tiistai 19. tammikuuta 2016

Osa 3.2

Aiemmin tapahtunutta: Cassandra ja Jesse Myrskyluodolla on kolme yhteistä lasta: kaksospojat Dimitri ja Daniel sekä tytär Diandra. Viime osassa Cassandra joutui yllättäen avaruusolioiden sieppaamaksi ja sieppauksen seurauksena syntyi Dave-vauva. Kaksoset varttuivat viime osan lopulla jo teini-ikäisiksi ja myös Diandra on hyvää vauhtia matkalla kohti teini-ikää.

**********Tuli aika heittää haikeat jäähyväiset 2. sukupolvelle, sillä eräänä päivänä Viikatemies tuli noutamaan sekä Konradin että Bertan. He elivät pitkän hyvän elämän yhdessä ja lähtivät yhtä matkaa myös viimeiselle matkalleen. Nyyh.Molemmat ehtivät toteuttaa elämäntoiveensa ja platinahautakivet siirrettiin Poukaman hautausmaalle.Jesse ja Cassandra olivat nyt talon vanhimmat, joten heidän oli korkea aika saada keski-iän muodonmuutos. Jessen ulkonäkö ei radikaalia muutosta kaivannut, lähinnä hän sai rillit nenälleen.Cassandran tyyli muuttui enemmän ja minusta hän vain kaunistui entisestään tässä kypsemmässä lookissaan.Myös perheen kissojen ulkonäkö koki pienen päivityksen, latasin peliini nimittäin uudet default-silmät lemmikeille. (Ne ovat täältä)Enää ei perheessä ollut isovanhempia lastenhoitoapuna, joten Cassandra ja Jesse joutuivat tästedes huolehtimaan yksin nelipäisestä lapsikatraastaan.Onneksi teini-ikäisistä kaksosista oli jo lastenhoitoapua ja etenkin Dimitri hoiti innokkaasti pikkuista Davea (vauskilla on tässä kuvassa ehkä maailman söpöin ilme!)Dimitri oli myös paikalla, kun Daven tuli aika kasvaa taaperoksi.
Näin vinkeän näköinen taapero Davesta tuli. Hän on jokseenkin paljon Dimitrin näköinen!Diandrakin alkoi kiinnostua pikkuveljen seurasta nyt, kun poika teki jo muutakin kuin söi, nukkui ja kakkasi.
Keski-ikä teki Jesselle tepposet ja hän huomasi keskivartalolleen ilmestyneen ylimääräisen vararenkaan.
Mikäpä sen tehokkaampi vastaisku liikakiloille, kun reipas vesiliikunta.Isä ja pojat intoutuivat vesisokkosille.Vesiliikunta teki tehtävänsä ja liikakilot sulivat vauhdilla pois.Arki rullasi eteenpäin ja Diandra toi koulusta ensimmäisen kympin toikkarinsa.
Pojat puolestaan löysivät töitä haaveilemiltaan urilta, eli Dimitri tieteen parista ja Daniel ravintola-alalta.
Romantiikaakin oli ilmassa, sillä Daniel tutustui punatukkaiseen Janetteen ja oli pian korviaan myöten pihkassa.
Romanssi eteni pussailuasteelle ja syveni lopulta seurustelusuhteeksi.Veljeään asteen verran ujompi Dimitri eteni naisasioissaan varovaisemmin, mutta uskaltautui lopulta pussaamaan niin ikään punatukkaista Astridia. Veljekset selvästikin tuntevat vetoa näihin punapäihin (vaikkakin Dimitrin mieltymyksenä ovat blondit...)Romantiikkaa rinnassa näytti olevan myös perheen kissoilla Elmalla ja Elmerillä, ja kaikesta päätellen perheessä olisi pian kissanpentu tai pari.Sitä ennen koettiin kuitenkin menetys, sillä Viikatemies kyläili jälleen ja tällä kertaa mukaan lähti Donna :(Donner otti kumppaninsa menetyksen niin raskaasti, että päätti karata. Onneksi perheen kaikille kissoille on hankittu kaulapannat, ja niinpä Donnerista tehtiin katoamisilmoitus välittömästi.
Eipä aikaakaan, kun ystävällinen (ja huomattavan komea!) naapuri kävi palauttamassa karkuteillä olleen kissan. Cassandra kiitti miestä muhkealla löytöpalkkiolla. Kissahässäkän keskellä pikku Dave oli jäänyt vähän huomiota vaille, ja Cassandra joutui turvautumaan mahtimaitoon ehtiäkseen opettaa taaperolle tärkeät taidot.Pian oli nimittäin Daven taaperoaikakin jo ohi ja hän kasvaa hujahti koulupojaksi.Dave osoittautui pian todelliseksi shakki-lahjakkuudeksi, sillä hän istui melkein kaiken vapaa-aikansa shakkilaudan äärellä ja kartutti logiikkapisteitään huimaa vauhtia. Ehkä älykkyys oli seurausta alien-geeneistä?Daven ohella myös Diandran tuli aika kohdata uusi ikäkausi, teini-iän ilot ja surut.
Diandran elämäntavoitteeksi valikoitui romantiikka ja elämäntoiveena hänellä on Rock-legendan titteli. Diandra pitää parrakkaista ja lihaksikkaista simeistä, mutta ei arvosta liikaa urakeskeisyyttä.Ja tältä näyttää teini-ikäinen Diandra. Aika söpö!
Joku perheenjäsenistä (muistaakseni Diandra) toivoi kovasti lintuhäkkiä, ja niinpä perhe sai uuden siivekkään jäsenen, Aapon.Politiikkauralla työskentelevä Jesse tarvitsi karismapisteitä ja päätti opettaa Aapon puhumaan.
Perhe sai myös uuden kissajäsenen, sillä Elmalle ja Elmerille syntyi valkoinen tyttökissanpentu, Feta.Kaikki perheen lapset olivat nyt kouluikäisiä, joten oli sopiva aika kutsua yksityiskoulun rehtori illalliselle.
Illallinen sujui tutun kaavan mukaan: talon esittelyä, hyvää ruokaa, vähän keskustelua ja yksityiskoulun ovet avautuivat perheen lapsille.Dimitri ja Daniel eivät yksityiskoulun opetuksesta kuitenkaan ehtineet nauttimaan, sillä heidän oli aika hypätä taksiin ja suunnata kohti Laakson yliopistoa.Diandra ja Dave sen sijaan aloittivat yksityiskoulussa heti seuraavana päivänä. Diandra myös tutustui ja ihastui Joosua-nimiseen teinipoikaan.Joosua ei kuitenkaan ollut aivan noin vain vietävissä ja Diandran flirttailuyritykset saivat tylyn tyrmäyksen. Mahtoikohan tyttö jo katua romantiikkasimiksi ryhtymistään?
Rukkaset saanut Diandra päätti keskittää tarmonsa opiskeluun ja työntekoon. Hän hankki työpaikan haaveilemaltaan musiikkiuralta ja kohosi nopeasti teiniuran huipulle.
Uramenestyksestään uutta itsetuntoa saaneena Diandra päätti vielä kerran yrittää Joosuaa ja poika suostui kuin suostuikin treffeille Poukaman uuteen kahvila-ravintolaan nimeltä Sumppi&Sapuska. Treffit olivat menestys ja päättyivät hempeissä tunnelmissa.
Diandraan hullaantunut Joosua päätti lahjoa treffikumppaniaan tällaisella ihan pikkuisella karaokelaitteistolla :D Diandra ei kuitenkaan ehtinyt enää karaokea lauleskelemaan, sillä veljiensä tavoin hänkin päätti karistaa Poukaman pölyt jaloistaan ja lähteä yliopistoon.

Seuraavassa osassa sitten luvassa jälleen yliopistoelämää. Tässä vaiheessa voinen jo paljastaa, ettei Dave tule olemaan seuraava perijä. Hän on niin paljon sisaruksiaan nuorempi, enkä myöskään haluaisi kahta perättäistä alien-perijää. Davea tullaan kuitenkin vielä näkemään ainakin parissa tulevassa osassa.


**********


Tähän loppuun saatte vielä pari hyvin randomia bonus-kuvaa:


Perheen kissat yhtä aikaa untenmailla, harvinaista :D (Kuvassa mukana vielä edesmennyt Donna-kisukin.)


Bongasin tähdenlennon Myrskyluotojen talon yltä! :)2 kommenttia:

 1. Nyt olenkin parin aamun ajan lueskellut kaikki osat! Pakko myöntää, simisi ovat tooooosi kauniita ja talot upeita :3 En ymmärrä, mutta itselläni pelissä ei ikinä ole karannut lemmikki, miten vaikeaa sen karkuuttaminen on? :'D

  Diandrasta tuli tosi söpöliini miestennielijä, en malta odottaa kun tydy pääsee yliopistolla miesten sydämmiin c: Itselläni pelin "kanta-perhe", joka on levittäytynyt ympäri Kaunialaa, menee varmaan 4:ssä sukupolvessa. Tosin heitä ei näy Lc Requiemissa :D

  Ilmoitathan uusista osista, kiitos? :)Jatkoajatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista :) Mulla on myös tämä Legacysuku levittäytynyt jo aika tehokkaasti ympäri naapurustoa, pelaan myös kaikilla varsinaisen legacyperheen ulkopuolelle jäävillä simeillä, joten pelattavia talouksia alkaa olla jo aika monta :D
   Mun pelissäkään ei lemmikit yleensä kovin usein karkaile, olen ollut siinä uskossa että lemmikit karkaavat vain jos niitä hoidetaan huonosti. Legacyperheessä on kuitenkin nyt kaksi kertaa karannut kissa juuri, kun joku perheenjäsen tai lemmikki on kuollut. Ilmeisesti voivat siis myös reagoida menetykseen karkaamalla :o

   Poista