perjantai 22. tammikuuta 2016

Osa 3.3

Aiemmin tapahtunutta: Edellisessä osassa jätimme hyvästit 2.sukupolven perijättärelle Bertta Myrskyluodolle ja hänen puolisolleen Konradille. Kolmannen sukupolven perijättären Cassandran sekä hänen puolisonsa Jessen kolme yhteistä lasta, Daniel, Dimitri ja Diandra varttuivat ja lähtivät yliopistoon opiskelemaan. Perheen iltatähti, ufosieppauksen seurauksena syntynyt Dave on vielä koululainen ja asuu kotona.


**********
Danielista varttui huomattavan paljon isänsä Jessen näköinen nuori aikuinen. Daniel asettui yliopistokampuksella asumaan yhteiskommuuniin, jossa asui hänen lisäkseen muutama muukin opiskelija. 
Yksi asuintovereista oli teiniaikojen tyttöystävä Janette. Suhde oli edelleen voimissaan ja pariskunta oli umpirakastunut.

Daniel ja Janette jakoivat yhteisen makuuhuoneen, eikä heillä todellakaan ollut vapaa-ajan vietto-ongelmia... Molemmat ovat perhetavoitteisia simejä, joten kaiketi he harjoittelivat jo yliopiston jälkeistä aikaa varten...
Vaakamamboilun ohessa oli kuitenkin myös opiskeltava. Ravintolauralle tähtäävä Daniel valitsi pääaineekseen taideopin.Lukuvuodet vierivät ja opinnot etenivät. Opintojen loppusuoralla Daniel kosi Janettea, joka luonnollisestikin vastasi kosintaan myöntävästi.Lopulta koitti valmistujaispäivä. Daniel ja Janette valmistuivat yhtä aikaa ja kohtalaisin arvosanoin. He hyppäsivät taksiin ja suuntasivat kohti yhteistä elämää. Mahtavatko he muuttaa legacytaloon vai perustavatko Poukamaan oman pienen kodin?

**********Dimitri muutti yliopistokampuksella asumaan jo tutuksi tulleeseen asuntola Lintukotoon. Hänestä kasvoi varsin komea nuori aikuinen!
Hullun tiedemiehen tittelistä haaveileva Dimitri valitsi pääaineekseen fysiikan.Samassa asuntolassa asusti pari sukulaistakin, nimittäin Birgit Myrskyluodon lapsenlapset Darla ja Demi. Myöhemmin asuntolaan muutti myös heidän veljensä Danny.Dimitri alkoi deittailla Katri-nimistä punatukkaa (veljeksillä on todellakin joku mystinen viehtymys punatukkaisiin naisiin...) Katri ei ollut yliopisto-opiskelija, mutta hän oli Dimitrille jo entuudestaan tuttu, sillä hän kuului Myrskyluotojen tuttavapiiriin.Katri oli ulkonäöltään varsin mielenkiintoinen geeniyhdistelmä: punainen tukka, pinkit(!) silmät ja maitokahvin värinen iho.
Opintojensa loppupuolella Dimitri vei Katrin treffeille Poukaman pieneen kahvila-ravintolaan nimeltä Sumppi&Sapuska.
Kuten arvata saattoi, treffeihin liittyi sormusrasian muotoinen taka-ajatus...
Katri oli sormuksesta juuri niin haltioissaan, kuin yllätyskosinnan kohteen kuuluu ollakin......ja vastaus kosintaan oli tietysti myönteinen.Pian kihlautumisen jälkeen Dimitrikin sai opintonsa päätökseen, eikä arvosanakaan ollut hassumpi. Mahtaakohan Dimitri muuttaa Katrinsa kanssa Mysrkyluotojen taloon?


**********Dimitrin opinnot olivat noin puolessa välissä, kun pikkusisko Diandra muutti samaan asuntolaan. Diandrasta varttui kaunotar! (Hänen kasvonsa tuovat ehkä vähän mieleen näyttelijä Keira Knightleyn?)Diandra on romatiikkatavoitteinen sim, mutta hänen elämätoiveensa on kuitenkin uraan liittyvä, sillä hän haaveilee rokkitähteydestä. Niinpä Diandra valitsi 
pääaineekseen taloustieteen.
Opiskelun ohessa Diandra vietti mielellään aikaa kaupungin yöelämässä miestarjontaa tutkaillen.
Kiinnostavin mies löytyi kuitenkin yllättäen asuntolasta. Vakiintumiskammoinen Diandra huomasi viettävänsä yhä enemmän aikaa vaaleatukkaisen opiskelutoverinsa Aaronin seurassa.Dimitrin valmistuttua ja muutettua pois, Diandrakin päätti luopua asuntolaelämästä ja vuokrasi kampukselta pienen talon yhdessä Aaronin kanssa.
Ainaiset kutsumattomat vieraat tosin pitivät huolen, ettei opintoihin edelleenkään pystynyt keskittymään juuri sen paremmin kuin asuntolassa.Kahdenkeskisiä hetkiäkin onneksi oli, joten Diandra pääsi vihdoin tekemään sitä, mistä romantiikkasimit eniten pitävät...
Eräänä päivänä Aaron sitten yllätti ja kosi Diandraa, joka suostui kuin suostuikin kosintaan. Vaan mahtaneeko Aaron-parka saada Diandrasta kovinkaan uskollista elämänkumppania?Diandra sai opintonsa päätökseen ja pian hänen jälkeensä valmistui myös Aaron. Saakohan mies Diandrasta kesytettyä vaimon itselleen ja onko kenties tässä seuraava perijätär?


**********Kotona Poukamassa elämänmeno oli rauhoittunut melkoisesti, kun talossa asui enää lapsista nuorin. Cassandra paiski töitä ja saavutti peliuran huipun. Elämäntoive ei kuitenkaan vielä toteutunut, sillä Cassandran haaveena on saada 6 lastenlasta.Peliuran urapalkinto oli päheän näköinen flipperi, jota Dave oli heti innokkaana testaamassa.Dave oli aloittanut koulun ja älyllisesti lahjakas poika sai tuota pikaa ensimmäisen kympin todistuksensa.Nuoruusvuodet alkoivat olla takana ja Cassandran tuli aika kohdata elämän ehtoo.Näin sievä ikäneito Cassandrasta tuli!Jessekin ikääntyi, ja hänestä tuli oikein charmantti ikämies.Myös perheen pikkuinen kissanpentu Feta saavutti aikuisuuden ja siitä kasvoi kaunis mustavalkoinen kissa.Samoihin aikoihin jouduttiin kuitenkin jättämään hyvästit perheen vanhimmalle kissalle, Donnerille.Kaupunkiin oli vihdoin avattu lemmikkieläinliike, Lemikkipuoti Tassutin, jonne Cassandra eräänä iltana suuntasi.
Fetalle kumppaniksi hankittiin kaunis oranssinkirjava kollikissa, joka sai nimekseen Farao.

**********

Tällainen "pikakelaus" oli kolmannen sukupolven päätösosa. Yliopisto on niiiiin tylsä, että yritän pelata sen aina mahdollisimman nopeasti läpi, joten simien yliopistoajoista ei yleensä ole kovin paljon kerrottavaa :D Jokainen nuori aikuinen kuitenkin löysi rinnalleen varteenotettavan elämänkumppanin ja 4. sukupolven aloitusosassa sitten selviää, kuka heistä muuttaa Myrskyluotojen taloon sukua jatkamaan. Sitä ennen on kuitenkin luvassa kokonaiset kaksi Extraa, joissa kurkataan Casmir ja Casper Myrskyluodon elämäntarinoihin. Voin luvata, että molempien elämissä on tapahtunut yhtä sun toista, sitten viime näkemän!


2 kommenttia:

  1. Ihana osa! Pojat ne on kyllä varsin komeita nuorukaisia, kiva kun molemmilla on kihlattu :3 Jänskättää kuka tuleekaan Myrskyluotojen suvunjatkajaksi :D

    Diandra on ihan älyttömän kaunis nainen, toivoisin että hänestä tulisi perijä. Mistä muuten olet ladannut nuo ripset, aivan iihanat :3

    Jatkoa jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitokset jälleen kommentista :) Diandran ripset ovat Brunon Asian Lashes -setistä, löytyvät ModTheSimsista.

    VastaaPoista