tiistai 26. tammikuuta 2016

Extra: Casmir

Muistin virkistykseksi: Casmir Myrskyluoto on Cassandra Myrskyluodon isoveli ja Casper Myrskyluodon kaksoisveli. Casmir tutustui tulevaan vaimoonsa Astaan jo opiskeluaikoinaan ja opintojen loppusuoralla pariskunta kihlautui.

**********

Casmir oli saanut yliopisto-opintonsa päätökseen ja osti Poukamasta pienen mustavalkoisen talon, aivan Myrskyluotojen legacytalon naapurista. Saman katon alle muutti luonnollisestikin myös Casmirin kihlattu Asta.Astasta kuoriutui muodonmuutoksen jälkeen aivan huikea kaunotar! Hänellä on todella vangitseva katse. Alkoi melkein kaduttaa, etten valinnut Casmiria perijäksi, koska Astan geenit olisivat todellakin kelvanneet myös legacysukuun.
Casmir ja Asta eivät asuneet talossa kauaa kaksistaan, sillä Astan toiveena sattui olemaan "koirakarsinan" hankkiminen ja sellainen hankittiin. Tilanpuutteen vuoksi aitaus jouduttiin kylläkin sijoittamaan autotalliin. Pelissäni ei ole aiemmin ollut yhdelläkään simillä tätä koira-aitausta, joten onpahan tämäkin nyt sitten kokeiltu!


Casmirin elämäntoiveena oli rock-legendan titteli ja hän löysikin melko pian töitä musiikkialalta.Astan elämäntoiveena oli mediamoguliksi kohoaminen. Hän ei löytänyt heti töitä toimittajauralta, mutta eipä asialla kiire ollutkaan, sillä varsin pian Asta alkoi jo odottaa pariskunnan esikoista.Casmir oli haltioissaan tulevasta lapsestaan.
Lapsesta haluttiin Myrskyluoto, joten pariskunnalle tuli kiire ehtiä naimisiin ennen vauvan syntymää. Pienimuotoiset häät vietettiin merenrannassa.Uunituore Rouva Myrskyluoto alkoi olla jo varsin muhkeissa mitoissa, mutta näytti silti tyrmäävän upealta.
Pian häiden jälkeen koitti synnytyksen aika. Tulokas oli tyttö ja sai nimekseen Dora.Dora näytti perineen isänsä siniharmaat silmät ja äitinsä mustat hiukset. Niin kovasti toivoin vauvalle Astan silmiä, mutta valitettavasti niiden väri ei taida olla kovin herkästi periytyvä.Asta hoiti vauvaa kotona ja Casmir eteni pikkuhiljaa musiikkiurallaan.
Yhdessä hujauksessa Doran vauva-aika olikin jo ohi, ja hänestä kasvoi söpö taaperotyttö.Astakin löysi vihdoin töitä toivomaltaan uralta.

Dora oli vanhempiensa silmäterä ja sai ainoana lapsena molempien jakamattoman huomion osakseen.

Casmir ja Asta olivat päättäneet luopua koirakarsinastaan ja tilalle hankittiin ihan oikea koiranpentu. Musta nappisilmä sai nimekseen Amanda.Amanda sai nopeasti tottua taaperon rakkaudenosoituksiin.
Amandan onneksi Dorasta kasvoikin jo pian koulutyttö.
Dora aloitti koulun ja isänsä avustuksella hän sai pian ensimmäisen kymppinsä.Amandasta kasvoi vähän hassun näköinen koiruli.......Joka ei suoranaisesti rakastanut kylpemistä.Astan toimittajaura eteni pikkuhiljaa.Amandan kaveriksi otettiin nätti kulkukissa Enni. Kaksikko löysi heti yhteisen sävelen.Casmir tarvitsi luovuuspisteitä edetäkseen musiikkiurallaan, joten taloon hankittiin sähkökitara. Pitihän tulevalla rokkitähdellä sellainen olla.Perheeseen hankittiin toinenkin kissa, Eetu.
Dora varttui teinitytöksi. Hän valitsi elämälleen romantiikkatavoitteen ja elämäntoiveeksi tuli edetä ruoanlaittouralla julkkiskokiksi. (Huh, ei mitään treffeihin tai pelehtimiseen liittyvää tavoitetta.)Dorasta tuli oikein kivan näköinen teinityttö, hänessä on paljon äitinsä piirteitä.

Romantiikkasiminä Dora ei turhia kainostellut vaan oli pian jo hurmannut rastatukkaisen teinipojan, Alvarin.Casmir päätti, että oli korkea aika laittaa Dora yksityiskouluun ja niinpä rehtori kutsuttiin illalliselle.
Hyvää ruokaa, talon (sekä kauniin tyttären) esittelyä ja yksityiskoulun ovet avautuivat Doralle.
Casmir sai keski-iän muodonmuutoksen sekä saavutti elämäntoiveensa, ollen nyt virallisesti rock-legenda. Ei hassumpaa!Myös Asta sai kypsemmän lookin.Doralla puolestaan oli edessä uusi ikävaihe nuorena aikuisena, sillä hän hyppäsi taksiin ja suuntasi kohti yliopistoa.Doran lähdettyä perheen lemmikkijoukkio kasvoi entisestään, sillä taloon muutti kulkukoira Aukusti.


***********Yliopistokampuskella Dora muutti aluksi asumaan asuntola Lintukotoon. Hänestä kasvoi todella kaunis nainen!Pääaineekseen Dora valitsi taideopin.
Opintojensa puolivälissä Dora muutti kommuuniin, jossa asui muun muassa hänen serkkunsa Daniel Myrskyluoto. Saman katon alle muutti myös Doran tuore poikaystävä Antti.
Erään loppukokeen jälkeen Antti spontaanisti kosi tyttöystäväänsä kommuunin pihalla. Dora suostui kosintaan, mutta romantiikkasiminä hän ei tietystikään saanut siitä positiivista muistoa, toisin kuin Antti.


**********
Poukamassa Casmir ja Asta nautiskelivat kahdenkeskisestä elosta pienessä talossaan, tosin kahden kissan ja koiran kera.Pian talo alkoi tuntua turhankin hiljaiselta. He olivat kuitenkin jo liian iäkkäitä saamaan enää biologista lasta. Niinpä syntyi ajatus adoptiolapsesta....

Seuraavana päivänä perheeseen muutti pieni tyttövauva, joka sai nimekseen Debra. (Missä turvaistuin?!)Debra olisi ulkonäkönsä puolesta voinut olla vaikka Casmirin ja Astan biologinen lapsi, sillä hän oli hyvin saman näköinen kuin Dora vauvana.Pikkuinen Debra ei ehtinyt vielä varttua edes taaperoksi, kun hänen vanhempiensa tuli aika vanheta...
Ensiksi ikääntyi Asta. Hän oli superkaunis vielä vanhuksenakin.
Myöhemmin samana iltana myös juuri töistä palannelle Casmirille koitti vanhuus. Hänestä tuli komea rokkivaari.Casmir päätti samantien jättäytyä eläkkeelle, voidakseen keskittyä täysillä pieneen tyttäreensä.Seuraavana iltana tuli Debran aika kasvaa taaperoksi.

Asta paiski vielä töitä toimittajaurallaan, joten Casmir sai heittäytyä täysillä koti-isän rooliinsa.Amandalle ja Aukustille syntyi kaksi pentua, joille annettiin nimeksi Bella ja Bobby.Hieman koomisen näköistä, kun pentu on melkein emoansa isompi :DAmanda ei ollut mikään kaikista huolehtivaisin emo pennuilleen...

Pentujen syntymän myötä talossa alkoi olla jo melkoinen lauma lemmikkieläimiä. Niinpä Casmir päätti myydä kissat Ennin ja Eetun harmaantuneelle kaksoisveljelleen Casperille.Eräänä päivänä ennustajaeukko toi talon pihaan taikalampun.
Casmir ja Asta päättivät molemmat toivoa pitkää elämää, saadakseen nähdä Debran varttuvan aikuiseksi.
Debra kasvoi ja aloitti koulun. Ensimmäinen kymppi tuli melkein heti.
Bella ja Bobbykin kasvoivat. Pystykorvainen Bella sai jäädä perheeseen, luppakorvainen Bobby sen sijaan myytiin tuttavalle.Dora sai yliopisto-opintonsa päätökseen ja muutti takaisin lapsuudenkotiinsa.Siskoksilla oli vihdoin tilaisuus tutustua kunnolla toisiinsa.Dora sai töitä ravintola-alalta ja alkoi tavoitella elämäntoivettaan.Perheeseen muutti myös uusi koira, Bow. Minulla vain kävi pieni moka ja Bowista tuli vahingossa vanhus :/ Koira oli joka tapauksessa hyvin söpö!Doran kihlattu Antti sai myös opintonsa päätökseen ja muutti Poukamaan Doran luokse.Dora alkoi odottaa pariskunnan esikoista.Ennen vauvan syntymää pidettiin pienimuotoinen vihkiseremonia.Perheeseen syntyi koiravauva ennen sim-vauvaa, sillä Bella ja Bow saivat pennun joka nimettiin Cocoksi.Dora piti kunnostaan huolta raskauden loppumetreille asti.Lopulta synnytyksen aika koitti.
Vauva oli poika ja sai nimekseen Ethan. Jälleen yksi siniharmaasilmäinen vauva tähän taloon.
Asta ja Casmir olivat haltioissaan ensimmäisestä lapsenlapsestaan.
Debran lapsuusaika oli ohi ja teini-ikä edessä. Hän valitsi elämälleen perhetavoitteen. Elämäntoiveeksi tuli "Kolme lapsista valmistuu yliopistosta"Debrasta kasvoi kaunis teini. Pian teini-ikäistymisen jälkeen hän aloitti yliopisto-opinnot.Cocosta kasvoi hassun tihrusilmäinen koira :DAstakin saavutti vihdoin viimein uransa huipun ja täytti elämäntoiveensa. Eikä yhtään liian ajoissa......Sillä pian oli jo aika heittää hyvästit Astalle.


***********

Lopuksi hypätään menneistä tapahtumista nykyhetkeen:


Dora paiski ahkerasti töitä ravintolaurallaan ja toteutti elämäntoiveensa.Debra muutti yliopiston jälkeen omaan pieneen kotiin Alankolaan, joka on Poukaman "ostosalue" (jossa ei kylläkään ole yhtään yritystä). Debra kihlautui ja avioitui Päiviö-nimisen miehen kanssa. Päiviö vilahti aikoinaan jo tämän legacyn ihan ensimmäisessä osassa, sillä hän toimi aiemmin puutarhakerhon edustajana.Vastikään Debralle ja Päiviölle syntyi esikoistytär, Enja. Debran elämäntoiveen vuoksi lapsia syntynee vielä pari lisää.Doran poika Ethan on varttunut jo komeaksi teinipojaksi ja on piakkoin suuntaamassa yliopistoon.Perheen uusin koirajäsen on valkoinen villakoira Cici.
Casmirin koti sai jokin aika sitten mittavan uudistuksen ja näyttää nykyisin tältä. Pitäähän rokkitähdellä olla kunnon lukaali!Entäs sitten rokkivaari itse? Hän on pitkäikäinen sim ja vielä tiukasti elämässä kiinni. Ja rokkimoukari soi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti