lauantai 30. tammikuuta 2016

Osa 4.1

Aiemmin tapahtunutta: Neljännen sukupolven perijäksi valikoitui Dimitri Myrskyluoto. Viime osassa Dimitri avioitui kihlattunsa Katrin kanssa ja pariskunnalle syntyi tytär Eerika ja kaksospojat Eemil ja Eelis. Perheeseen kuuluu edelleen myös isovanhemmat Cassandra ja Jesse Myrskyluoto sekä kissat Elmeri, Feta ja Farao ja papukaija Aapo.

**********Pikkuisesta Eerikasta oli tullut isosisko. Kaksosveljet valtasivat ylimmän kerroksen lastenhuoneen joten Eerikalle sisustetiin oma pieni soppi talon keskimmäiseen kerrokseen, Diandran entisen huoneen paikalle.Jessellä ja Cassandralla oli syytä hymyyn, sillä heidän yhteinen elämäntoiveensa 6 lapsenlapsesta oli toteutunut. Dimitrin kolmen lapsen lisäksi Danielilla oli nyt kaksi lasta ja Diandra oli vastikään synnyttänyt esikoisensa. Kuopus Dave opiskeli vielä yliopistossa.Cassanda oli halitoissaan kaikista lapsenlapsistaan ja jäätyään eläkkeelle peliuraltaan, hänellä oli nyt hyvin aikaa auttaa kaksosten hoidossakin.Perheen kissakolmikollakin oli elämä mallillaan. Seniori Elmeri opetti Faraota "talon tavoille".Farao olisi tosin spagettikastikkeen sijaan syönyt mieluummin Aapon...Mutta Aapo oli tottunut väistelemään talon kissoja. Häkin ovi oli lähes aina auki ja papukaija lenteli vapaasti ympäri taloa.Haaveeksi jääneestä lintupaistista huolimatta Farao eleli varsin makoisaa kissanelämää.Eerikan, Eeliksen ja Eemilin syntymän jäleen Katrilla oli vaihteeksi aikaa panostaa uraankin ja hän onnistui hankkimaan ylennyksen politiikkaurallaan.Kaksoset varttuivat taaperoiksi. Eeliksellä on tismalleen samat luonnepisteet kuin siskollaan Eerikalla. Hänkin on siisti, toimelias ja leikkisä, mutta ujo ja marisevainen.Myös Eemilin hallitseva luonteenpiirre on ujous. Hänkin on toimelias ja leikkisä mutta sisaruksiaan kiltimpi luonne.
Eelis oli kovasti samannäköinen taapero kuin Eerika!
Eerika ei kuitenkaan ollut enää taapero, sillä hänestä kasvoi lapsi. Eerikan huone muutettiin taaperon huoneesta koulutytön huoneeksi.Kuva-arvoitus: Mitä tässä tapahtuu?...No sitäpä juurikin :D Kaksois-pottatreenit käynnissä.

Dimitri paiski töitä tiedeurallaan ja hankki ylennyksen toisensa perään.Katri sen sijaan kesittyi vaihteeksi kasvattelemaan vatsanseutuaan. Näyttäisi siltä, että Cassandran ja Jessen lapsenlapsikatras kasvaisi vielä ainakin yhdellä!

Myrskyluodon suvun lapset olivat yleensä olleet reippaita koululaisia. Eerika näytti kuitenkin olevan poikkeus tässä asiassa. Hänen opintaipaleensa käynnistyi hyvin takkuisesti.
Syy kehnoon koulumenestykseen oli Eerikan koulupöydälle kertynyt läksykirjapino. Seuraukset uhkasivat olla vakavat, joten tytön ei auttanut kuin tarttua kynään ja alkaa ahkeroimaan.Katrin synnytys käynnistyi, ja kuinkas ollakkaan, perheen puutarhurinainen osui jälleen kerran paikalle. Kuinka monta Myrskyluotojen synnytystä tämä nainen onkaan jo todistanut!
Vauva oli tyttö ja sai nimen Eevi. Hän näytti olevan vaaleaihoisempi versio isoveljestään Eemilistä. Ilmeisesti Katrin punaiset hiukset ja pinkit silmät eivät todellakaan periydy yhdellekään lapselle. Blah.
Eerika oli onnellinen saatuaan kahden pikkuveljen jälkeen vihdoin pikkusiskon. Eevi puolestaan katseli ihailevasti isosiskoaan. Tytöistä tulisi varmasti aikanaan hyvät ystävät.Eerikan koulumenestyskin alkoi pikkuhiljaa paranemaan.Pian Eevin syntymän jälkeen tuli aika jättää kahdet hyvästit. Ensin hyvästeltiin Elmeri.......ja sitten Viikatemies tuli noutamaan Jesseä :( Cassandra oli surun murtama.Jopa Myrskyluotojen aina niin kukoistava puutarha näytti lakastuvan silkasta surusta (tai sitten puutarhurilla oli vain liian kiire katsella niitä ainaisia synnytyksiä!)
Elämän oli kuitenkin jatkuttava. Pian Eelis ja Eemilkin kasvoivat jo koululaisiksi. He eivät kyllä näytä tippaakaan kaksosilta :DSen sijaan Eerika ja Eelis näyttivät ihan tismalleen kaksosilta :D Heillä oli jotakuinkin identtiset kasvonpiirteet lapsina.Eemil oli innokas pelimies.
Eelis puolestaan viihtyi luonnon parissa. Ötökkösaalis jäi tällä kertaa laihaksi.
Iloisia perhetapahtumia oli jälleen luvassa, sillä Eevistä kasvoi yybersöpö taaperotyttö. Hän on luonteeltaan huomattavasti sisaruksiaan tasaisempi, mikään luonteenpiirre ei ole erityisen hallitseva. Suloinen tyttönen!Lisää söpöilyä, sillä Fetalle ja Faraolle  syntyi ihana oranssi kissanpentu joka sai nimekseen Ginger. Enpäs edes muista, milloin pelissäni olisi viimeksi ollut oranssi kissanpentu! Harmi ettei pentu ollut poika, sillä se olisi saanut osuvan nimen Garfield :D 
Eerika ihastui oranssiin karvapalleroon oitis.Ginger sai tottua myös astetta kovakouraisempiin rakkaudenosoituksiin Eevin toimesta.Jokohan kaikille kävi selväksi,että kissanpentu oli söpö? :D
Kaikki kolme koululaista saivat ensimmäiset kympin todistuksensa samaan aikaan.Onnellisin kympistään oli varmasti Eerika, jolta koulumenestys oli todellakin vaatinut työtä.Eerikan koulumenestys ei olisi voinut tulla otollisemmalla hetkellä, sillä hänen oli aika kasvaa teiniksi. Nyt hän sai siirtyä onnellisena uuteen ikäkauteen.Eerika valitsi elämälleen perhetavoitteen. Elämäntoive liittyy kuitenkin uraan, sillä hän haaveilee julkkiskokin urasta. (Muistelisin, että aika lailla joka sukupolvessa on jollakin similläni ollut tämä uratoive!)Olen ihan hämmentynyt, miten kaunis teini Eerikasta kasvoi! Olihan hän lapsenakin sievä, mutta nyt teininä hänestä kuoriutui kyllä todellinen kaunotar. Ihan heittämällä yksi kauneimmista teineistä, joita pelissäni on ollut.


Seuraavassa osassa sitten Eerikan teini-elämää ja eiköhän ne pikkuveljetkin jo pian teini-ikäisty! Ja minkähänlainen tyttö mahtaa kasvaa pikku Eevistä? Voin paljastaa, että vielä tässä vaiheessa ei ole hajuakaan, kuka näistä neljästä olisi seuraava perijä, kaikissa on ainesta.6 kommenttia:

 1. Simsmaailmassa Requiemilla uusi osa ^^

  VastaaPoista
 2. Luinpas extrat ja osan putkeen. Hyvältä vaikuttaa, lasten koulumenestys on hyvä ja voi herranjestas kun Eerikasta tuli niin kaunis! Rakastuin :3

  Onko sulla muuten joku townie modi tms jolla saat erinäkösiä kaupunkilaisia ja ohikulkijoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista :) Mulla on pelissäni käytössä default replacement kasvot, jotka siis korvaavat pelin valmiskasvot. Aiemmin käytössä oli muistaakseni tämä Pookletin Legacy-niminen setti:

   http://www.digitalperversion.net/gardenofshadows/?topic=1942.0

   Viime syksynä tein ihan omat default kasvot ja nykyisin mulla on käytössä ne:

   http://digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?topic=32592.msg709645#msg709645

   tai

   http://simcat81.tumblr.com/post/137772514504/i-just-took-a-big-bunch-of-preview-pics-and-looks)

   Mulla on käytössä myös Sim Blender jolla voi tehdä kaikenlaista jännää, muun muassa muuttaa townieiden ulkonäköä. En tosin koskaan kajoa townieiden ulkonäköön muuta kuin lisäämällä meikkiä tai muuttamalla kampausta.

   Sim Blenderin voi ladata täältä:

   http://www.simbology.com/smf/index.php?topic=20.0

   Poista
 3. Ooh, löysin Myrskyluodot varmaan toissapäivänä ja luin kaikki osat ja extrat ja rakastuin ;__; Sun simit on niin mallikelpoisia, että huhhuh! Ihastuin kans sisustukseen ja kaikkeen tämmöseen, voi että :D
  http://i.imgur.com/ylP76Xh.png tän kuvan maasto ja toi lammen sininen kiilto jäi mun mieleeni erityisesti! Onko tää jollain korvaavilla saatu aikaan, vai ootko vaan velho kuvanmuokkauksessa? :'D ja jos on ladattu, niin ehdottomasti linkkiä kehiin! ;D
  Samoin kyselisin kans valmiskasvojen lähdettä, on niin lutuset että sulin ;__;♥
  FlameGirlin kanssa oon samoilla linjoilla noiden townieiden kanssa, miten ovatkin noin erikoisia ulkonäöltään :D
  Ja sitten vielä kyselisin yleisimpiä latauspaikkoja, kaikki sun sisustuskamat jne on niin nannaa silmille!
  No mutta nyt loppuu tämä kyselytunti, kommentoimaanhan tässä tulin. Ihana tää idea, että nimeät lapset sukupolvittain aakkosjärjestyksessä! Pysyy ainakin laskuissa, kuinka mones on menossa :'D
  Muuta ei nyt irtoa, oon niin overwhelmed tästä silmäkarkista :D
  Jään ehdottomasti seuraamaan Myrskyluotoja! Voit tulla kailottelemaan uusista osista (jos vaan viitsit) mun tarinablogeihin - jotka voit lisätä myös linkkilistaasi, mie ainakin linkkaan sut! - Legacy Stormiin ja Luumun tarinoihin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista :D Townie-kysymyksiin vastasinkin jo tuossa ylempänä. Muokkaan Myrskyluotojen kuvia itse asiassa hyvin vähän, lähinnä lisään valoisuutta ja kontrastia. Maaston vehreys on seurausta CuriousB:n tekemistä mahtavista default replacementeista:

   https://curiousb.dreamwidth.org/28103.html

   https://curiousb.dreamwidth.org/30634.html

   Veden kirkkaus puorestaan on saatu aikaan water modilla:

   http://modthesims.info/d/241878

   Latauspaikkoja mulla on useitakin, mutta ladattujen tekijöistä ykkössuosikki on varmaan Shastakiss, olen ladannut peliini suurinpiirtein kaiken mitä hän on koskaan tehnyt :D

   http://shastakiss.livejournal.com/

   http://shastakiss.tumblr.com/

   Kestosuosikki on myös suomalainen Anna, joka ei valitettavasti enää ole aktiivinen, mutta hänen blogista löytyy valtavasti erinomaisia Maxis recoloreja ym.

   http://an-nas.livejournal.com/

   Lisäksi kannattaa katsoa myös nämä:

   http://keonidownloads.tumblr.com/

   http://yandereplumsim.tumblr.com/tagged/sims-2-downloads

   http://poppet-sims.tumblr.com/tagged/cc

   http://vimpse.tumblr.com/tagged/download

   Poista
 4. Tännehän olikin ehtinyt ilmestyä monta osaa! Ihana legacy kyllä, en voi muuta sanoa :) Dimitri ja Katri ovat mainio perijäpari, nättejä lapsia ovat saaneet. Etenkin Eerikasta kasvoi todella ihastuttava! Ihania ovat myös talon kissat, etenkin pikku Ginger! <3 Odottelen tulevia osia! :)

  VastaaPoista