lauantai 30. syyskuuta 2017

Extra: Fiona


Muistin virkistykseksi:  Fiona on 6. sukupolven perijän Felixin kaksoissisar. Fiona seurusteli jo teininä Rolf Tannerin kanssa ja yliopistoaikoina pariskunta kihlautui.

**********Yliopiston jälkeen Fiona ja Rolf muuttivat takaisin Poukamaan ja ostivat sieltä punaisen kaksikerroksisen kivitalon. Talo sijaitsee naapuruston uudehkolla asuinalueella, joka vielä tässä vaiheessa oli lähes autio. Sittemmin alueelle on noussut pari taloa lisää.Rahat olivat riittäneet vain juuri ja juuri talon ostamiseen joten Fiona otti heti käyttöön lampun, joka hänellä oli ollut jemmassa. Lampunhan kävi ennustajaeukko taannoin tipauttamassa legacytalon pihamaalle, ja päätin jo silloin että lampun tulee saamaan joku ei-perijäksi-päätyvä Myrskyluotojen jälkeläinen.Lampunhengeltä Fiona toivoi tietysti säkeittäin rahaa, jotta uusi koti saatiin sisustettua. Taustalla näkyvän mustan kivitalon muuten omistaa Fionan setä Ensio, yksi Dave Myrskyluodon jälkeläisistä. Hän oli tässä vaiheessa Fionan ainoa lähinaapuri.


Muutama kuva kodin sisustuksesta. Fionan koti on sisustukseltaan ehkä aavistuksen fiftarihenkinen :) Tämä on kyllä ehdottomaksi yksi mun lempparitaloista koko legacynaapurustossa.Vielä pari hämyistä iltakuvaa talon pihapiiristä. Rahat riittivät jopa pienen auton hankintaankin.
Kun rahat oli tuhlattu kodin sisustamiseen, olikin ajankohtaista hankkia työpaikat molemmille...
Samalla reissulla hoidettiin avoituminenkin pois päiväjärjestyksestä. Vihkivalat vannottiin tähtitaivaan alla Ruusupuistossa. Tapahtuma oli hyvin pienimuotoinen.
Yksi asia johti toiseen ja pian Fiona olikin jo armottoman raskauspahoinvoinnin kourissa.Vatsanseutu alkoi pyöristyä tasaiseen tahtiin.Synnytyksen aika koitti kesken postinhakureissun.
Maailmaan saapui poikavauva, joka peri äitinsä silmät ja isänsä mustat hiukset ja tumman hipiän. Hän sai nimekseen Gilbert Tanner.
Pienen perheen arki täyttyi vauvahattarasta.
Tuota pikaa vauvahattara sai kuitenkin jäädä, sillä pikku kääröstä kasvoi pörrötukkainen taapero.


Gilbert oli vallaton pikkumies joka piti vanhempansa kiireisenä.
Onneksi taaperoikä ei kestänyt loputtomiin ja kohta perheessä olikin jo koululainen.

Gilbert oli varsin toimelias poika vielä koulupoikanakin. Hänessä tuntui olevan virtaa kuin pienessä kylässä.

Oman lusikkansa soppaan työnsi myös uusi karvainen perheejäsen nimeltään Cissi.
Vilkkaan luonteensa ohella Gilbert oli myös ihan mallikelpoinen koululainen.

Kevään koittaessa, hiukan ennen Gilbertin teini-ikäistymisä, yksityiskoulun rehtori kutsuttiinkin illalliselle. Hampurilaiset tekivät tehtävänsä ja poika pääsi yksityiskouluun.

Gilbert sen kuin komistui kasvaessaan! Teini-iässä hän valitsi elämälleen nautintotavoitteen. Mieltymyksenä  hänellä on blondit tyhjäntoimittajat ja inhokkina työnarkomaanit.
Pian Gilbert jo löysikin näköpiirinsä varsin sievän blondin nimeltä Claudia.Edes rouva Kurjenkaulan yrmeä läsnäolo ei hidastanut teinipariskunnan flirttailua.Ensisuudelma vaihdettiin kuitenkin varmuuden vuoksi vasta kotipihalla.
Gilbert haaveilee löysäilyuran huipusta, mikä onkin nautintosimille varsin sopiva uravalinta. Mieluinen työpaikka löytyi tietysti kioskin ilmoitustaululta.
Kun teiniuran huippu oli saavutettu, oli aika lähteä yliopistoon.
Yliopistossa Gilbert valitsi pääaineekseen taideopin.Elämänsä rakkauden Gilbert löysi tästä vihreäihoisesta kaunottaresta nimeltään Sointu. Sointu ei ihonväristään huolimatta ole varsinaisesti mitään sukua alieneille. Legacyn alkuaikoina tulin epähuomiossa ladanneeksi erään hackin, joka sivuvaikutuksena peli saattoi generoida myös alien-ihoisia townieita ja dormieita. Poistin hackin aika pian, mutta peli ehti jo tehdä Soinnun, joka on siitä saakka hengaillut yliopistokampuksella. 
 Tätä ennen Soinnulla ei ole ollut kipinää kenekään simini kanssa, vaan nytpä kuvoihin astui Gilbert. Pariskunta tuntui heti jotenkin aivan täydellisiltä toisilleen. Toisella alien silmät ja toisella vihreä iho :)
Gilbertin opiskellessa  yliopistossa, Fionalle tapahtui tämä. Sukulaisvierailusta ei kuitenkaan seurannut alien-raskautta, sillä Fionalla oli enää pari simpäivää aikaa ikääntymiseen.
Vanhuus koitti Rolfille ja Fionalle tismalleen samanaikaisesti.
Rolf oli komea vielä harmaahapsenakin ja Fiona oma söpö itsensä.Gilbert sai yliopisto-opintonsa päätökseen ja palasi takaisin Poukamaan.
Taloon oli Gilbertiä varten remontoitu makuuhuone entisen autotallin paikalle.Gilbertin mukana taloon muutti tietysti myös Sointu.
Gilber löysi töitä löysäilyuralta ja Sointu valitsi taideuran. Mikäli oikein muistan, Soinnun elämäntoiveena on kultavuosipäivä.
Kosinta tapahtu Ruusupuistossa.
Samaisessa puistossa pariskunta vannoi myös vihkivalat, aivan kuten Fiona ja Rolf aikonaan.
Pariskunta ei aikaillut perheen perustamisen kanssa ja varsin pian Sointu löysikin itsensä jo synnyttämästä.Tulokas oli poika. Hän peri äitinsä ihon, isänsä silmät ja Fiona-mummun punaisen tukan. Hauska yhdistelmä :)Vauva sai nimen Hilbert Tanner. Ihan vain, koska se sopii niin mainiosti yhteen Gilbertin kanssa :DFiona ja Rolf olivat jo ehtineet saavuttaa urahuiput ja sen myötä he olivat myös toteuttaneet elämäntoiveensa. Molemmat päättivät jäädä eläkkeelle.
Hilbertin vauva-aika mennä hujahti nopsaan.

Hänestä kasvoi ehkä maailman söpöin punatukkainen taaperopoika. Mielenkiinnolla odotan, millainen hänestä tulee isompana!

**********

Tällainen pikakelaus Fionan perheen elämästä. Perheessä ei mitään erityisen mullistavaa ole tapahtunut, hyvin perus sim-elämää vain. Olen kuitenkin tykännyt kovasti pelata tälläkin pienellä perheellä :)

Seuraava osa onkin sitten jo 7. sukupolven ensimmäinen osa! 

4 kommenttia:

 1. Että mä olen kade sun sisustustaidoista,omat taloni ovat semmosia mörskiä että just just kaikki tarpeellinen on kaaoksessa.. Silmä lepää kun joku osaa rakentaa/sisustaa:)
  Gilbert (ja myös Hilbert hih) on ehana simi tui, voisin heidät varastaa omaan peliini;)...

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos kommentista :) Ei munkaan talot aina ole näin viimeisen päälle sisutettuja, monesti laiskuus iskee viimeistään siinä vaiheessa kun olen saanut talon rakennettua ja sitten vain nopeasti lätkin välttämättömimmät tavarat paikoilleen. Saattaa mennä pitän aikaa, ettei simeillä ole yhtään taulua seinillä yms. :D Ja pihat ne vasta on ihan vihoviimeisiä, olen todella laiska tekemään simeilleni kivoja pihoja :D

  VastaaPoista
 3. Oi Tannereiden (taipuuko se noin?) talo on täyttä rakkautta1 ;__;♥
  Ensin meinasin tulla hehkuttamaan Gilbertin übersöpöyttä mutta päädynkin vaan kuolaamaan koko suvun geenejä koska Hilbert on vähintään yhtä söpö kuin isänsäkin :D♥ Ja tuitui Sointu ja Gilbert :3
  Melkein alkoi naurattamaan kun totesit, että Gilbertin mieleen ovat blondit tyhjäntoimittajat ja heti löytyi osuva kandidaatti :'D
  Myrskyluotoja on aina yhtä mukava lukea, semmoista leppoista ja rentoa simsmeininkiä :) Jatkoa sitten vaan!
  Ps. Stormeilla olisi jatkoa vihdoinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Gilbert on kyllä yksi söpöimmistä Myrskyluodon suvun jälkeläisistä, melkein alkoi jossain vaiheessa jo kaduttamaan, etten valinnut aikoinaan Fionaa perijäksi, kun hänen jälkeläisensä ovat näin ihkuja :D

   Poista