perjantai 21. heinäkuuta 2017

Osa 6.3


Aiemmin tapahtunutta: Kuudennen sukupolven perijän Felixin ja hänen vaimonsa Birgitan lapset ovat hyvää  vauhtia aikuistumassa. Edellisessä osassa esikoinen Grace kasvoi teiniksi ja lähti yliopistoon opiskelemaan. Kuopus Gabriel on myös jo aivan teini-iän kynnyksellä. Viidennen sukupolven perijättärelle, Eerikalle jätettiin hyästit edellisen osan lopussa, joten legacyperheen viides sukupolvi on nyt hänen myötään siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

**********Hyvin pian Gracen yliopistoon lähdön jälkeen oli Garbrielinkin aika varttua teiniksi.
Garbrielista kasvoi niiin söötti teinipoika! Ihana! Hän sai arpajaisissa nautintotavoitteen elämälleen. Gabrielin mieltymyksenä ovat teknisesti lahjakkaat brunetit, inhokkina mustatukkaiset simit.Gabrielin elämäntoiveeksi tuli peliuran huipulle pääseminen, mikä sopiikin nautintosimille oikein hyvin. Mieluinen työpaikka löytyi, mistäpä muualta kuin kioskin ilmoitustaululta.
Gabriel hankki itselleen myös käsipelikonsolin, sillä hyväksi pelimieheksi ei kaiketi tulla kuin pelaamalla......ja pelaamalla vielä vähän lisää.
Sellaisena harvinaisena hetkenä, kun Gabriel malttoi irrottaa katseensa rakkaista pelikoneistaan, hänen näköpiiriinsä osui tämä kaunotar nimeltään Aamu. Mietin, miksi tämä teinitownie näyttää jotenkin niin tutulta, kunnes hoksasin että hänhän muistuttaa kasvonpiirteiltään hiukan legacyn kantaäitiä Annia :)
Nyt kun Gabrielkin oli kasvanut teiniksi, oli Birgitan ja Felixin aika saada perinteinen keski-iän muodonmuutos. Tässä Birgitan uusi tyyli. Minusta hän kaunistui entisestään :)
Keski-ikäistynyt Felix puolestaan muistutti yhä enemmän edesmennyttä isäänsä Görania! 
Myrskyluotojen kissasuvun 10. sukupolven edustajat Jasper ja Justiina kasvoivat täysikasvuisiksi. Kissoista kasvoi nättejä, mutta myös todella samannäköisiä. Erotuksena heillä on ainoastaan silmien väri. Voin kertoa, että en ole tähän päivään mennessä oppinut muistamaan, kummalla on harmaat ja kummalla ruskeat silmät :D


Kissoista ja keski-ikäisistä takaisin Gabrieliin, joka uskaltautui pyytämään uuden ihastuksensa treffeille. Ja tyttöhän suostui!


Treffipaikaksi valikoitui Ahvenlammen puisto.
Treffejä vietettiin tunnelmallisesti nuotion äärellä jutellen.

Vaahtokarkkejakin grillailtiin :)Treffit päättyivät tietystikin haparoivaan ensisuudelmaan. On ne niin söpöjä!Mutta mitäs tässä tapahtuu, saiko Felix kirjeen salaiselta rakastajatteltaan ja Birgitta osui paikalle todistamaan? Hihii :D Todellisuudessa Birgitta meni ja vastasi väärin urakysymykseen, seurauksena potkut.Ei auttanut kuin suunnata kipsan ilmoitustaululle ja aloittaa urheilu-ura alusta. Buu!Rakkauskirje puolestaan ei ollut Felixille suunnattu, vaan tietysti Aamulta Gabrielille.
Gabriel päätti toteuttaa tyttönsä toiveen ja pyysi tämän uusille treffeille. Paikaksi valikoitui rantaravintola.Umpirakastuneen pariskunnan hempeily sai tarjoilijankin vaivautuneeksi.
Kesken treffien Garbrielin huomio tosin ikävästi herpaantui ja Aamu oli jo poistumassa takavasemmalle...
Gabriel onneksi havahtui ajoissa ja ällösöpöily sai jatkua.
Treffit olivat jälleen menestys ja tällä kertaa Aamu kiitti Gabrielia kukkakimpulla ja ...suihkulähteellä? :DArmoton pelaaminen tuotti toivottua tulosta ja Gabriel saavutti teini-peliuran huipun.
Oli aika heittää hyvästit Poukamalle ja suunnata Gracen seuraksi yliopistokampukselle. Vieläköhän Gabrielin ja Aamun suhde saa jatkoa?

**********
Ja kas näin on piiitkä blogihiljaisuus katkaistu! :) Ihan kauhistuin, kun huomasin että Myrskyluotojen edellinen osa on julkaistu maaliskuussa. Jätin blogin keväällä ihan tietoisesti pienelle tauolle, koska olin saavuttanut tilanteen, että seuraavaan osaan ei ollut yhtään kuvaa valmiina. Peli ei ole ollut tauolla, olen pelaillut Myrskylodoilla entiseen tahtiin ja nyt kuvia onkin taas mukavasti kasassa seuraavia osia varten :) Seuraavassa osassa onkin sitten luvassa kooste 
 Gracen ja Gabrielin yliopistoajoista.
4 kommenttia:

 1. Ooi kun Gabrielista tuli kaunis poitsu! *rakastuu*
  Pakko sanoa että taisin sekoittaa Felixin tosiaan isäänsä Göraniin :D ihan samannäköisiä!
  Gabrielin treffeillä pelaaminen oli varmasti Aamun mieleen :'D joku roti nyt siihen!
  Millä kepulikonsteilla oot saanut noin kauniin pilvitaivaan tuonne nuotiokuviin? :o *kateutta ja ihmetystä*
  Minä äänestän Aamun ja Gabrielin suhteen jatkumisen puolesta! Ovat niin söpöliinejä :3
  Seuraavaa osaa odotellessa (:
  Ps. Stormeilla jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Gabriel on kyllä aika ihku <3 Pilvitaivas on ladattu täältä:
  http://lowedeus.tumblr.com/post/151597207546/the-great-sky-of-totalitarianism-redux-redux
  Ne pilvet jopa liikkuu!

  VastaaPoista
 3. Apua, mistä peliisi oikein tulee näitä jumalaisia townieita! Aamu on niin suloinen ettei meinaa kestää! C: Ja Birgitta on toinen, ovat Felixin kanssa edelleen varsin hyvännäköinen pari. Ehkä pitäisi itsekin vihdoin ja viimein ladata ne korvaavat naamataulut.. Opiskeluedesottamuksia odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvaavilla naamoilla on kyllä iso merkitys! Tässä hiljattain kurkkasin wanhaan naapurustooni, jossa mulla ei ole ollut default kasvoja, ja jösses sentään ne Maxis towniet perunanenineen ja turbohuulineen... :D

   Poista