sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Osa 4.2

Aiemmin tapahtunutta: Neljännen sukupolven perijäksi valikoitui Dimitri Myrskyluoto. Dimitri löysi vaimokseen Katrin ja pariskunnalle syntyi neljä lasta: esikoistytär Eerika, kaksospojat Eemil ja Eelis sekä kuopus Eevi. Taloa asuttaa myös edelleen Dimitrin äiti Cassandra sekä muutamia kissoja ja yksi papukaija.


**********Edellisen osan lopulla Eerika varttui teini-ikäiseksi. Hänestä tuli todella sievä teinityttö.Eerikan elämäntoiveena oli ravintolauran huipulle kohoaminen ja hän löysikin heti töitä toivomaltaan uralta.Valitettavasti onni oli lyhytaikainen, sillä epäonnisen urakysymyksen seurauksena potkut tulivat heti ensimmäisenä työpäivänä.Perheen nuorimmainen, Eevi, eleli vielä huoletonta taaperon elämää.Pian oli Eevilläkin kuitenkin uusi elämänvaihe edessä, sillä hänestä kasvoi koulutyttö.Myös perheen tuorein kissanpentu Ginger otti ja kasvoi täysikasvuiseksi. Hänestä tuli kovasti isukkinsa Faraon näköinen.Gingerille tarvittiin kumppani ja niinpä Cassandra suuntasi kaupungin lemmikkieläinliikkeeseen ostoksille.
Perheen uusi kissajäsen oli mustan-harmaan-valkoisen kirjava kolli, jolle annettiin nimeksi Gandalf.
Gandalf iski ensi töikseen simänsä papukaija Aapoon, joka ei kuitenkaan ollut kissasta moksiskaan.Dimitri ja Katri paiskivat töitä edetäkseen urillaan, kukin omalla tavallaan. Dimitri ahmi kirjoja saadakseen taitopisteitä ja Katri puolestaan lätisi puhelimessa saadakseen uraa edistäviä ystäviä. Katrille uralla eteneminen ei kuitenkaan ollut yhtä tärkeää kuin Dimitrille, sillä hänen elämäntoiveensa liittyy perheeseen.Dimitri onnistuikin hankkimaan jälleen yhden ylennyksen ja alkoi lähestyä tiedeuran huippua.Jotta elämä ei olisi ollut liian leppoista, sai perhe eräänä iltana tämän kaapuasuisen, ei-toivotun vieraan...
Cassandra ei kuitenkaan tyytynyt noin vain kohtaloonsa vaan onnistui saamaan Viikatemieheltä jatkoaikaa, jei!Potkujen aiheuttamasta pettymyksestä selvinnyt Eerika onnistui saamaan ravintola-alalta uuden työpaikan.Työt alkaisivat vasta seuraavana päivänä, joten Eerika lähti kuluttamaan vapaa-aikaa Ostarille.Ostarilla Eerika iski nopeasti silmänsä tähän nuorukaiseen nimeltä Raino.
Ujojen simien välinen flrittailu on aika liikkistä :D Pikkuhiljaa pariskunnan välit kuitenkin kehittyivät ihastuksen asteelle, heidän välillään oli kemiaa kahden salaman verran.Kaikki viidennen sukupolven lapset olivat nyt kouluikäisiä, joten Cassandra päätti kutsua yksityiskoulun rehtorin ilallliselle. Tapaaminen alkoi leppoisasti, kunnes........Paikalle ilmaantui toinekin vieras. OMG mikä ajoitus!
Cassandra ei kuitenkaan ollut aikeissa lähteä kesken illallisten yhtään mihinkään ja onnistui jälleen laittamaan Viikatiemiehelle kampohin. Reksi parka näytti olevan shokissa, mutta tokeentui onneksi pian. (Mulle on kerran aikaisemmin käynyt pelissä näin, ja silloin reksi bugitti ihan täysin...)"Wuhuu, nää on parhaat dinerit joissa oon ikinä ollu!"...Om nom nom...Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, perhe teki kuin tekikin reksiin vaikutuksen ja lapset pääsivät yksityiskouluun. Ehkä Myrskyluotojen meininki erosi edukseen perus pönötys-illallisista...Tapahtumarikas ilta ei ollut vielä ohi, sillä Eelis ja Eemil kasvaa hujahtivat teinipojiksi.
Eelis sai elämälleen tietotavoitteen ja hänen elämäntoiveeksensa tuli tanssiuran huipulle kohoaminen. Eelis onkin sitten Myrskyluotojen suvun ensimmäinen tanssija. Mielenkiintoinen uravalinta, mutta ehkä hieman yllättävä elämäntoive tieto-simille?
Eemil sai elämälleen nautintotavoitteen ja hänen elämäntoiveekseensa tuli peliuran huipulle kohoaminen. Oikein passeli ura nautinto-simille.Eemil löysikin jo samana iltana toivomansa työpaikan.
Juuri kun koko talo oli rauhoittunut yöpuulle, hiippaili pihapiiriin vielä yksi kutsumaton vieras. Poukaman sähäkkä poliisinainen oli kuitenkin kärppänä paikalla ja vei jälleen kerran rosmon tiilenpäitä laskemaan. 
Uusi päivä valkeni ja Eerikan orastava romanssi Rainon kanssa kukoisti.Yön aikana Eerikan kasvoja koristamana ilmaantuneet finnit eivät menoa hidastaneet vaan suhde eteni pussailuasteelle.Pian romanssi koki kuitenkin kolauksen, sillä perhetavoitteinen Eerika olisi halunnut seurustelusuhteen Rainon kanssa, mutta nuori mies ei ollutkaan valmis sitoutumaan. Särkyneiden sydänten kolinaa.Viikatemies alkoi olla jokailtainen vieras Myrskyluodoilla.
Tilanne 3-0. Cassandra on sitkeä mummeli!Rakkaudessa kolhun kokenut Eerika päätti keskittyä työntekoon ja saavutti teiniuran huipun ravintola-alalla.Illan hämärtyessä Eerika hyppäsi taksiin ja suuntasi kohti uutta elämänvaihetta yliopistolla.

***********

Ja näin on Myrskyluotojen uusi osa vihdoin valmis! Johan tässä ehtikin muutama kuukausi vierähtää edellisestä osasta. Tässä osassa keskityttiin nyt aika paljon Eerikaan, mutta seuraavassa osassa on sitten luvassa enemmän kaksospoikien ja Eevinkin elämää. Eevi kasvoi pelissä juuri teiniksi, ja voin paljastaa että hänestä tuli kaunotar!


8 kommenttia:

 1. Löysin lc:si vasta ja tykästyin paljon! Lukaisin heti kaikki osat saman päivän aikana :D Sulta löytyy tosi nättejä simejä ja oon saanu ideoita omaankin sims-naapurustoon :) Kissojakin löytyy kissafanille mukavasti! Sitten kyselisin ladattuja. Mistä tämän kuvan matto ja seinät? http://i.imgur.com/ultKKU4.png
  Ja erityisesti mistä oot ladannut korvaavan alienihon ja aliensilmät? Noi näyttää ylinäteiltä ja haluaisin ne omaan peliini, kun alkaa löytyä omastakin naapurustosta jonkun verran alieneita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista :)

   Alien-iho kuuluu Lilithin Apple Pie V2 -settiin:
   http://digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?PHPSESSID=7ccrkgpg0uou1rvmjo65q1lgb1&topic=29969.msg676952#msg676952

   Alien-silmät ovat Phobian "Eagle on a pole"
   http://kinemortophobia.livejournal.com/23404.html

   Seinät ovat Shastakissin ja löytyvät TBTO:sta:
   http://thebigtradeoff.livejournal.com/21694.html?thread=559038

   Maton mesh on ladattu täältä:
   http://sims2artists.com/index.php?topic=2012.msg38073#msg38073

   Kyseisen meshin tekstuurit on linkitetty "Jonesi Bed Blanketiin" ja tuo kyseinen recolor sille löytyy täältä:
   http://sims2artists.com/index.php?topic=4460.msg48789#msg48789

   Poista
 2. Voi kiitos kun jaksoit vastailla! :) lataukseen meni kaikki :3

  VastaaPoista
 3. En oo pitkää pitkään aikaan lukenut sims kakkosella tehtyä lc:tä saatika muutakaan tarinaa, sillä itse pelaan nelosta... Kuinka mulla tulikaan ikävä kakkosta kun luin tähän mennessä kaikki ilmestyneet osat. Tästä seurasi se, että etsin torista mahdollisimman halvalla kyseisen pelin ja ostin sen, kokeillakseni saisinko sen toimimaan koneellani. Jos se toimii, ehkä voisin lisäostakin hankkia! :D

  Mutta itse lc:hen. Siis en voi tajuta kuinka miellettömän hyvällä tyylillä osaat kirjoittaa/tehdä tätä tarinaa. Vaikkei Lc Myrskyluodossa ole sen kummempia juonenkäänteitä, joissa tarvitset kauheasti poseja ym. lavastusta, sait silti minut koukkuun :D Ihanan simsmäisen tavallista perhe-elämän arkea, jota on mukava seurata.

  Välillä kieltämättä tarina tuntuu vain itsensä toistolta kun lapset kasvavat teineiksi, pääsevät yksityiskouluun ja lähtevät sen jälkeen yliopistoon. Tapaavat yliopistossa tulevan puolisonsa. Hankkivat töitä ja menevät naimisiin ja saavat lapisa jne. Ymmärrät varmaan. Mutta tätähän legacy challenge on. Jatkuvaa toistoa :D Hahmot vain vaihtuvat. Ehkä tulevaisuudessa voisi olla pientä draamaakin? Vaikka toinen nainen taikka kokonainen perhe! :D

  Anyways... Tuun varmasti kurkkimaan tätä tarinaa jatkossa ja toivottavasti saadaan jatkoa pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista ja toivottavasti saat pelin toimimaan :D Juu, olen ehkä maailman kaavoihin kangistunein pelaaja, joten hyvinkin mahdollista että tämä legacy välillä "hieman" toistaa itseään ;D Sims 2 on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen peli :D Yritän kyllä välillä keksiä jotain erilaista, kuten viimeksi Eerikan kouluvaikeudet. Ja välillä peli heitää eteen hyvin yllättäviä tapahtumia, joita en olisi osannut edes suunnitella, kuten se että viikatemies tuli kylään juuri kun yksityiskoulun reksi oli illallisilla... Ja tässä ihan vastikaan pelissä tapahtui myös jotain todella odottamatonta, mutta siitä lisää tulevissa osissa ;) Tavoitteena saada seuraava osa tehtyä Juhannukseen mennessä.

   Poista
 4. Ääk, mullahan on Myrskyluotojen uusin osa mennyt ihan ohi korvien, hui! No, nyt oon taas ajan tasalla ja jaksan vieläkin ihmetellä sun kuvien ja simien ja sisustuksen laatua ;__;♥ Ootko mistä löytänyt korvaavat ihot ja silmät?
  Cassandrahan on tosi sitkeä muori :D taitaa Viikatemiestä ketuttaa...
  Voe Raino minkä teit :/ Eerikalla varmaan kestää ehkä hetkinen keräillä itsensä, mutta josko tuo Raino-mies sattuisi samaan yliopistoon...?
  Voi hellantuuteli kun kaksosista kasvoi komeita miehiä, huhhuh! ;__; miehän ihan sulan täällä :D
  Pitkä tauko ei haitannut yhtään, näitä jaksaa aina odotella :3 Jatkoa sitten vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Tässä oli tosiaan muutaman kuukauden tauko korruptoitumis-ongelmien vuoksi, mutta nyt Myrskikset ovat jälleen voimissaan :) Korvaavat "supernatural"-ihot löytyvät linkistä, jonka laitoin tuohon ylemmäs vastauksena Usviksen kysymykseen. Ns. normaalit ihot ovat samaa sarjaa, mutta Kahienan tekemät:

   http://kahiena.tumblr.com/post/133077137573/circus-envy-skinlend-20

   Korvaavat silmät ovat Phobian "Easy, Lucky, Free" ja löytyvät samasta paikasta kuin alien-silmät, joista laitoin myös Usvikselle linkin tuohon ylemmäs :)

   Poista
  2. Summerdreamsissa olisi uutta osaa luettavaksi (: ps. pistin lataukseen ihot ja silmät maxismatch-työpöydälleni ;__;♥

   Poista