torstai 31. elokuuta 2017

Osa 6.4


Aiemmin tapahtunutta: Kuudennen sukupolven perijän Felixin ja hänen puolisonsa Birgitan lapset Grace ja Gabriel ovat varttuneet nuoriksi aikuisiksi ja muuttaneet yliopistokampukselle. Felix ja Grace elelevät nyt tilapäisesti kaksistaan, seuranaan heillä on kuitenkin perheen kissat ja akvaariokalat. Pariskunnan eläkepäivät lähestyvät jo hyvää vauhtia.


**********Ensimmäisenä yliopistokampukselle muutti Grace. Hänestä varttui kaunis nuori aikuinen, pidän edelleen kovasti hänen silmistään.Seikkailu-uralle tähtäävä Grace valitsi pääaineekseen kirjallisuuden.
Grace valitsi asuinpaikakseen asuntola Mustikan, jossa on aiemminkin asustanut Myrskyluotoja, muun muassa jo edesmennyt Eerika-mummu. Itse asiassa näissäkin kuvissa on Gracen lisäksi myös toinen Myrskyluodon suvun edustaja. Tulette tutustumaan häneen Fiona-extrassa ;)Pelisessioiden välissä oli toki myös opiskeltava ankarasti. Gracehan on tietotavoitteinen sim, joten hän suhtautui yliopisto-opintoihinsa vakavasti.


Laakson yliopistokampus oli piiitkästä aikaa saanut uuden yhteisötontin, johon Grace lähti tutustumaan. Paikan nimi on mielikuvituksekkaasti Kampuskahvila.
Kahvilassa on esiintymislava, jossa kaikki oman elämänsä rocktähdet saavat vapaasti toteuttaa itseään.Uskokaa tai älkää, kahvilasta saa myös kahvia! ;)
Harmi, ettei Grace ollut pätkääkään kiinnostunut tästä sinisilmäisestä muusikkomiehestä, olisin ilomielin napannut hänet sukuun. Täytynee pitää hänet mielessä tulevia sukupolvia ajatellen.


Suurimman osan yliopistoajastaan Grace teki todellakin vain tätä. Eli opiskeli, hankki välillä taitopisteitä ja taas opiskeli. Hänen yliopistovuosistaan ei ole hurjia tarinoita kerrottavana jälkipolville. 
Ankara pänttääminen kuitenkin palkittiin ja Grace suoritti yliopiston huippuarvosanoin. Vähempi tuskin olisi tietosimille kelvannutkaan.

**********Gabriel mutti yliopistokampuksella pieneen punaiseen vuokrataloon asmaan. Tässäkin talossa on nähty Myrskyluotoja myös aiemmin. Gabrielin kanssa saman katon alle muutti tietysti teiniaikojen hanipuppeli Aamu. Eihän tätä pariskuntaa voinut mitenkään erottaa!
Pelimies Gabriel valitsi pääaineekseen matematiikan. Aamu haaveilee tienaavansa 100 000 simoleonia, joten hän valitsi pääaineekseen biologian. Mikäli en täysin väärin muista, niin simien parhaiten palkattu ura on luonnontiedeura.
Ensimmäisen yhteisen kodin parisänky testattiin  huolella ;) (Oletteko muuten ikinä ajatelleet, että nuo simien jalkapohjat on aika oudot?!)Jossain välissä tämä pariskunta kaiketi opiskelikin, sillä arvosanat olivat huippuluokkaa heilläkin. Aamulle yliopisto oli kyllä varsin helppo nakki, sillä hänellä sattui olemaan jo valmiiksi todella paljon taitopisteitä joka saralla.


Gabriel ja Aamu ovat ehkä umpirakastunein sim-pariskunta ikinä. He tekevät näitä ihastumis-eleitä toisiaan kohtaan ihan jatkuvasti ja taukoamatta.
Juu tajusitte varmaan jo pointin? ;D Luulisi, että näiden kahden välillä on kemiaa kolme salamaa, todellisuudessa salamoita on kuitenkin vain kaksi. Sekin näyttää riittävän tälle kaksikolle kyllä oikein hyvin.
Aamulla on liki täydet ruoanlaittopisteet, mutta mitäpä sitä tuhlaamaan hyvää panesk... opiskeluaikaa, kun voi tilata kiinalaista ;)Om nom nom.Ja sitten voikin taas vähän kuherrella.Jossain välissä olisi voinut ehkä siivotakkin...
Pakolliset opiskelukuvat. Kyllä ne tätäkin aina välillä tekivät.
Gabriel ja Aamu kävivät myös tutustumassa uuteen kampuskahvilaan.
Gabrielilla oli omat spesiaalisuunnitelmansa illan varalle :)

Huomion meinasi  ikävällä tavalla varastaa kampuksen virallinen viuhahtaja, jolla on tilannetaju selvästi kohdillaan. Uskoisitteko, että kyseisen leidin nimi on Kaino? :D Gabriel kuitenkin sai kosintaansa myöntävän vastauksen ja pariskunta kihlautui.
Tuore kihlapari :)


**********Jälkikasvun opiskellessa yliopistolla, elämä legacytalossa jatkui entiseen malliin. Felix sai hulppean bonuksen onnekkaan urakysymysvastauksen seurauksena.Tämän myötä Myrskyluodoista tuli sitten ihan oikeita miljonäärejä. Huh!


Felix sai myös muiston muhkeasta bonuksestaan :)Hyvästi nuoruus! Felix ja Birgitta varttuivat vanhuksiksi tismalleen samanaikaisesti.Tältä näyttää ikääntynyt Birgitta.Ja tältä näyttää ikääntynyt Felix. Latasin jokin aika sitten peliini tuollaisia "ryppy-meikkejä" joten naapuruston vanhukset eivät ole enää täysin siloposkia.Hyvästit Hulda-kissalle :(
Jostenkin en muistanut heti siirtää Huldan uurnaa pois tontilta ja tajusin asian vasta kun kissa alkoi kummitella. Kunnon mulkosilmä :DHuldan uurna siirrettiin Poukaman lemmikkieläinten hautausmaalle, joka alkaa olla jo melkoisen täynnä!Perheen akvaariokaloille kävi vähän kehnosti. Ilmeisesti kukaan ei muistanut ruokkia fisuja.Akvaario sai uudet asukkaat :)Felixia kohtasi vähän epäonnisempi urakysymys tällä kertaa ja tili kuihtui vaatimattomat 30 000 simoleonia. Taskuraha tälle perheelle.Felix kuitenkin päätti, että on korkea aika jäädä eläkkeelle.

***********

Ja näin on saatu pakettiin 6. sukupolven viimeinen osa! Seuraavaksi luvassa on Fiona-extra ja sen jälkeen onkin aika aloittaa 7. sukupolvi, sekä paljastaa kumpi onkaan perijä, Grace vai Gabriel? :)

2 kommenttia:

  1. Oih, kauhea simskaipuu iski päälle tätä lukiessa! En ole pitkään aikaan ehtinyt edes peliä käynnistää, Myrskyluodot toimivat kyllä hyvänä innoittajana! :D Yliopisto taittui sisaruksilta kuin vettä vaan, nyt sitten jännäämään perijävalintaa! En kyllä osaa yhtään sanoa kumpi on suosikkini.. Tykkään Gracesta, mutta Gabriel ja Aamu ovat niin ihania yhdessä! Perheen päät vanhenivat varsin arvokkaasti, mutta ehkä Felixin oli aikakin jäädä eläkkeelle. Sijoittaa nyt 30 tonnia mansikkamarinoituun mustekalaan! (Pitäisi muuten useammin lukea nuo urakyssärit kunnolla, hirveen hauskoja :D)

    VastaaPoista
  2. Urakysymykset on kyllä aika hulvattomia välillä :D Felix ei tosiaan ehkä ollut enää ihan parhaassa terässä urallaan, onneksi se 30 donaa on tälle perheelle kuitenkin pikku raha. Perijän valinta ei todellakaan ole ollut helppo tehtävä, olisin halunnut ottaa molemmat!

    VastaaPoista