perjantai 4. maaliskuuta 2016

Hyvät ja huonot uutiset

Ensin ne huonot: Myrskyluotojen naapurusto meni rikki. Korruptoitui. Kokeilin kaikki osaamani temput HoodCheckeristä pelin uudelleen asentamiseen ja vanhemman varmuuskopion käyttöön ottoon. Kävin myös koko downloads-kansion sisällön läpi, siinä toivossa että joku ladattu aiheuttaisi ongelman. Mikään konsti ei auttanut. 

Naapurustolla pystyy periaatteessa vielä pelaamaan, mutta pelaaminen on aika takkuista. Simit eivät esimerkiksi voi käyttää puhelinta, koska se aiheuttaa pelin kaatumisen. Aikani Myrskyluotojen kohtaloa murehdittuani päätin, että on aika aloittaa puhtaalta pöydältä. Myrskyluotoja ei ole haudattu kokonaan, viimeisimmät pelitallennukset ja varmuuskopiot ovat visusti tallessa. Toistaiseksi tämä legacy on kuitenkin määrittelemättömän pituisella tauolla. Ehkä jonain päivänä saan naapuruston korjattua ja pelattua legacyn loppuun.

Sitten ne hyvät uutiset: Koska en osaa olla ilman legacya, olen viime ajat rakennellut aivan uutta naapurustoa ja perustanut sinne kokonaan uuden legacysuvun. LC Tanner tulee piakkoin saamaan ihan oman blogin ja hyvin pitkälti samoilla meiningeillä jatketaan kuin Myrskyluotojen kanssa. Tervetuloa siis seuraamaan myös Tannerin suvun elämää! Lisään tämän tekstin loppuun linkin uuteen blogiin, kungan olen saanut sen luotua.

2 kommenttia:

  1. Oi voi ei! D: Myrskyluodoista ehti just tulla yksi mun lempilegacyista. No, joskus ei vain mahda mitään, hyvä että on sentään varmuuskopsut sulla tallessa (': Tannereita odotellessa!
    Psst, Luumun tarinoissa Pelloilla olisi jatkoa, jos kiinnostaa ;D

    VastaaPoista
  2. Voi harmi. Ilmoittele kun saat tehtyä uutta päivitystä :) Requiemilla uusi osa!

    VastaaPoista