torstai 28. tammikuuta 2016

Osa 4.0

Aiemmin tapahtunutta: Cassandra ja Jesse Myrskyluodon kolme yhteistä lasta, Daniel, Dimitri & Diandra valmistuivat yliopistosta. Perheen nuorin lapsi, Cassandran ufosieppauksesta syntynyt Dave asuu vielä kotona. Perheeseen kuuluu myös papukaija Aapo, sekä kissat Elma, Elmeri, Feta ja Farao.

**********


Tät-tä-dää! Neljännen sukupolven perijäksi valikoitui Dimitri. Valinta ei ollut erityisen vaikea. Halusin legacyyn ensimmäisen miespuolisen perijän ja olen myös varsin mieltynyt Dimitrin ulkonäköön. Dimitrin mukana taloon muutti myös hänen kihlattunsa Katri. Pidän kovasti Katrin ulkonäöstä. Hän muistuttaa kasvonpiirteiltään vähän legacyn kantaäitiä, Anni Myrskyluotoa. Ja nuo hänen pinkit silmät, mielenkiintoista nähdä periytyvätkö ne jälkipolville!Katri on perhetavoitteinen sim, ja hänen elämäntoiveensa on sama kuin tulevalla anopillaan Cassandralla, eli hänkin haaveilee puolesta tusinasta lapsenlapsesta. Katrilla on varsin hyväpalkkainen työ politiikkauralla.Myrskyluotojen uusin kissatulokas Farao oli kotiutunut erinomaisesti uuteen perheeseensä.Talon vanhin kissa Elma alkoi olla jo harmaantunut ja iäkäs.Pian Elmalle jouduttiinkin jo jättämään hyvästit :(Papukaija Aapo oli edelleen perheen elämänmenossa mukana.

Pian Dimitrin kotiinpaluun jälkeen pikkuveli Davekin kasvoi vihdoin teini-ikäiseksi. Hän valitsi elämälleen perhetavoitteen. Elämäntoiveeksi tuli "6 lapsista menee naimisiin". Dave on siis mitä ilmeisimmin tuleva suurperheellinen.Davesta kasvoi aika vinkeän näköinen miehenalku.Dave päätti valita teiniurakseen arkkitehtuurin.

Dimitrin ja Katrin pienet hääjuhlat vietettiin Vihkipaikassa. Talvisen vuodenajan vuoksi vihkitilaisuus pidettiin sisätiloissa.

Viides sukupolvi työn alla ;) 
Davella oli vipinää Kiira-nimisen teinitytön kanssa.
Katrin vatsa pyöristyi siihen tahtiin, että viides sukupolvi näkisi päivänvalon hetkenä minä hyvänsä. Dimitrin mielestä vaimo oli ilmeisesti ihaninta ikinä, myös muhkeavatsaisena.
Eräänä iltana Katrin synnytys sitten käynnistyi. Vauva oli tyttö ja hänet nimettiin Eerikaksi.Eerika oli väreiltään aivan Dimitrin kopio, mustat hiukset ja mustat alien silmät. Ei pinkkejä silmiä tai punaisia hiuksia, blah. Söpöläinen vauva siltikin!
Eerikan syntymän aikoihin Dimitri löysi töitä tiedeuralta ja alkoi tavoitella elämäntoivettaan. Dimitrihän haaveilee hullun tiedemiehen tittelistä.
Cassandra puolestaan päätti jäädä eläkkeelle peliuraltaan, voidakseen auttaa pikku Eerikan hoidossa.Apu tuli tarpeeseen, sillä hyvin pian Eerikan syntymän jälkeen Katri alkoi jälleen kärsiä vellovasta pahoinvoinnista. Eerika näyttäisi saavan sisaruksen melkoisen nopealla aikataululla.
Katrin potiessa raskauspahoinvointiaan, Dimitri hoiti Eerikaa niin paljon kuin tiedeuraltaan ehti. Vauvanhoito sujui häneltä rutiinilla, olihan hän aikoinaan hoitanut jo Dave-vauvaakin.Työnteollekin jäi vielä onneksi aikaa ja ylennyksiä tuli tämän tästä.Davekin eteni arkkitehtiurallaan ja saavutti teiniuran huipun. Yliopistoon siirtyminen alkoi olla ajankohtaista.
Dave oli fiksu nuori mies ja oli kartuttanut ahkerasti niin logiikka- kuin luovuuspisteitäänkin. Ahkerointi palkittiin komeilla stipendeillä.Stipendien turvin oli hyvä aloittaa yliopisto-opinnot. Dave hyppäsi taksiin ja näin lähti neljännen sukupolven viimeinenkin jälkeläinen kotipesästä kohti aikuisuutta.Näin komea nuori aikuinen Davesta kasvoi! Hänessä olisi voinut olla ainesta perijäksikin.


**********
Eeäänä päivänä Myrskyluotojen pihalle ilmaantui jälleen taikalamppu. Tämä oli muistaakseni jo toinen kerta, kun ennustajaeukko muistaa Myrskyluotoja taikalampulla.
Cassandra ja Jesse toivoivat molemmat itselleen pitkää elämää. Kolmantena toiveena Cassandra toivoi Casper-veljensä traagisesti menehtyneen vaimon takaisin eloon (ks. Casper-extra).
Cassandra maalasi Dimitrin muotokuvan ja se pääsi Myrskyluotojen porraskäytävään aiempien perijätaulujen seuraksi.
Toinen raskaus tuntui imevän Katrista kaikki mehut. Hän lähinnä söi tai nuokkui sohvalla.Onneksi aina yhtä ahkera Gunther piti talon siistinä.
Eerikan vauva-aika oli ohi ja hänestä kasvoi hyvin suloinen taaperotyttö.Eerika on luonteeltaan aikamoinen on-off tyyppi. Hän on siisti, toimelias ja hirmuisen leikkisä, mutta samaan aikaan myös todella ujo ja melkoinen marisija. Mitähän tästä tyttösestä vielä kasvaakaan :D
Eerika sai vielä hetken olla perheen ainokainen. Dimitri vietti laatuaikaa tyttärensä kanssa kävelyharjoitusten merkeissä.Eräänä aamuyönä koitti sitten Katrin toisen synnytyksen aika...Ja taas! Jo kolmas sukupolvi, jolle syntyy kaksoset! En ole käyttänyt mitään vippaskonsteja, näitä kaksosia vaan näyttää syntyvän Myrskyluodoille :DTälläkin kertaa syntyi kaksi poikaa. Tulokkaille annettiin nimeksi Eelis ja Eemil.Eelis oli aivan saman näköinen vauva kuin Eerika, eli mustat hiukset ja alien silmät.Eemil sen sijaan oli perinyt Katrin tummahkon ihon ja Jessen meripihkan väriset silmät. (Ei edelleenkään punaisia hiuksia tai pinkkejä silmiä, blah!)

Miten mahtaa sujua perheen arki kaksosvauvojen ja taaperon kanssa ja vieläköhän jälkikasvua syntyy lisää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti