracen elämäntoiveena on ura tähtirosvona. Mielenkiintoinen uravalinta!
Unelmien työpaikka löytyi, mistäpä muualta kuin kioskin ilmoitustaululta.

Samalla sain tilaisuuden tutustuttaa Gracen kioskin komeaan myyjäpoikaan.

Juttu luisti kaksikolla ihan mukavasti, mutta romanttista väreilyä heidän välillään ei kylläkään ollut. Blah.Grace on varsin eloisa ja ilmeikäs sim. Etenkin tämä hänen hymynsä kilpailee kyllä tuon seinällä olevan julisteen kanssa :D
Gabriel aloitti koulunkäynnin ja varsin pian perheessä oli yksi kympin oppilas lisää.Niinpä oli aika järjestää perinteinen yksityiskoulun rehtorin visiitti.
Rutiinillahan nämä reksin vierailut jo tältä perheeltä sujuvat. Tämä samainen herrasmieshän on tosiaan ruokaillut Myrskyludoilla aika lailla säännöllisin väliajoin jo legacyn alkumetreiltä lähtien. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoonkin, että reksille on ehtinyt muodostua jo ihan komea vatsakumpu :D En ollut aiemmin tullut edes ajatelleeksi, että NPC-simitkin voivat lihoa!Ensimmäinen koulupäivä yksityiskoulussa, uudet koulupuvut päällä.
Eerika kokkasi perheelle aamupalaa ja onnistui käräyttämään uunileivonnaiset. Ei ehkä ihan se tulos, mitä odottaisi eläkkeellä olevalta julkkiskokilta, joka omaa täydet ruoanlaittopisteet... Eerika oli ollut ehkä hiukan hajamielinen ja surumielinen rakkaan Göranin poismenon jälkeen :(Pian perheen elämää ilahduttamaan saapui kuitenkin kaksi kappaletta kissanpentuja!
Karvapallerot saivat nimekseen Jasper ja JustiinaKissanpennut olivat tismalleen samanlaisia, valkoisia ja sinisilmäisiä. Jasperin ja Justiinan myötä Myrskyluotojen kissasuku sitten saavutti jo 10. sukupolven. Hurjaa! Kissasuku ei todennäköisesti tästä enää jatku, eli pennut tulevat olemaan sukunsa viimeiset.

Mainitsinko jo, että Grace on melko ilmeikäs sim? :D Hän ei selvästikään ollut ihan äitinsä veroinen guru juoksumatolla. Kuntopisteitä kuitenkin tarvittiin seikkaulu-uralla etenemiseen.Kioskipojan kanssa ei ehkä natsannut, mutta Grace tutustui pian tähän vaaleatukkaiseen suklaasilmään nimeltä Niilo.Kas tältä näyttää läpeensä ihastunut teinityttö.Ja tältä näyttä aivan yhtä lääpällään oleva teinipoika.

Hempeät puistotreffit iltahämärissä.
Kalaonni oli molemmilla kohdillaan.Ja näyttipäs se onni muutenkin kukoistavan.
Juoksumatolla räpistely ei ollut täysin hukkaan heitettyä aikaa, sillä Grace saavutti lopulta teini-seikkailu-uran huipun. Niinpä hänen tuli aika lähteä yliopistoon.Osan lopuksi jätämme hyvästit myös ihanalle Eerikalle :( Hänen myötään on jälleen yksi sukupolvi Myrskyluotoja siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

**********

Huh. Piiiikkasen tiukille meni, mutta sainpas osan valmiiksi vielä maaliskuun puolella :D Osasta tuli hiukan lyhyempi kuin olin ajatellut, mutta ei mahda mitään, aika on nyt ollut vähän kortilla.

Myrskyluodot täyttävät huhtikuussa jo kaksi vuotta! Jotain synttärispesiaalia pitäisi ehkä keksiä. Ehkä teen vihdoin valmiiksi sen kauan sitten lupaamani ladattujen listan? :D

8 kommenttia:

 1. Jehuu,uusi osa! Täytyy kyllä sanoa että teini-ikänen Grace muistuttaa todella paljon erästä koulukaveriani kasvonpiirteiltään. Todella paljon hänen näköinen..
  Kysynpä nyt että arvotko noi simien tavoitteet ja mieltymykset aina kun simit teini-ikäistyy? Vai onko sulla mielessä jo vähän simien persoonanmukaisiksi räätälöityjä elämäntavoitteita?

  VastaaPoista
 2. Hih, hauskaa jos Gracelle on olemassa tosielämän kaksoisolento :D Legacyn alkupuollella pyrin aina valitsemaan simin tavoitteet, mieltymykset ja inhokit simien luonteen perusteella. Jossain vaiheessa kuitenkin kyllästyin siihen ja nykyään käytän apuna Randomizeria: http://modthesims.info/d/512487

  VastaaPoista
 3. Apua, Gracesta tuli aivan ihana! Ja poikaystävänsä myös varsin suloinen, oikein söpö pari ovat :> Mutta voi Eerika! Niin se aika kuluu ja simit ikääntyy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutin juuri Gracen yliopistokampukselle ja voin kertoa, että hän on ihana myös nuorena aikuisena! Ja Gabriel varttui juuri teiniksi, tarvitseeko edes mainita että hänestäkin kasvoi ihana :D En osaa päättää kumman otan perijäksi :D

   Poista
 4. Hui, huomasin vasta nyt että Myrskyluodoille on tullut uusi osa! Apua, no, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai...? :D

  Grace on aivan ihana sim, olen aivan lääpälläni häneen :D Ihan paras kuva tuo, missä Grace ja juliste hymyilevät kilpaa keskenään. Ja nuo juoksumattokuvat, oivoi. Parhautta.
  No voih, nytko Eerikan aika jo koitti :( Voi sentään. Niin se aika rientää.

  Suvilaaksoon on ilmestynyt uusi osa!

  VastaaPoista
 5. Oi, miltei kiljahdin kun huomasin, että Myrskyluodoilla on tullut parisen uutta osaa hiljaiseloni aikana :D ja sitten vain turbona lukemaan ja ihastumaan jajaja...
  Voi Grace on kyllä kauneuden ruumiillistuma, huhhuh ;__;♥ eikä tuo Niilokaan paljolla häviä tässä kisassa :D voi, pliis, lähetäthän Niilon Gracen mukaan yliopistoon :3!
  https://i.imgur.com/UL1JU2u.png en ehkä kestä näitä kisuja ;__;♥ söpöysyliannostus!
  Taas on pari virstanpylvästä suoritettu - viides sukupolvi saatettu loppuun ja kissat saatu 10. sukupolveen (: Jatkoa sitten vaan, odotan jo innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, Stormeilla vihdoinkin uutta osaa!

   Poista
  2. Vastaus tulee kuukauden viiveellä, hups :D Gracesta kasvoi todellakin kaunotar! Niilo jäi valitettavasti vain Gracen teinipoikaystäväksi, sillä heillä oli vain yhden salaman verran kemiaa, sen varaan ei loppuelämän parisuhdetta rakennetta, teiniromanssiin se kyllä riitti oikein hyvin :D Täytyypä käydä tsekkaamassa Stormien kuulumiset :)

   Poista