sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Osa 4.3

Aiemmin tapahtunutta: Neljännen sukupolven perijällä Dimitrillä ja hänen vaimollaan Katrilla on neljä lasta. Lapsista vanhin, Eerika, muutti edellisen osan lopulla yliopistokampukselle. Kaksospojat Eemil ja Eelis ovat teini-ikäisiä ja kuopus Eevi vielä koulutyttö. Dimitrin äiti Cassandra on sitkeästi laittanut viikatemiehelle kampoihin ja saanut jo useamman kerran jatkoaikaa elämälleen. Lisäksi perheeseen kuuluvat kissat Farao, Ginger ja Gandalf sekä papukaija Aapo.


**********
Elämä legacytalossa rullasi eteenpäin. Dimitri saavutti tiedeuran huipun ja toteutti samalla elämäntoiveensa. Katrikin eteni talousurallaan, vaikka ei olekaan erityisen urakeskeinen sim. Katrin elämäntoiveenahan on kuusi lastenlasta ja toiveen toteutumiseen on vielä matkaa, sillä lapsenlapsia on toistaiseksi nolla...Farao oli löytänyt Myrskyluotojen keittiöstä astetta tasokkaamman kala-aterian ja oli vakuuttunut, että se oli esillä vain häntä varten...

Gandalfilla puolestaan tuntui olevan muuten vain lokoisat kissanpäivät :)

Viikatemies jatkoi säännöllisiä vierailujaan Myrskyluodoilla. Cassanrda ei kuitenkaan ollut lähdössä mihinkään.
Vaan lopulta koitti se kerta, kun Cassanda ei enää saanut jatkoaikaa...Hyvästi Cassandra :( Olit ihana sim, yksi minun kaikkien aikojen suosikeista!
Aina kun Myrskyluodoilla joku kuolee, kissat reagoivat karkaamalla. Tällä kertaa karkaaja oli Farao. Kissa ilmoitettiin kadonneeksi ja hänen toivottiin pian palaavan kotiin.
Nyt kun Dimitri ja Katri olivat talon vanhimmat simit, heidän oli korkea aika saada perinteinen "keski-iän muodonmuutos" Tosin kummallakaan ei ollut enää montaa simpäivää jäljellä ennen vanhuutta, joten muodonmuutos tuli vähän myöhässä.Myrskyluodoilla elettiin vielä suruaikaa, mutta elämän oli jatkuttava. Eevi oli reipas koululainen ja sai ensimmäisen kympin todistuksensa.Eelis (jonka työasuun kuului hassut hiukset...) puolestaan saavutti teiniuran huipun tanssiurallaan.


Eemil löysi töitä peliuralta ja saavutti myös pian teiniurahuipun (olen ilmeisesti unohtanut ottaa siitä kuvan)

Farao palautui  karkuretkeltään, oltuaan useita simpäiviä teillä tietymättömillä. Jälleennäkeminen oli iloinen ja kissan palauttanut townie sai muhkean löytöpalkkion.Farao oli kuitenkin jo iäkäs kissa ja pari simpäivää myöhemmin sille jouduttiin jättämään lopulliset hyvästit :(Ginger ja Gandalf pitivät kuitenkin huolen, ettei perheen kissaluku pääsisi liikaa kutistumaan, ja löysivät tiensä takapihan kissankoppiin... Romantiikkaa oli ilmassa myös perheen teineillä. Eemil oli tavannut Neela-nimisen punatukan ja pariskunta vaihtoi varovaisen ensisuudelman.Eelis puolestaan oli tavannut vaaleakutrisen Anjan. Suhde alkoi kaveripohjalta...
...mutta eteni lopulta pussailuasteellekin.Kaksosten oli kuitenkin jo aika jättää teiniajat taakseen. Niinpä taksi poimi heidät kyytiinsä ja edessä oli yliopistovuodet.
Myrskyluodoilla nähtiin yhtenä iltana kaksi vanhenemista. Ensin Dimitri ikääntyi vanhukseksi. Hänestä tuli ihan hauskannäköinen vaari.
Seuraavaksi Eevi kasvoi teini-ikäiseksi. Hän sai suosiotavoitteen ja näyttäisi pitävän erityisesti silmälasipäisistä ja siivoustaitoisista simeistä.Eevistä kasvoi todella söpö teinityttö!Eevin elämäntoiveeksi tuli lakiuran huipulle pääseminen.
Seuraavana iltana nähtiin vielä yksi ikääntyminen, kun myös Katrille koitti vanhuus. Hän on kaunis vielä vanhuksenakin. (Edelleen hieman harmittaa, ettei kukaan lapsista perinyt noita silmiä...)Katri saavutti urahuipun talousurallaan.En muistanutkaan, että talousuran urapalkintona on tällainen kiva minigolf-rata!

Dimitri oli vanhemmiten innostunut kalastamisesta. Myrskyluotojen piskuisesta pihalammesta nousikin hämmästyttävän kokoisia vonkaleita. Perheen kissat saanevat jatkossakin maistuvia kala-aterioita.
Eevi puolestaan oli napannut punatukkaisen Arnon. Poika oli aika nörtti, mutta silmälasit taisivat tehdä Eeviin vaikutuksen. Ja kenties he keskustelivat siivoamisesta.Ensisuudelmakin vaihdettiin. Eevi on Myrskyluotojen lapsista selkeästi sosiaalisin, vanhemmat sisaruksethan ovat kaikki kolme melkoisen ujoja.Eevi oli pitkän aikaa yrittänyt löytää töitä haaveilemaltaan lakiuralta. Avoimia työpaikkoja ei vain osunut kohdalle ja lopulta hänen oli tyytyminen politiikkauraan.Eevinkin teiniajat olivat ohi ja taksi saapui noutamaan hänet kohti yliopistomaailmaa.Samana päivänä Myrskyluotojen taloudenhoitajalle, joka Guntherinakin tunnetaan, tapahtui jotain outoa. Työpäivänsä jälkeen mies ei lähtenytkään pois vaan jäi talon edustalle autoonsa istumaan, tuijottaen ilmeettömänä eteensä.Vähän myöhemmin mies löytyi tuupertuneena Myrkyluotojen pihalta. (En tiedä missä välissä hän tuli autostaan pois?) Gunther-parka taisi saada pahemman luokan burn outin. Ilmeisesti Myrskyluodot ovat hyvin sotkuinen perhe.Iltauinnilla ollut Dimitri löysi Guntherin juuri, kun tämä oli havahtumassa hereille.Sitten tapahtui jotain vielä kamalampaa, Gunther tuupertui uudestaan maahan ja tällä kertaa elottomana! Ilmeisesti hän oli ehtinyt nälkiintyä nukkuessaan. Katrikin tuli järkyttyeenä katsomaan taloudenhoitajan kohtaloa.
Dimitri yritti vielä anella viikatemieheltä armoa, mutta tuloksetta. RIP Gunther. En vieläkään muista oikeaa nimeäsi.

**********


Lopppukevennyksenä vielä yksi täysin random kuva. Myrskyluotojen talon edustalla oli yhtenä päivänä hieman ruuhkaa :DPahoittelut, että tämä osa oli hieman "täyteen ahdettu" ja kenties sekavakin. Päätin ympätä tähän osaan kaikki yliopistoa edeltäneet tapahtumat, koska seuraava osa on sitten neljännen sukupolven viimeinen ja siinä keskitytään kaikkien neljän perijäehdokkaan yliopistovuosiin :)


3 kommenttia:

 1. Oo, enpä ollut huomannutkaan paria uutta osaa! Voi luoja, Gûnther! Mikä ihme miehelle oikein tuli? No, simien aivoituksista ei muutenkaan ota selvää, mutta NPC:t ovat kyllä oma lukunsa. Cassandra se jaksoi pitkään kamppailla Viikatemiehen kanssa :o No, lopulta koitti hänenkin aikansa. Dimitri jaa Katri vanhenivat molemmat oikein arvokkaasti. Katrin silmät on kyllä tosiaan nätit, sääli etteivät periytyneet lapsille :/ Kaikista lapsista on kyllä kasvanut oikein kauniita/komeita, etenkin Eerikasta ja Eevistä. Yliopistoseikkailuja odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku bugi siihen "Guntheriin" varmaan iski :/ Mies jumitti siihen autoonsa ja ajattelin että asia korjaantuu jos käyn tontilta pois. No ei korjaantunut, mies pääsi hengestään... Vaan kyllähän herra kerkesi tehdä jo pitkän uran Myrskyluotojen taloudenhoitajana, muistaakseni 2.sukupolven alussa hänet taloon palkattiin :D

   Poista
 2. Simsmaailmassa valitettava takaisku. :/

  VastaaPoista