tiistai 10. marraskuuta 2015

Osa 2.3

Aiemmin tapahtunutta:

Bertta ja Konrad Myrskyluodon kaksospojat Casper ja Casmir ovat varttuneet nuoriksi aikuisiksi ja aloittaneet opinnot Laakson yliopistossa. Nuorin lapsi, ufosieppauksen seurauksena syntynyt Cassandra, on vielä koululainen, mutta teini-ikä kolkuttaa jo oven takana. Suvun kantaäidille Annille jouduttiin jättämään viime osassa hyvästit, joten Bertta on nyt suvun vanhin.


***********


Casper ja Casmir olivat nyt nuoria aikuisia ja muuttivat Laakson yliopistokampukselle asumaan asuntola Auringonkukkaan, joka oli edelleen kampuksen ainoa opiskelija-asuntola.
 Romantiikkatavoitteinen Casper haaveili naisten kaatamisen ohella urheilu-urasta ja valitsi pääaineekseen teattertaiteen. Näyttelijäntaidoista lienee hyötyä myös naisia hurmatessa.
Rokkitähden uralle tähtäävä Casmir puolestaan valitsi pääaineekseen kirjallisuuden. Kenties mies aikoo tulevaisuudessa myös sanoittaa kappaleensa.
Päätin tässä vaiheesa valita molemmille myös lisätavoitteet. Casper sai lisätavoitteekseen suosion ja Casmirin lisätavoitteeksi tuli nautinto.Muistanette asuntolan kummituksen Vikin? Hän jatkoi edelleen yöllisiä haamuilujaan asuntolassa.
Sittemmin Viki oli saanut seuraa tästä Aaron -nimisestä nuoresta miehestä, joka menehtyi traagisesti Birgitin opiskeluaikana. Aaron nääntyi nälkään (!) ja tuntuu olevan katkera kohtalostaan erityisesti asuntolan keittäjä-paralle. Ilmeisesti Aaron suree myös perhettä, joka hänellä jäi varhaisen kuoleman seurauksena saamatta. Asuntola Auringokukka alkaa todellakin olla melkoinen kummitustalo!

Kummituksista huolimatta Casper ja Casmir keskittyivät opintoihinsa. Heillä oli ilmeisesti myös varsin yhteneväiset mielipiteet asuntolan kanssa-asukkaista.Huolimatta siitä, että lettipää, nimeltään Aurora, ei ilmeisesti tuoksunut kovin hyvälle, Casmir viihtyi kuitenkin hyvin hänen seurassaan ja kaksikon välillä oli pientä flirttiäkin. Eräänä iltana he kuitenkin joutuivat jomman kumman asuntolan kummituksen (muistaakseni Vikin) säikäyttämiksi. Casmir kesti tilanteen kuin mies...


...mutta Auroralle kävi huonosti :( Kolmas kummitus asuntolaan! Auroran kuolema harmitti minua erityisesti, sillä hän oli  nätti nainen ja olin suunnittelut hänestä kumppania Casmirille. Casper ja Casmir olivat saaneet tarpeekseen asuntolan kummituksista ja melko pian Auroran kuoleman jälkeen he vuokrasivat kahdestaan tämän pienen talon kampusalueelta.
Casmir pääsi nopeasti yli Auroran kohtalosta, tutustuttuaan erään iltana kaupungilla tähän Asta-nimiseen tummaan kaunottareen. Kaksikon välille syntyi hetkessä romanssi.
Asta ei ollut yliopiston opiskelija, mutta vieraili lähes joka ilta Casmirin luona kampuksella.

Eräänä iltana Casmir sitten yllätti naisensa kosinnalla. Vastaus tuskin yllätti kuitenkaan ketään, pariskuntahan oli ilmeisen umpirakastunut.


**********Kotona Poukamassa Myrskyluotojen taloudessa oli jälleen yksi kissa lisää, kun Candylle ja Colalle syntyi ruskea tyttökissanpentu, jolle annettiin nimeksi Donna.
Myös ikääntymisiä nähtiin, sillä Bertta vanheni oikein viehättävän näköiseksi mummeliksi.
Cassandran puolestaan tuli aika kohdata teini-iän myrskyt. Kuten odottaa saattoi, hänestä kasvoi todella sievä alien-teini!Cassandran elämäntavoitteeksi tuli luonteenpiirteiden pohjalta perhetavoite ja hänen elämäntoiveenaan on saada kuusi lastenlasta.
Kasvutarinat eivät päättyneet vielä tähän, vaan pari päivää myöhemmin oli Konradinkin aika harmaantua. Hänestä tuli charmikas ikämies!
Ja vielä yksi kasvaminen, pikku Donnasta kasvoi varsin persoonallisen näköinen täysikasvuinen kissa eripari korvineen ja sinisine silmineen.
Kaikkien näiden kasvamisten jälkeen Myrskyluodoilla elettiin välillä ihan normaaliakin arkea. Bertta kipusi hyvää vauhtia kohti elämäntoivettaan, lehtimiesuran huippua. Ilmeestä päätellen nainen kuitenkin haaveili jo eläkepäivistä...Konradin ura puolestaan takkusi, mutta miestä itseään ei alennus tuntunut harmittavan pätkääkään...
Kyseenalaisesta työmotivaatiosta huolimatta Konradinkin ura kääntyi pian taas nousuun.Cassandra valitsi teiniurakseen peliuran, sillä hän ei ollut erityisen urakeskeinen sim ja peliura vaikutti mukavan lepoisalta puuhastelulta."Faija tiesitsä muuten että mä oon puoliksi alien?"
"Olenkin aina ihmetellyt tuota vihreää ihoasi..."

Ainakin keittiön puolella kävi selväksi, ettei Cassandra ollut mestarikokki Konradin verisukulainen, sillä eräänä päivänä hän onnistui sytyttämään tulipalon Myrskyluotojen keittiössä. Onneksi palokunta oli hetkessä paikalla, ja pahemmalta katastrofilta vältyttiin.Pelihommat sujuivat Cassandralta keittiöpuuhia paremmin ja hän saavutti pian teinuransa huipun.Koulussa Cassandra tutustui tähän mukavannäköiseen punatukkaan nimeltä Tony. Valitettavasti kaksikon välillä ei ollut pätkääkään kemiaa ja suhde jäi ystävyystasolle. Aion kuitenkin pitää Tonyn mielessäni tulevia sukupolvia ajatellen ;)

Vihdoin Cassandran perhesimeille tyypillinen haave ensisuudelmasta toteutui, kun hän eräänä päivänä tutustui kaupungilla blonditukkaiseen Rikuun. Mitä ilmeisimmin myös Riku piti pussailusta.Lopulta Cassandrankin tuli aika jättää teiniajat taakseen ja seurata isoveljiensä jalanjälkiä yliopistokampuselle.Pian Cassandan poismuuton jälkeen Myrskyluotojen talo joutui jälleen kerran murtoyrityksen kohteeksi (huomatkaa roiston uusi tyylikkäämpi asu!)
Ja jälleen kerran jo tutuksi tullut poliisinainen ryntäsi apuun ja tällä kertaa hän ei päästänyt rosvoa käsistään.Myrskyluodon herrasväki oli näihin ainaisiin murtoyrityksiin jo ilmeisesti niin tottunut, ettei vaivautunut edes heräämään murtohälyttimen ääneen... Kenties vanhuus on vienyt heiltä kuulon?


**********Yliopistokampuksella nuoreksi aikuiseksi varttunut Cassandra muutti asumaan juuri valmistuneeseen upouuteen asuntola Lintukotoon (ei yhtään kummitusta, jei!) Hän valitsi pääaineekseen fysiikan. Olen jokseenkin varma, että valitsin tässä vaiheessa myös Cassandralle lisätavoitteen, mutta olen unohtanut ottaa siitä kuvan. Joka tapauksessa Cassandran lisätavoite on tieto.Reippaana naisena Cassandra pakersi hetkessä ensimmäisen lukukauden päättötyön valmiiksi ja oli syystäkin tyytyväinen itseensä.
Kun opiskeluasiat olivat reilassa, oli Cassandralla taas aikaa murehtia miesasioitaan, tai niiden puutetta... Perhetavoitteisena siminä hän kaipasi kipeästi parisuhdetta ja päätti kääntyä ennustajaeukon puoleen.Taivaalta tipahti treffikumppaniksi tällainen violettisilmäinen blondi, ei ollenkaan hassumman näköinen, jos kuvittelee hänet ilman noita viiksiä...
Cassandra vei treffikumppansinsa syömään tuttuun ravintola Kartanoon, joka on edelleenkin kaupungin ainoa ruokapaikka. Treffit sujuivat mukavasti ja juttua piisasi, mutta romantiikkaa kaksikon välillä ei valitettavasti juurikaan ollut.Myöhemmin samana iltana Cassandra sitten iski silmänsä tähän tummatukkaan. (Viikset on muotia?)

Tällä kertaa Cassandra laittoi kaikki flirttailutaitonsa peliin, ja niinhän siinä kävi, että lupaava romanssi sai alkunsa.


*********

Tällainen oli toisen sukupolven viimeinen osa! Seuraavassa osassa siirrytään sitten kolmannen sukupolven tapahtumiin. Nyt ollaan siiis tilanteessa, että kaikki kolmannen sukupolven perijäehdokkaat ovat yliopistoikäisiä, ja pari romanssiakin vireillä. Casper jäi jo tässä osassa taka-alalle, hän kun ei romantiikkasiminä ole kovin varteenotettava ehdokas perijäksi. Perijä tulee siis olemaan joko Casmir tai Cassandra. Äänestystä en tähän väliin laita, sillä olen pelannut kolmatta sukupolvea jo pitkälle, joten perijä on päätetty jo aikaa sitten. Ennen kolmannen sukupolven alkua julkaisen sen lupailemani Birgit-extran, mahdollisesti jo ihan lähipäivinä.

2 kommenttia:

  1. Mitkä korvaavat silmät sinulla on käytössä? (Niin simeillä kuin lemmikeillä) Etsinnässä kovasti peliin uusia ja rakastuin noihin ♥

    VastaaPoista
  2. Hei! Simeillä on Phobian Easy Lucky Free -silmät (http://kinemortophobia.livejournal.com/11716.html ja http://kinemortophobia.livejournal.com/tag/dl%20-%20eyes) Lemmikeille vaihdoin pelissäni juuri vastikään uudet silmät, mutta nuo aiemmin käytössä olleet olivat nämä: http://www.modthesims.info/download.php?t=220538

    VastaaPoista