sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Osa 3.1

Aiemmin tapahtunutta: Kolmannen sukupolven perijäksi valikoitui Cassandra Myrskyluoto, joka on geeniperimältään puoliksi alien. Cassandra löysi puolisokseen Jessen ja pariskunnalle syntyivät kaksospojat Dimitri ja Daniel. Viime osan lopulla Cassandra alkoi odottaa kolmatta lastaan. Perheeseen kuluu edelleen myös isovanhemmat Bertta ja Konrad Myrskyluoto sekä lukuisa joukko kissoja.


**********Taaperoikäisten kaksospoikien kanssa ei aika käynyt pitkäksi. Daniel oli luonteeltaan rauhallisempi tarkkailija...
...kun taas Dimitri tuntui aina olevan luvattomilla teillä ja ilkikurinen virne kasvoillaan.Perheen kissatkin saivat tottua Dimitrin rakkaudenosoituksiin.
Aivan kuin hulinaa ei olisi ollut jo tarpeeksi, perheeseen päätettiin adoptoida uusi kissavauva nimeltään Elmeri.Pian perheeseen saatin myös uusi sim-vauva, sillä Cassandran synnytyksen aika koitti. Aina joka paikkaan ehtivä Dimitri oli toki todistamassa myös uuden sisarukseen syntymää.
Tulokas oli tyttö ja sai nimekseen Diandra. Hän oli kovasti paljon veljensä Danielin näköinen, joskin ruskeahiuksinen.Taloudenhoitaja-Guntherkin (en edelleenkään muista miehen oikeaa nimeä...) pysähtyi ihastelemaan perheen tuoreinta jäsentä.

Isovanhemmat valjastettiin lastenhoitohommiin ja Cassadra palasi pian synnytyksen jälkeen takaisin töihin peliuralleen. Ylennys heltisikin saman tien.
Dimitrillä ja Danelilla oli puolestaan edessä koulun aloitus, sillä pojat kasvaa hujahtivat lapsiksi.
Vilinää vilskettä perheessä riitti kuitenkin edelleen, kun huomiota vaativat niin kissavauva Elmeri kuin pikkuinen Diandrakin. Isovanhemmilla ei tekemisen puute vaivannut.Jesse paiski töitä ja eteni politiikkaurallaan.
Eräänä päivänä Myrkyluotojen keittiössä koettiin dramaattisia hetkiä, kun jätepurstinta korjaamaan kutsuttu nainen oli vähällä päästä hengestään. En ole varmasti koskaan ennen nähnyt korjaajan saavan tärskyä!Nainen onneksi selvisi tällistään ja teki jopa työnsä loppuun, ennen kuin poistui kotiinsa suihkuun... Tosin seuraavan kerran kun talossa tarvittiin korjausapua, naisparka oli edelleen kärähtäneen näköinen :D
Diandran vauva-aika oli ohi nopeammin kuin kukaan olisi uskonut, ja pian hänestä kasvoi jo sievä taaperotyttö. Todellakin hyvin paljon veljensä Danielin näköinen.Myös Elmeristä kasvoi oikein komea kolli.
Intohimoinen ruoanlaittaja Konrad puuhasteli edelleen ahkerasti keittiön puolella. Tällä kertaa perhe sai illalliseksi hummeria.Kokkailun ohessa olisi ehkä kannattanut maksaa myös laskuja, sillä eräänä päivänä upporikas perhe sai tämän odottamattoman vieraan. Hups.
Rastaletti tyytyi onneksi nappaamaan vain perheen astianpesukoneen ja uusi masiina hankittiin nopeasti tilalle.Romanttiikkaa kasvimaalla. Konrad ja Bertta olivat vielä kypsällä iälläkin umpirakastuneita toisiinsa.Eräänä iltana sitten tapahtui tämä! En todellakaan ollut suunnitellut Cassandran kohdalle ufosieppausta, tämä tapahtui aivan vahingossa! Toisaalta tämä oli aika mielenkiintoinen tapaus, koskaan ennen ei mun pelissä ole alienia siepattu ja olenkin joskus miettinyt mitä siitä seuraisi....
Pihalla leikkimässä ollut Daniel näki äitinsä sieppauksen ja poikaparka sai traumaattisen muiston.Varsin pian ne sieppauksen seuraukset sitten selvisivät. Näköjään myös alien voi tulla ufosieppauksesta raskaaksi.Cassandran kärsiessä raskauspahoinvoinnista, Bertta huolehti pikku Diandrasta ja piti tytölle pottatreenejä.

Dimitri ja Daniel olivat ahkeria koululaisia ja pian molemmat pojat saivat ensimmäiset kympin todistuksensa.Diandran taaperoaika oli ohi, ja lapseksi kasvaminen tapahtui varsin omalaatuisella tavalla :D
Diandrasta kasvoi hyvin sievä koulutyttö. Jesse leikki pihamaalla tyttärensä kanssa, josta olisi hyvin pian tuleva isosisko......Cassanda oli nimittäin jo hyvin tuhdisti raskaana (ja näytti kirjaimellisesti hehkuvan odottavan äidin  onnea...)
Synnytyksen aika koitti, ja kuten odottaa saattoi, tulokkaalla oli vihreä iho ja mustat silmät. Poikavauva sai nimekseen Dave.Sukupuusta tarkistin, että vauvan hedelmöitysteknikko on nimeltään Harper PT. Cassandran hedelmöitysteknikko on mystisesti kadonnut sukupuusta, mutta hänen nimensä oli Valerie PT. Olisikin ollut hieman friikkiä jos Cassandra olisi ollut yhtä aikaa lapsensa äiti ja sisko :D

Pian Daven syntymän jälkeen kaksoset varttuivat teini-ikäisiksi. Danielille valikoitui perhetavoite ja hänen mieltymyksinään ovat uima-asuiset ja taiteelliset simit, inhokkina työttömät luuserit. Elämäntoiveensa osalta Daniel seuraa Konradin jalanjälkiä, sillä hänkin haaveilee julkkiskokin tittelistä.

Dimitrin elämäntoiveeksi valikoitui tieto ja hänen mieltymyksenään ovat alusvaatteissaan keikistelevät blondit (mahtanee olla monen muunkin teinipojan mieltymys...) ja inhokkina ihmissudet. Elämäntoiveena hänellä on tiedeuran huipulle pääseminen.
Ja tältä näyttävät teini-ikäiset veljekset. He ovat erinäköisiä, mutta on heissä paljon samoja piirteitäkin. En ole ehkä koskaan nähnyt Dimitriä pahantuulisena, aina tuo sama iloinen virne kasvoilla!


8 kommenttia:

 1. Vain kylläpäs oli menoa ja melskettä joka suuntaan tässä osassa!

  Kaikki lapset ovat niin ihanan näköisiä. Kaksosista tuli komeita nuorukaisia ja Diandra on ihan hirveän kaunis. En malta odottaa miltä hän näyttää aikuisena. Myös Daven ulkonäkö herättää suurta kiinnostusta, sillä enpä ole koskaan aiemmin törmännyt 3/4-alieniin.

  Jatkoa odottelen mitä innokkaimmin!

  - JAMIE

  (Psst, Dahleilla uusi osa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itsestänikin tuntui että tähän jaksoon mahtui poikkeuksellisen paljon äksöniä. Jatkossa meno on taas vähän rauhallisempaa. Voin luvata, että Diandra on kaunis myös aikuisena!

   Poista
 2. Moikka! Satuin löytämään ihastuttavan blogisi ja lukaisin osat. Jäisin mielelläni seuraamaan, kävisikö linkitys oman tarinani kanssa? Linkki on http://sense-bility.blogspot.fi Saa tulla lukemaan, ja ilmoittele toki uusista osista jos viitsit :)

  Myrskyluodot on jotenkin ihania, kaikki nättejä kuin mitkä! Ja tosi kauniita taloja olet simeillesi rakennellut. Eipä ole tullut vastaan tuollaista tapausta, että alien joutuisi alieneiden sieppaamaksi :D Jännää, minäkin odottelen mielenkiinnolla, minkänäköinen Davesta kasvaa. Odottelen jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista ja toki voin linkittää! Daven tapaus on ainutlaatuinen minunkin pelissä, ei ole käynyt aiemmin näin että alien tulee siepatuksi.

   Poista
 3. Pakko kommentoida, että Dimitri on ihana nimi, vaikka tykkäänkin enemmän siitä kirjoitettuna Dmitri, lähempänä alkuperäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulle taas Dimitri on tutumpi kirjoitusmuoto ja sopii paremmin suomenkielisen sukunimen kanssa. Aluksi kyllä mietin, voinko ottaa tätä nimeä peliini, koska tämä nimi tuo mun mieleen aina jonkun takavuosien tangokuninkaan :D)

   Poista
 4. Helou! Löysin tarinasi Simstan kautta ja ajattelin kysäistä linkitystä? Lueskelen osasi tässä lähipäivinä :3 Olisi kiva jos ilmoittaisit sivuilleni vaikka cboxiin asiasta ^^

  http://simsmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista