tiistai 31. lokakuuta 2017

Osa 7.0

Aiemmin tapahtunutta: Kuudennen sukupolven perijän Felixin ja hänen puolisonsa Birgitan lapset Grace ja Gabriel valmistuivat yliopistosta. Felix on jo jäänyt eläkkeelle löysäilyuraltaan mutta Birgitta paiskii vielä töitä edetäkseen urheilu-urallaan. Perheessä asustavat yhä myös kissat Iiro ja Iiris, sekä näiden jälkeläiset Jesper ja Justiina.


**********Poukamassa talvi oli taittunut jo kevääksi, mutta vaikka puut ja pensaat jo vihersivätkin, lunta satoi vielä taivaan täydeltä.

Myrskyluotojen 7. sukupolven perijäksi valikoitui Gabriel! Tälläkään kertaa valinta ei ollut helppo ja jälleen kerran asian ratkaisi lopulta potentiaalinen puolisoehdokas. Aamu on niin ihana, että halusin ehdottomasti saada hänet osaksi legacysukua.
Pariskunta suuntasi ensi töikseen kioskin ilmoitustaululle työpaikkoja katsastamaan. Peliuran huipulle pyrkivä Gabriel valitsi tietysti työpaikkansa peliuralta. Mammonatavoitteinen Aamu haaveilee tienaavansa 100 000 simoleonia, joten hän valitsi urakseen luonnontieteen. Olen joskus jostain lukenut, että luonnontiede on simien parhaiten palkattu ura.
Felix maalasi Gabrielin perijäkuvan ja taulu löysi paikkansa kirjastohuoneen seinältä.
Viikatemiehellä oli kiireinen ilta. Kaapuasuinen kävi peräjälkeen noutamassa taivaallisille hiirenmetsästysmaille sekä Iiriksen että Iiron :(
Myrskyluodoille jäi nyt sitten enää kaksi kissaa, sukunsa viimeiset Jesper ja Justiina. En edelleenkään ole oppinut muistamaan, kumpi on kumpi..!

Talvi hellitti vihdoin kunnolla otteensa ja kevät sai alkaa. Felixillä oli eläkepäivillään aikaa lyödä palloa sekä puuhastella lepposia kotihommia niin sisällä kuin puutarhassa.
Gabriel ja Aamu puolestaan puuhasivat makuuhuoneen puolella sukuun uutta perijäehdokasta.
Puuhailu tuotti toivottua tulosta ja Aamu sai huomata olevansa varsin tukevasti raskaana.Ennen vauvan syntymää oli syytä kiirehtiä alttarille, jotta tulokas saisi sukunimekseen Myrskyluoto. Häät vietettiin Vihkipaikka -yhteisötontilla, jolle olen vastikään tehnyt hieman pintaremonttia.Aamun hääpuku korosti kauniisti pyöristynyttä vatsanseutua.Pienimuotoisen vihkitilaisuuden vieraina olivat Birgitta, Felix sekä sisko Grace.


Juhlat olivat lämminhenkiset ja onnistuneet :)Rakastunut tuore aviopari rannalla. Tämä on jälleen ehkä yksi mun lempparikuvistani ikinä!
Häiden jälkeen Gabriel ja Aamu suuntasivat pienelle minihäämatkalle naapuruston uuteen Flamingo-kylpylään. Kuvassa esiintyvä katti on ihan random kulkukissa, joka tuppautui väkisin kuvaan mukaan.
Vasta tässä kohden mulle selvisi, että jostain ihmeen syystä raskaana olevat simit eivät voi käyttää poreammetta tai nauttia hieronnasta. Niinpä Aamu sai tyytyä uima-altaassa lillumiseen, Gabrielin nauttiessa kylpylän palveluista.Aamu ei ollut kylpylän ainoa pallomaha, sillä paikalle osui myös muuan Monika Mahtivähälä, legacyperheen etäinen sukulainen. Monikan puoliso on Casper Myrskyluodon lapsen-lapsen-lapsi Fridolf Mahtivähälä. Monikan olette tavanneet myös aiemmin, osassa 6.1. Hän oli tuolloin vielä pikkutyttö, jonka Grace toi mukanaan koulusta :)

Gabrielin ja Aamun palattua minilomaltaan, Myrskyluotojen uskollinen puutarhurinainen vähän bugitti ja hän alkoi hengailla talossa kuin kotonaan :o Hänet jouduttiin lopulta tylysti käskemään kotiinsa. Onneksi nainen saapui kuitenkin jälleen seuraavana päivänä normaalisti töihin ja oli jälleen oma asiallinen itsensä. Vaan tulipas todettua, että puutarhuri ei totta tosiaan nuku hattu päässään :D
Aamun raskaus alkoi olla loppumetreillään ja synnytyksen aika koittikin seuraavana yönä.
Tervetuloa maailmaan, Harry Myrskyluoto, ensimmäinen 8. sukupolven perijäehdokas! Ihana vihreäsilmäinen poika.Harrylle sisustettiin huone Gabrielin lapsuudenaikaisen huoneen paikalle.
Seuraavana aamuna Felix ja Bigitta saivat tutustua uuteen lapsenlapseensa.Gabriel puolestaan pääsi harjoittelemaan vaipanvaihtoa.Aamu sen sijaan palasi sujuvasti töihin heti synnytystä seuraavana päivänä. Mammonasimit eivät ilmeisesti tunne käsitteitä "äitiysloma" tai "synnytyksestä toipuminen"
Töihinpaluu oli jäämässä kuitenkin varsin lyhytaikaiseksi, sillä pikku Harry ei ehtinyt varttua vielä taaperoksikaan, kun Aamu oli jo uudelleen raskaana. Perijäehdokas numero kaksi matkalla maailmaan!2 kommenttia:

 1. Olen viettänyt vähän hiljaiseloa simsrintamalla, joten nyt sitten luin kaksi osaa putkeen.

  Gabriel ja Aamu ovat älyttömän söpö pariskunta ♥ Hyvä perijävalinta! Olen varma, että myös lapsista kasvaa oikeita hurmureita :)
  Lol, alussa kuvataan aika osuvasti Suomen kevättä :'D
  Ai että kun sulla on nättejä kuvia, etenkin tuo rakastuneet rannalla ♥ Miten saat tuon taivaan noin nätiksi? Muokkaatko kuvaa vai käytätkö pelissä jotain taivasmaskia?

  Kiitokset tästä ja jatkoa odotellessa!

  Ps. Suvilaaksossa uusi osa!

  VastaaPoista
 2. Muokkailen kuvia hyvin maltillisesti, lähinnä rajaan, terävöitän ja säädän hiukan sävyjä sekä kirkkautta ja kontrastia. Taivas on ns. skybox jonka olen ladannut peliini täältä:

  http://lowedeus.tumblr.com/post/151597207546/the-great-sky-of-totalitarianism-redux-redux

  VastaaPoista