torstai 31. joulukuuta 2015

Osa 3.0

Aiemmin tapahtunutta: Bertta ja Konrad Myrskyluodon kaksoset Casmir ja Casper ovat varttuneet nuoriksi aikuisiksi ja opiskelevat Laakson yliopistossa. Myös Bertan tytär Cassandra, joka syntyi ufosieppauksen seurauksena, on aloittanut opinnot yliopistolla. Bertta ja Konrad ovat ikääntyneet jo vanhuksiksi mutta ovat vielä täysissä ruumiin ja sielun voimissa ja paiskivat töitä elämäntoiveidensa toteuttamiseksi. Perheeseen kuuluu edelleen myös sekalainen seurakunta kissoja.

*********


Casmir ja Casper saivat lopulta yliopisto-opintonsa päätökseen ja vieläpä erinomaisin arvosanoin. Casper muutti Poukaman kapunkialueelle vuokra-asuntoon ja ryhtyi toteuttamaan elämäntoivettaan "pelehdi 20 eri simin kanssa". Casmir puolestaan osti Poukamasta talon, jonne muutti kihlattunsa Astan kanssa ja ryhtyi perustamaan perhettä sekä tavoittelemaan uraa rock-legendana.Koskapa Casmir ja Casper eivät kumpikaan palanneet yliopistolta takaisin kotiin, on kolmannen sukupolven perijätär siis Cassandra. Harkitsin kyllä vakavasti perijäksi myös Casmiria, koska hänestä kasvoi todella komea ja hän löysi vieläpä superkauniin vaimon rinnalleen. Halusin kuitenkin Cassandran alien-geenit legacysukuun, joten lopulta valinta oli aika selvä. Miehille ei kuitenkaan tarvitse heittää kokonaan hyvästejä, sillä molemmat tulevat saamaan aikanaan omat extransa.
Isoveljien siirryttyä seuraavaan elämänvaiheeseen, Cassandra jäi vielä  yliopistolle pakertamaan opintonsa loppuun.


**********
Kotona Poukamassa Myrskyluotojen talous kasvoi jälleen yhdellä kissalla, kun perheeseen adoptoitiin ruskea kissanpentu nimeltään Donner.

Konradilla oli kalaonni kohdillaan, ja sehän tiesi kalaruokia perheen päivällispöytään. Miten paljon kalaa voikaan pienestä pihalammesta tulla?

Donnerin pentuaika oli suloinen mutta lyhyt ja tuota pikaa karvapallerosta kasvoi jo komean raidallinen kolli.Ahkera kokkailu tuotti lopulta tulosta ja Konrad saavutti ravintola-alan huipun, toteuttaen samalla elämäntoiveensa.Urapalkintona saatu suklaamasiina löysi paikkansa piharakennuksesta ja pitihän sitä heti testata.

Konrad haaveili puutarhakerhon jäsenyydestä ja niinpä kerhon edustaja kutsutiin tekemään arvio Myrskyluotojen puutarhasta. Arvion mukaan puutarhasta pitäisi pitää parempaa huolta mutta se oli kuitenkin erittäin siisti ja hyvin hoidettu? Oli miten oli, jäsenyys heltisi ja Konrad sai kiitoksia puutarhanhoidostaan. Todellisuudessa kiitokset olisivat kyllä kuuluneet lähinnä perheen ahkeralle puutarhurille...

**********Yliopistolla Cassandrakin sai vihdoin opintonsa päätökseen ja suuntasi tuota pikaa takaisin Poukamaan. Perässä muutti miesystävä Jesse ja toi mukanaan mukavan summan rahaa, jota upporikkaalla perheellä oli kyllä jo entuudestaankin.


Jessen ulkonäkö ei kaivannut suuria muutoksia. Kammottavat viikset saivat kuitenkin lähteä ja tilalle tuli siistimpi naamakarvoitus.Cassanran elämäntoiveena on saada 6 lastenlasta. Koska elämäntoive ei liity uraan, hän sai valita tulevan ammattinsa vapaasti ja päätyi peliuraan.Jessen elämäntoive on tismalleen sama, hänkin haaveilee puolentusinasta lapsenlapsesta. Hänkin sai siis valita tulevan uransa vapaasti ja päätti suunnata politiikan pariin.
Perhetavoitteiset simit eivät aikailleet vakiintumisen kanssa, vaan hyvin pian Jesse päätti kosia Cassandraa, spontaanisti Myrskyluotojen pihamaalla.Aivan yllättäen tuli aika heittää hyvästit Candy-kissalle. Viikatemies vieraili niin vaivihkaa, etten ehtinyt ottaa edes kuvaa.Bertta saavutti lehtimiesuran huipun ja toteutti elämäntoiveensa, jei!Myrskyluodoilla vietettiin pitkästä aikaa kunnon hääjuhlia, kun Cassandra ja Jesse päättivät pitää vihkiseremonian puutarhassa.

Vihkivalojen jälkeen syötiin kakkua ja laitettiin tanssijalalla koreasti. Juhlissa oli vieraitakin, olen vain onnistunut jotenkin jättämään heidät kuvien ulkopuolelle... Kuten kuvien taustalta voitte huomata, Myrskyluotojen taloon on tehty pintaremonttia ja värimaailma on nyt aiempaa pastellisävyisempi.  Ilta päättyi hempeisiin tunnelmiin makuuhuoneen puolella......ja seuraavana aamuna Cassandra sai tuta hääyön seuraukset. Näytti vahvasti siltä, että ensimmäinen neljännen sukupolven perijäehdokas olisi matkalla maailmaan.Cassandran kärvistellessä raskauspahoinvoinnin syövereissä, Jesse paiski töitä ja onnistui hankkimaan ylennyksen.Cassandran vatsa alkoi pyöristyä ja Konrad oli haltioissaan tulevasta melkein-lapsenlapsestaan.

Ennen vauvan syntymää nähtiin jo yksi iloinen perhetapahtuma, sillä Donna ja Donner saivat pennun, joka nimettiin Elmaksi. Jo viides kissasukupolvi Myrskyluotojen taloudessa!
Cassandra alkoi olla jo hyvin tukevasti raskaana ja kellui Myrskyluotojen uima-altaassa, kuin rantapallo konsanaan.Lopulta koitti h-hetki. Jesseä ei kylläkään näyttänyt vaimon synnytystuskat juuri hetkauttavan...
OO-ÄM-GEE. Taas syntyi Myrskyluodon perheeseen kaksospojat! Suvussa on selvästikin joku periytyvä kaksospoikageeni. Tulokkaat saivat nimekseen Daniel ja Dimitri.Daniel oli perinyt värinsä isältään, vaalea iho, meripihkan väriset silmät ja mustat hiukset.Dimitrikin oli perinyt isänsä vaalean ihon ja mustat hiukset. Hän onnistui kuitenkin perimään äitinsä mustat aliensilmät. Ehkä maailman söpöin sim-vauva!Uunituoreet vanhemmat uunituoreet (ja nälkäiset) pötkylät sylissään.
Urahuippunsa saavuttaneet Bertta ja Konrad päättivät yksimielisesti jättäytyä eläkkeelle, voidaksen auttaa kaksosten hoidossa.
Kaksosten syntymän aikoihin ilmestyi Myrskyluotojen pihaan ennustajaeukko ja jätti jälkeensä taikalampun.
Rahasäkeille ei rikkaalla perheellä ollut tarvetta, mutta Bertta ja Konrad toivoivat molemmat pitkää ikää, saadakseen nähdä kaksosten varttuvan.Jesse eteni politiikka-urallaan ja nappasi jälleen ylennyksen.
Konrad alkoi työstää Cassandran muotokuvaa ja saikin taulun pian valmiiksi.Pikkuisesta Elmasta kasvoi täysikasvuinen, kovasti paljon isänsä Donnerin näköinen kissa.
Cassandran ja Jessen avioelämä oli aktiivista ja hyvinkin pian kaksosten syntymän jälkeen Cassandra alkoi jälleen kärsiä huonovointisuudesta. Mitä ilmeisimmin perheeseen oli odotettavissa kolmas lapsi.
Kaksosten vauva-aika mennä hujahti ja heistä kasvoi söpöjä taaperoita. Danielin vallitsevia luonteenpiirteitä näyttäisivät olevan siisteys, ujous ja kiltteys. Dimitri oli vielä veljeäänkin ujompi mutta myös erittäin toimelias miehen alku. (Hassua, miten sim-kaksosilla voi olla eri horoskooppimerkit vaikka ovat samaan aikaan syntyneet!)

**********

Tällainen aloitus kolmannelle sukupolvelle. Seuraavassa osassa sitten selviää, syntyykö perheeseen tyttö vai kenties kolmas poika. Jääköhän lapsiluku kolmeen, vai onko jälkeläisiä odotettavissa vielä lisää?


2 kommenttia:

 1. Helou!

  Lukaisinpas tässä kaikki tulleet osat ja nautin tästä legacysta kovin. Talot ovat ihastuttavia ja simit kauniita! Daniel näyttää niin suloiselta, että itkettää! Molemmat pojat ovat niin söpöjä, etten malta odottaa miltä tuleva lapsonen näyttää.

  Jään mitä suurimmalla innolla odottelemaan jatkoa! (Psst, teetkö linkityksiä? Linkittäisin Myrskyluodot mieluusti Dahlien sivulle!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitokset kommentista :) Voin toki tehdä linkityksiä!

   Poista