sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Synttäriekstra: Naapuruston esittely


LC Myrskyluoto täytti huhtikuussa jo vuoden!

Perustin legacynaapuruston tarkalleen ottaen 12.4.2015. Vuoteen on mahtunut pahojakin vastoinkäymisiä, olin tosiaan jo hautaamassa legacyn kokonaan kun naapurusto bugitti niin pahasti. Pelin uudelleen asentamisen ja vanhan varmuuskopion käyttöön oton jälkeen peli ei kuitenkaan ole toistaiseksi kaatunut kertaakaan (kop kop) joten LC Myrskyluoto on jälleen vahvasti voimissaan. Olen juuri päässyt pelissä suunnilleen samaan pisteeseen jossa se oli ennen varmuskopion käyttöön ottoa. Uusi osa on tavoitteena saada valmiiksi toukokuun aikana. Sitä ennen saatte Wapun kunniaksi tällaisen syntäriekstran, jossa esittelen legacynaapurustoa.

Myrskyluodot asuvat naapurustossa nimeltä Poukama. Naapurusto oli legacyn alussa täysin tyhjä ja kaikki talot ja tontit ovat itse rakentamiani. Mutta pitemmittä löpinöittä, kuvat puhukoot puolestaan...Yleiskuvaa Poukamasta. Poukama on aika vehreä naapurusto ja sijaitsee veden äärellä.Legacytalo naapurustonäkymässä.Majakka, veneitä ja lokkeja. Tykkään kovasti näistä Poukaman rantamaisemista.Lampi-Market on Poukaman ruokakauppa. Tontilla sijaitsee myös pieni vaatekauppa ja leikkipuisto.Market on sisältä ihan perus ruokakauppa, ei siis mikään erityisen jännittävä paikka.

Ahvenlammeksi nimetty puistotontti on luonnossa viihtyvien simien ajanviettopaikka.Kahvila-Ravintola Sumppi&Sapuska on suosittu treffipaikka.
Kahvila-ravintola on sisustukseltaan kodikas ja rento.Vihkipaikka on nimensä mukaisesti häiden viettoon tarkoitettu rantatontti.
Vihkivalat voi lausua joko meren rannassa tai huonommalla säällä rakennuksen sisätiloissa.Poukaman oma kaupunkialue on nimeltään Sola. Kyseessä ei ole mikään suurkaupunki, vaan pikemminkin idyllinen pikkukaupunki.Kaupunkialueella sijaitseva Auringonkukkapuisto on saanut nimensä lukuisista auringonkukistaan ja siellä naapuruston teinit usein tapaavat toisiaan.Auringonkukkapuiston keskipiste on pieni puistokahvila.Yökerho Robot on kaupungin yöelämän ydin.


Yökerhon valojen välkeessä viihtyvät etenkin romantiikkatavoitteiset simit ja valokuvauskopissa on puuhattu paljon muutakin, kuin otettu kuvia...Arvokkaan näköinen Ravintola Kartano on paikka, jonne mennään hienoille illallisille. Ravintola on toiminut myös monien kosintojen näyttämönä.
Ravintolan sisustus on tyylikkään hillitty.
Lemmikkipuoti Tassutin on pieni lemmikkieläinkauppa, josta simit hankkivat karvaiset perheejäsenensä silloin, kun eivät adoptoi niitä löytöeläinkeskuksesta.Laakson Yliopisto on Poukaman oma yliopistokampus.Opiskelevilla simeillä ei ole juurikaan aikaa viettää yhteisötonteilla, joten kampuksella on toistaiseksi vain yksi yhteisötontti, tämä Opiskelijakeskukseksi nimetty mahtipontinen rakennus.
Opiskelijakeskuksessa yliopistolaiset voivat ruokailla, kehittää taitopisteitään tai vaikkapa opiskella kirjastossa.Poukamalla on myös oma ostosalue, jonka nimi on Alankola. Ostosalueella ei tosin sijaitse ainakaan toistaiseksi yhtään yritystä vaan se on pikemmin vain naapuruston sivukylä.Alankolassa asuu vasta pari perhettä ja alueen toistaiseksi ainoa yhteisöntontti on nimeltään Ostari.
Ostarissa sijaitsee pieni ravintola, ruokakauppa ja pelihalli.Poukamalla on myös oma lomakohde, Palmusaaret. Simini eivät kuitenkaan ole toistaiseksi matkustelleet, joten en ole rakentanut lomakohteeseen vielä mitään.


2 kommenttia:

 1. Hei, ihanaa kuulla että Myrskyluodot ovat vielä hengissä! Onnea vaan synttäreiden johdosta! (:
  Kuolaan itteni nestehukan partaalle, herranjumala tää naapurusto ja sun talonrakennus- ja sisustustaidot on täyttä kultaa ♥
  Ootko ladannut Poukaman naapurustopohjan, vai onko se ihan Maxisin käsialaa?
  Toivotaan, että Myrskyluodot vihdoin pelittäisivät kunnolla! Jatkoa odotellen :3

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen uusi lukija ja kahlannut kaikki osat jo läpi, pidän tyylistäsi kirjoittaa :) toivottavasti jatkoa seuraa pian :)

  VastaaPoista