torstai 28. tammikuuta 2016

Extra: Casper

Muistin virkistykseksi: Casper Myrskyluoto on Cassandra Myrskyluodon isoveli ja Casmir Myrskyluodon kaksoisveli. Casper on romanttiikkatavoitteinen sim, jonka elämäntoiveena on pelehtiä 20 simin kanssa.

**********Yliopistosta valmistuttuaan Casper muutti Poukaman kaupunkialueelle melko hulppean näköiseen Asunto Oy Vaniljaan, josta hän vuokrasi itselleen mukavan poikamiesboksin.Casperin tärkeysjärjestyksessä työnteko ei olut kovinkaan korkealla. Vuokra oli kuitenkin maksettava, joten hän hankki itselleen työpaikan urheilu-uralta.Casperin ensimmäinen valloitus oli saparopää nimeltään Auni Seuranen.
Ensimmäinen pelehtimiskerta tapahtui tyylikkäästi valokuvauskopissa.Myöhemmin kaksikko otti vielä uusinnan Casperin asunnolla. (Käytin Casperin elämäntoiveen toteuttamisessa surutta hyödykseni sitä temppua, että jos sim pelehtii saman simin kanssa sekä yhteisötontilla että omalla asunnollaan, peli tulkitsee molemmat kerrat ns. eka kerraksi. Hyi mua huijaria ;)
Casperin seuraava hoito oli blondi nimeltä Briitta Känä. Hiukan lirkuttelua ja pian tie veikin jo vällyjen väliin. 
Seuraavaksi oli vuorossa hissikivaa sporttisen Aster Dorvisen kanssa.
Asteria seurasi Asta Teerimäki, joka näytti olevan suorastaan transsissa Casperin vetovoimasta... Astankin kanssa hommat hoidettiin hississä.

Seuraava valloitus oli sievä tummatukka Annikki Kiiski, jonka kanssa Casper pelehti niin yökerhon valokuvauskopissa kuin kotitalonsa hississäkin.
Punakutrisen Anne Puljulan Casper kutsui luokseen yökylään ja hommat hoidettiin ensin sivistyneesti sängyssä......Ja myöhemmin vähemmän sivistyneesti yökerhossa. Valokuvauskopissa on taikaa! (Ja tahmeat penkit...)
Pelehtimissessio numero 10 tapahtui vaihteeksi hississä ja kumppanina oli samassa talossa asuva Aila Jankkari.
Aina välillä oli mukava peuhata sängyssäkin. Tämän kertainen kaato oli nimeltänsä Briitta Pekkanen. Leidi ei kummoisia ehdotuksia tarvinnut, kun peitto jo heilahteli.Casper törmäsi yökerhossa aiempaan petikumppaniinsa Briittaan ja valokuvauskoppi kutsui... Huomatkaa yleisön joukossa Casmir Myrskyluodon vaimo Asta. Häntä Casper ei sentään koskaan kellistänyt.Seuraava lämmittelyn kohde oli punapää nimeltä Paola Puljula. Pelehtimissession sijaan nainen kuitenkin ehdotti Casperille treffejä kaverinsa kanssa. Mikäpäs siinä!Vaan mitäpä sieltä taivaalta putosikaan: lastenhoitajamummeli!Romantiikkasimin ei auta olla turhan ronkeli ja kerrankos sitä, kypsempää naista, tuumasi Casper ja laittoi mummon tukisukat pyörimään...

Eww....Treffikokemus mahtoi olla mummolle ikimuistoinen, sillä hän muisti Casperia tällaisella "pikku" lahjalla. Valitettavasti vuokra-asunnossa ei ihan ollut tilaa poreammeelle, joten lahja laitettiin rahoiksi.Talo sai oman kummituksen! Kerrostalon ullakolla oleva sähköjunarata ilmeisesti syttyi palamaan ja yksi Casperin naapureista pääsi hengestään.Kummituksista huolimatta Casper jatkoi valitsemallaan tiellä. Seuraava petikumppani oli lettitukka nimeltään Anni Happonen.

Jotkut naiset vaativat pitempää lämmittelyä kuin toiset. Aamu Harakka -nimisen vaaleatukan Casper vei treffeille ravintola Kartanoon.
Lämmittely tuotti toivottua tulosta ja Aamun kanssa riitti kivaa niin aina yhtä kätevässä valokuvauskopissa, kuin vällyjen välissäkin.
Myös Paola Puljulan suhteen sitkeä lirkuttelu tuotti lopulta tulosta ja johti pieneen hissisessioon. Tapausta todisti naapuri, joka oli aiemmin itse pelehtinyt samaisessa hississä. Onneksi hän vaikutti vapaamieliseltä, eikä saanut ikävää mustasukkaisuuskohtausta....Eräänä iltana yökerhon baaritiskillä:
"Öynöyy... Rouva Kurjenkaula""Toisaalta... eihän se lastenhoitajamummelikaan hassumpi ollut..." "Käytsä usein täällä?"Kurjenkaulan kanssa ei valitettavasti natsannut, mutta hissikaveriksi löytyi nuorempi ja nätimpi Aada Mielakka.
Naisseikkailuistaan huolimatta Casper joutui yllättävän harvoin mustasukkaisuuskohtausten kohteeksi. Tällä kerttaa Casperin ensimmäinen pelehtimiskumppani, Auni Seuranen oli ilmeisesti saanut tarpeeksensa miehen touhuista ja tappelunujakkahan siitä seurasi. Molemmilla osapuolilla näytti olevan omat kannattajansa...
Casper ei mustasukkaisuuskohtauksesta hätkähtänyt vaan oli pian jo saattelemassa seuraavaa daamia valokuvauskoppiin. Kyseessä oli Aster Dorvinen, jonka kanssa Casper oli jo aiemmin puuhastellut hississä.Seuraavaksi oli vuorossa poreammepelehdintää Asta Teerimäen kanssa. Astankin kassa oli jo aiemmin kohdattu hississä.
Elämäntoiveen toteutuminen oli enää yhtä pelehtimiskertaa vaille. Casper pyysi Briitta Pekkasen kanssaan yökerhoon ja valokuvauskoppi kutsui vielä viimeisen kerran.Elämäntoive toteutettu, jei!


***********


Nyt kun elämäntoive oli toteutettu, eikä ollu enää "pakko" kellistää jokaista vastaantulevaa naista, Casper päätti että oli korkea aika vakiintua. Hänellä oli todellakin naisia joista valita ja valinta osui sievään punatukkaan, Anne Puljulaan. Ilmeisesti Casperin naistenmiehen maine ei ollut kantautunut Annen tietoisuuteen, sillä hän suostui kosintaan empimättä ja muutti Casperin luokse asumaan.
Eipä aikaakaan, kun Anne alkoi odottaa pariskunnan esikoista.Vihkivalat lausuttiin koruttomasti kotioloissa, Casperia eivät hääjuhlat kiinnostaneet.Kaikkien naisseikkailuidensa lomassa Casper oli onnistunut etenemään urheilu-urallaankin ja alkoi lähestyä urahuippua.Annen elämäntoiveena oli mediamogulin titteli ja hän löysikin töitä toimittajauralta. Raskaus oli kuitenkin jo niin pitkällä, että Anne aloittaisi työt vasta vauvan synnyttyä.
Synnytyksen aika koitti. Vauva oli tyttö ja sai nimen Diane.Diane näytti perineen äitinsä punaiset hiukset ja vihreät silmät.Dianen syntymän jälkeen Anne aloitti työt toimittajaurallaan.
Casperille oli ehtinyt kertyä palkallisia lomapäiviä, joten hän jäi kotiin hoitamaan Dianea. Hän oli hurmaantunut pienestä tyttärestään.
Vaikka Casper näytti rauhoittuneen, mikään uskollisen aviomiehen perikuva hän ei kuitenkaan ollut. Kun Anne oli töissä ja vauva nukkumassa, Casper lämmitteli entisiä heilojaan vailla tunnontuskia.
Dianen vauva-aika oli ja meni ja hänestä kasvoi supersöpö taapero.Diane oli ilmetty minikopio äidistään.Eräänä yönä pieni perhe sai kutsutmattoman vieraan, eikä heillä tietenkään ollut kodissaan varashälytintä (en ollut tullut edes ajatelleeksi, että murtovaras voi iskeä myös vuokra-asuntoon!)Anne heräsi rosvon kolisteluun ja soitti poliisin paikalle.
"Madollisimman pian" tuntui olevan melko suhteellinen käsite, sillä roisto ehti mellastaa asunnossa hyvän aikaa ja rohmusi säkkiinsä muun muassa arvokkaan taulun ja kuntolaitteen.Anne oli kuitenkin eniten kauhuissaan pikku Dianen puolesta.
Lopulta poliisitar ilmaantui paikalle ja tappelun päätteeksi roisto päätyi käsirautoihin ja telkien taakse. Poukaman poliisinainen on kova mimmi!


**********


Ryöstöyrityksen jälkeen Anne ja Casper päättivät, ettei kerrostaloasunto ollut enää lapsiperheelle sopiva koti. Säästöjäkin oli ehtinyt kertyä jo mukava summa, joten he ostivat sievän kivitalon kaupungin laitamilta, rauhalliselta asuinalueelta.Pienen perheen elo uudessa kodissa näytti päällisin puolin idylliseltä......Mutta edelleenkään Casper ei ollut se kaikista uskollisin puoliso. Vieraita naisia kävi kylässä aina tilaisuuden tullen.Casperin oli kuitenkin pian kohdattava se tosiasia, ettei hän ollut enää aivan nuori poikanen.Naistenmiehen omahyväinen virne ei kuitenkaan kadonnut Casperin huulilta vielä ikämiehenäkään.Urheilu-uran huippu saavutettu!
Diane kasvaa hujahti ja aloitti koulun.Perheeseen  olivat muuttaneet Casmir-veljen kissat Enni ja Eetu ja pian kissoja olikin luvassa kolme lisää!Karvakerät saivat nimekseen Frodo, Funny ja Fanny.
Diane oli kissanpennuista haltioissaan, ja myös Enni vaikutti varsin ylpeältä emolta.
Rehtori kutsuttiin illalliselle ja Diane sai paikan yksityiskoulusta.Kissanpennut kasvoivat. Frodo ja Funny myytiin tuttaville, Fanny sai jäädä perheeseen.
Diane teini-ikäistyi ja päätti seurata isänsä jalanjälkiä, valiten elämäntavoitteekseen romantiikan.Diane valitsi teiniurakseen politiikan ja saavutti nopeasti urahuipun.Romantiikkasimin taitojaan Diane testasi punatukkaan nimeltä Riku.Lopulta oli kuitenkin Dianen aika lähteä yliopistoon opiskelemaan.Dianesta kasvoi näin viehättävä nuori aikuinen. Hän on lähestulkoon äitinsä kopio, joskin olen näkevinäni hänessä myös mummonsa Bertta Myrskyluodon piirteitä.

************Pian Dianen lähdön jälkeen kotipuolessa tapahtui hirveitä! Annella ei todellakaan ollut elämänsä paras päivä. Ensinnäkin hän vastasi väärin urakysymykseen ja tuli alennetuksi. Hän palasi töistä kotiin, mutta uusi työvuoro alkoikin heti edellisen perään. Taas hän onnistui sössimään urakysymyksen ja sai toisen alennuksen samana päivänä. Nainen palasi jälleen töistä kotiin ja tuupertui  saman tien nälkiintyneenä maahan, hän ei ollut ehtinyt syödä koko päivänä!
Pahaksi onneksi Casper oli tapahtumahetkellä töissä, joten vain kissat olivat todistamassa Annen karmean kohtalon.
Hiukan myöhemmin töistä palannut Casper murtui löydettyään pihamaalta vaimonsa hautakiven.Casper oli vanhemmiten innostunut kirjoittamisesta ja niinpä hän käsitteli suruaankin kirjoittamalla. Romaanista tuli menestys.Sitten tapahtuikin ihme! Vain hiukan Annen kuoleman jälkeen Myrskyluotojen legacytalon pihaan ilmestyi taikalamppu ja tokihan Cassandra toivoi veljensä traagisesti kuolleen vaimon takaisin eloon. Anne palasi onneksi omana itsenään, eikä esimerikiksi zombina. Hän oli myös nuorentunut reippaasti! Kuollessaan Anne oli muutamaa simpäivää vaille vanhus ja henkiin herättyään hän palasi takaisin aikuisuuden alkuun.
Anne ei luonnollisestikaan jäänyt legacytaloon asumaan vaan palasi pikapikaa aviomiehensä luo. Casper oli jälleennäkemisestä ikionnellinen, eikä tämän kokemuksen jälkeen pettänyt vaimoaan enää kertaakaan.Uuden elämänsä kunniaksi Anne sai myös uudistuneen ulkomuodon.Koska Anne oli kokenut äkkinuorentumisen, päätti pariskunta hankkia vielä toisen yhteisen lapsen. Varsin pian Annen vatsa alkoi pyöristyä.
Anne synnytti maailmaan poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Dennis. Pojalla oli punaiset hiukset ja vihreät silmät, aivan kuten äidillään ja siskollaan.
Dennis kasvaa hujahti taaperoksi. Casper alkoi olla jo iäkäs sim, mutta jaksoi vielä touhuta pienen poikansa kanssa.Dennis kasvoi koulupojaksi ja sai ensimmäisen kympin todistuksensa.Saman päivän iltana ilo vaihtui kuitenkin suruun, sillä pitkän ja monivaiheisen elämän eläneen Casperin tuli aika lähteä viimeiselle matkalleen. Anne jäi asuttamaan taloa kaksistaan Dennisin kanssa. Hän ei ole toistaiseksi mennyt uusiin naimisiin.Diane muutti yliopiston jälkeen asumaan samaan kerrostaloon, jossa Casper aiemmin asui, ei kuitenkaan samaan asuntoon. Hän rakastui naimisissa olevaan mieheen ja suhteesta syntyi tytär Emily. Diane asuu toistaiseksi kaksistaan taaperoikäisen tyttärensä kanssa. Tyttö ei ehtinyt tavata edesmennyttä vaariaan, mutta näyttäisi perineen tämän vaaleat hiukset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti