keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Osa 2.2

Aiemmin tapahtunutta:

Bertta Myskyluoto valikoitui toisen sukupolven perijäksi. Bertta tutustui yliopistossa Konradiin ja pariskunta meni naimisiin. Pian heille syntyi yllärikaksoset Casper ja Casmir jotka viime jaksossa varttuivat koululaisiksi. Eäänä iltana avaruusoliot sieppasivat Bertan ja sieppauksen seurauksena syntyi alientyttö Cassandra, joka viime jakson lopulla varttui taaperoksi. Talouteen kuuluu edelleen myös legacyn jo varsin iäkäs kantaäiti Anni, mutta Annin puoliso Tauno on siirtynyt jo ajasta ikuisuuteen. Lisäksi taloa asuttaa lauma kissoja.

**********
Viime jakson lopulla tapahtuneen murtovarkauden jälkeen Myrkyluotojen elo kolmilapsisena perheenä soljui eteenpäin jälleen varsin rauhallisesti. Cassandra oli tomera taaperotyttönen, joka opetteli ahkerasti elämän tärkeitä taitoja, kuten kävelyä ja potalla käyntiä.Taloon oli vihdoin palkattu tauloudenhoitaja, joka ulkoisen habituksensa ansioista sai välittömästi minulta lempinimen Gunther. En edes muista tyypin oikeaa nimeä! Hyvästit Almalle :(
Alman poistumisen jälkeen taloudessa oli kissan kokoinen aukko. Niinpä perheeseen adoptoitiin komea Colli-niminen viirukissa. Collista luonnollisestikin kaavailtiin "elämänkumppania" Candylle.
Valitettavasti Collin hankala luonteenlaatu kävi varsin pian selväksi, eikä Candy näyttänyt oikein innostuvan kumppaniehdokkaastaan...Casper toi eräänä päivänä koulusta mukanaan tämän tyttösen, joka ei ollutkaan kuka tahansa koulukaveri, vaan lasten serkku, eli Birgitin tytär Charlotta. Häneen tutustutte myöhemmin paremmin Birgitin elämään keskittyvässä extra-jaksossa.Mitä Casmir tekee pihalammella? Kuhan onkii! (Ehhehehee) Itseasiassa onki kyllä ahvenen ja komean kokoisen! Myrskyluodon taloudessa syötiin pitkän aikaa kalaruokia.

Casperin ja Cassandran "sisarusrakkautta" parhaimmillaan... Taaperon ilme viimeisessä kuvassa on kyllä supersuloinen. Onneksi isi lohduttaa kun isoveli kiusaa! Vaikka Konrad ei olekaan Cassandran biologinen isä, on hän pienelle tytölle se ainoa todellinen isähahmo.

Tappelunujakoita nähtiin tämän tästä myös kissojen keskuudessa, ja niinpä Myrskyluotojen oli tehtävä Collin kannalta ikävä päätös; riitaisa kissa palautettiin takaisin löytöeläinkeskukseen.
Collin tilalle perheseen adoptoitiin huomattavasti seesteisemmän luonteen omaava ruskea karvakerä, joka sai nimekseen Cola.Ja sitten koitti tämä surunpäivä: viikatemies hulazombeineen tuli noutamaan pitkän, hyvän elämän eläneen Annin. Hyvästit kantaäidille :(
Bella ilmeisesti järkyttyi emäntänsä kuolemasta niin pahoin, että otti ja karkasi. Onneksi kissalle oli hankittu kaulapanta ja Konrad tekikin välittömästi kissasta katoamisilmoituksen.Cassandran taaperoaika oli ohi, ja hänestä kasvoi söpö koulutyttö.Nyt kun Annista oli aika jättänyt ja kaikki lapsetkin olivat jo kouluikäisiä, oli Bertan ja Konradin aika saada vähän päivitystä tyyliinsä. Bertasta tuli oikein kaunis keski-ikäinen.Konrad puolestaan komistui muodonmuutoksen jälkeen entisestään. Uuh la la!Bellan karkuretki päättyi, kun puutarhakerhosta tuttu hemmo palautti kissan kotiinsa. Konrad maksoi löytöpalkkion ilomielin.Kaksosten tuli aika siirtyä lapsuuden leikeistä teini-iän tuskaan. Heistä kasvoi varsin komeita nuoria miehenalkuja!
Casmirin elämäntavoitteeksi valikoitui suosio (käytän simin luonteenpiirteisiin perustuvaa valintatapaa) ja hänen elämäntoiveeksi tuli rock-legenda.
Casperin elämäntavoitteeksi tuli romantiikka ja elämäntoiveenaan hänellä on pelehtiä 20 simin kanssa. Mielenkiintoinen tavoite :DCasmirilla kävi tuuri ja hän löysi heti töitä haaveilemaltaan musiikkiuralta.
Casper puolestaan alkoi heti harjoitella tulevaa casanovan uraansa varten ja tutustui kaupungilla teinityttöön nimeltä Asta.Poukamassa elettiin keskikesää ja Cassandra tyttönen nautti kesäpäivistä saippuakuplia puhallellen ja Myrskyluotojen uima-altaassa polskien."Aina nuo teinit jumittaa tietokoneella!"Tälä kertaa Casper ei kuitenkaan tsättäillyt teinityttöjen kanssa, vaan hankki itselleen työpaikan urheilu-uralta. Fiksu nuori mies tiesi, että pelkällä naisten kaatamisella ei voi itseään elättää, vaan oikeita töitäkin on tehtävä. Sitäpaitsi missithän pitävät urheilijoista?Cassandra sai ensimmäisen kympin todistuksensa, ja tavallisesti varsin totisen tytön kasvoilla nähtiin kerrankin hymy! (Cassandran hiuksilla oli taipumusta bugittaa, muuttuivat aina välillä tuolla tavalla läpikuultaviksi)Koska lapset menestyivät koulussa erinomaisesti, päätti Bertta kutsua yksityiskoulun rehtorin illalliselle.


Reksi näytti olevan fiiliksissä kaksosten huoneesta (joka oli vielä aika lapsekas, koska en ollut saanut aikaiseksi sisustaa sitä uusiksi)Tiukkaa keskustelua hampurilaisten äärellä. Vielä oli pisteissä kirittävää.Toivottu lopputulos, kaikki lapset pääsivät yksityiskouluun!Jälleen tuli aika jättää hyvästejä. Ensin viikatemies tuli noutamaan minun lempparikissan, Brunon :(
Ja vähän myöhemmin heitettiin hyvästit Bellalle :(
Samoihin aikoihin Cola jätti pentuajat taakseen ja varttui komeaksi kolliksi.
Kissalauman sijasta Myrskyluotojen taloudessa olikin nyt enää kaksi kissaa, Candy ja Cola. Tilanteseen oli kuitenkin odotettavissa muutosta...Random naapuri näytti saavan kiksejä kissojen puuhista. Eww...Lapset aloittivat yksityiskoulussa ja saivat asianmukaiset koulupuvut.Konrad eteni ravintolaurallaan ja alkoi lähestyä  elämätoiveensa toteutumista.

Casmir ja Casper menestyivät erinomaisesti teiniurillaan.Ja jälleen ylennys! Konradin ura eteni nyt vauhdilla kohti huippua.Casperin ja Astan romanssi saavutti jo huippunsa, ensisuudelman.Juuri sopivasti töistä kotiutunut Konrad vaikutti hieman vaivautuneelta......Mutta onnistui näyttämään siltä, kuin ei olisi nähnyt nuorten hellää hetkeä.Myös Casmirilla oli romantiikkaa elämässään. Hän oli tutustunut Karla -nimiseen lettitukkaan ja hengaili tytön kanssa Myrskyluotojen uima-altaalla.
Myös tämän kaksikon romanssi eteni pussailuasteelle.
Kaksoset olivat ottaneet teiniajastaan ilon irti, mutta lopulta heidän tuli aika siirtyä elämässä eteenpäin, tarkemmin sanottuna yliopistolle. Niinpä taksi tuli noutamaan pojat ja vei heidät kohti uutta elämänvaihetta nuorina aikuisina.

Seuraavassa osassa on sitten luvassa kaksosten edesottamuksia yliopistolla ja Cassandrakin varttuu jo teinitytöksi.


Ja loppuun vielä pieni bonus, jos nyt joku jäi miettimään, että mikä ihmeen Gunther?Että Ding Dong vaan!

4 kommenttia:

 1. Tuo siivoja on todellakin ilmetty Gunther! Kiva osa. Muuten latasin tekemäsi korvaavat kasvot ja ne ovat todella upeat! Pääsivät heti käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Luin nyt kaikki osat putkeen, ja tykkäsin kyllä kovasti :) Kuvat ovat ihanan värikkäitä ja laadukkaita, samoin tykkään kirjoitustyylistäsi ja humoristisuudesta. Naureskelin moneen kertaan kuvateksteillesi :D

  Lisäksi simisi ovat kaikki komeita ja kauniita, ja tykkään tuosta maxismaisesta tyylistä :)

  Uusia osia odottelen innolla! ^.^

  VastaaPoista
 3. Aah, en huomannut, että täällähän olikin uudempi osa jo :D

  Nyt Casmir on onnistunut sulattamaan sydämeni jostain syystä, vaikka Cassandra onkin edelleen niin hirmu suloinen. Saa nähdä millaisia nuoria aikuisia lapsista muotoutuukaan yliopistolla! Yliopistoelämä tuntuu aina paljastavan simien pimeimmätkin puolet (jostain syystä minulle on käynyt useamman kerran niin, että ainakin yksi lapsista on paljastunut samasta sukupuolesta viehättyväksi, kun olen laittanut perheen pienokaiset samaan aikaan yliopistoon :D)

  No, sen kummemmitta puheitta, tuskin maltan odottaa yliopisto-osaa!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tänne on tullut kommentteja :) Epäilin, ettei kukaan enää muista Myrskyluotoja kun välissä oli vähän turhan pitkä päivitystauko. Kiva että Default-kavoille on löytynyt käyttäjiä (niitä on ladattu jo yli 100 kertaa!) nimittäin yksi syy Myrskyluotojen hiljaisuuteen oli juurikin se, että puuhastelin tuon default-setin parissa monta viikkoa :D Melkoinen projekti, mutta olen kyllä itsekin tyytyväinen lopputulokseen.

  Myrskyluotojen seuraava osa on jo hyvinkin työnalla, pyrin saamaan sen valmiiksi viimeistään ensi viikon aikana :)

  VastaaPoista