tiistai 19. heinäkuuta 2016

Osa 4.4

Aiemmin tapahtunutta: Neljännen sukupolven perijällä Dimitrillä ja hänen vaimollaan Katrilla on neljä lasta: esikoinen Eerika, kaksoset Eelis ja Eemil sekä kuopus Eevi. Tässä osassa keskitytään kaikkien neljän perijäehdokkaan yliopistovuosiin.

**********Nuoreksi aikuiseksi varttunut Eerika muutti Laakson yliopistokampukselle vastavalmistuneeseen uuteen opiskelija-asuntolaan nimeltä Mustikka. Asuntola on luhtitalomainen rakennus, jossa on kymmenen asuinhuonetta ja lisäksi yhteiset sosiaalitilat.Ravintolauran huipusta haaveileva Eerika valitsi pääaineekseen taideopin.Eerikan asuntolatovereiden joukossa oli muun muassa tälläinen söpö punatukka nimeltään Göran.
Laitoin Eerikan tekemään tuttavuutta Göranin kanssa ja vaikka Eerikan äärimmäinen ujous ei tehnytkään tutustumisesta helppoa, oli kaksikon välillä kemiaa kahden salaman verran. Jei!
Orastavasta romanssista huolimatta oli keskityttävä myös opiskeluun. Joillekin asuntolatovereille opiskelu näytti tosin olevan huomattavan rankkaa...Eerika oli ehtinyt opinnoissaan noin puoliväliin, kun samaan asuntolaan muuttivat myös Eelis ja Eemil.
Tanssiuralle tähtäävä Eelis valitsi pääaineekseen teatteritaiteen, ja Eemil päätti opiskella fysiikkaa.
Kun pakkolliset koulutehtävät oli hoidettu pois alta, Eemil päätti suunnata kaupugin yöelämään. Kohdalle sattui osumaan ennustajaeukko ja niinpä Eemil kokeili onneaan.Sokkotreffikumppaniksi valikoitui sievä punatukka nimeltään Veera.

Eemilin ja Veeran välillä oli kemiaa kahden salaman verran ja treffit olivat menestys. Kerrankin ennustajaeukko onnistui treffikumppanin valinnassaan!Treffien jälkeen Veera toi Eemilille tällaisen "pikku" lahjan :D
Onni kukoisti myös Eerikan ja Göranin välillä ja pariskunta oli umpirakastunut.Eeliskin kaipasi romantiikkaa elämäänsä ja päätti kaksoisveljensä rohkaisemana kääntyä ennustajaeukon treffipalvelun puoleen.
Valitettavasti Eemil oli ilmeisesti vienyt parhaat päältä ja Eelikselle oli tarjolla vain mummoja. Aina ei voi voittaa.Lopulta onni käveli Eeliksenkin elämään Noora-nimisen mustatukan muodossa.Eemilin ja Veeran toiset treffit suuntautuivat tyylikkääseen ravintola Kartanoon. Eemil olisi kyllä voinut valita ylleen jotain fiinimpää kuin tuulipuvun...

Toisaalta, asuvalinta oli ehkä sittenkin hyvä, sillä hetkeä myöhemmin Eelis sai päällensä ruokasateen.Illan yllätysmomentit eivät jääneet siihen, sillä vaikka suhde olikin vielä tuore, Eemil oli päättänyt että Veera on Se Oikea ja kaiveli tuulitakin taskustaan sormusrasian.
Sopivasti viereiseen pöytään istahtanut Dimitri pääsi todistamaan poikansa tärkeää hetkeä paraatipaikalta.
Lisää kosintoja oli luvassa, sillä myös Göran oli käynyt sormusostoksilla.
Kosinta tapahtui vähemmän romanttisesti asuntolan ruokalassa, mutta huolimatta siitä Eerikan vastaus oli myöntävä.Pian kihlautumisensa jälkeen Eerika saikin jo opintonsa päätökseen ja muutti pois asuntolasta. Göranilla oli opinnot vielä kesken joten hän joutui tilapäisesti hyvästelemään rakkaansa.Samaan aikaan kun Eerika valmistui, opintonsa aloitti pikkusisko Eevi ja hän muutti samaan asuntolaan kuin sisaruksensa.Eevi valitsi pääaineekseen historian.
Eelis oli tapailllut jo jonkin aikaa Nooraansa ja päätti viedä tämän treffeille kaupungin uuteen keilahalliin.

Keilaamisen ohella illan ohjelmassa oli tietysti kosinta, johon Noora vastasi myöntävästi.Eemil ja Eeliskin saivat opintonsa päätökseen ja jättivät asuntolaelämän taakseen.Asuntolaan jäi vielä Eevi, jonka opintoja oli vielä pari lukuvuotta jäljellä.Yksinäiseksi ei Eevi kuitenkaan oloaan tuntenut, sillä hän oli tutustunut Ari-nimiseen varsin komeaan mieheen. Jos muistatte, niin Eevillä on mieltymyksenä silmälasipäät joten Ari oli hänelle täydellinen kumppani.


Pariskunta oli umpirakastunut, mutta kihloja ei vielä vaihdettu.Lopulta viimeinekin Myrskyluotojen sisarusparvesta valmistui yliopistosta. Viidennen sukupolven ensimmäisessä osassa sitten selviää, kuka heistä on uusi perijä! Sitä ennen on kuitenkin luvassa nippu extroja, joissa kurkataan Danielin, Diandran ja Daven kuulumiset.

6 kommenttia:

 1. Oo, yliopistoelämää! Sopivasti kaikille löytyi puolisot, Eemil päätti kihlata tyttönsä heti toisilla treffeillä! That's (sims) life tho. Dimitrin ilme tuossa jälkimmäisessä kuvassa on niin hyvä :D Veera on muuten nätti ja persoonallisen näköinen sim. Mutta on n'm' Myrskyluodonkin lapset niin hyvännäkösiä että! Ää, en osaa edes valita suosikkiani, ehkä Eerika tai Eemil.. vai sittenkin Eevi? Ei muuta kuin jännityksellä odotan, kenestä tuleekaam perijä!

  VastaaPoista
 2. Juuh, nämä yliopistot tuntuu aina noudattavan mulla samaa kaavaa: simien pääasiallinen tavoite on löytää elämänkumppani ja opiskelu hoituu siinä sivussa :D Voin kertoa, että perijän valitseminen tästä nelikosta ei todellakaan ollut helppoa, päätös syntyi vasta viime hetkellä!

  VastaaPoista
 3. Huu, kaikki rakkaat lapsoset löysivät tosirakkauden! Ei se yksitoikkoisuus haittaa yhtään, kun on tämmöstä nannaa silmille nämä simit :D
  En kestä, tuo Göran oli ;__;♥♥ samaistun erittäin hyvin Eerikaan, rakastuin ja suostuisin minäkin kihloihin, tui! :D
  Ihanaa perus simsmeininkiä, sieviä simejä ja rankkaa opiskelua (nauraa tirahdin alun torkkujille :D)
  Jatkoa vaan!
  Psst, Stormeillakin on uutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Göran on kyllä ihan katseenkestävä ;) Pitääkin käydä lukemassa Stormien uudet kuulumiset, kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Heippa! Oon ihan rakastanut tähän sun LC:hen. Mahtavaa luettavaa, upeita kuvia sekä kauniita/komeita simejä. Kysyttävääkin löytyy: mainitsit jossain vaiheessa, että sulla on käytössä hack, jonka avulla puutarhuri käy joka päivä kyläilemässä. Mistä sen saa ladattua? Tulisi todellakin tarpeeseen! Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista :) Hack on nimeltään dailygardener ja se löytyy MATY:sta

  http://www.moreawesomethanyou.com/smf/index.php/topic,7.0.html

  (Valitse listasta uusin lisäri joka pelissäsi on ja klikkaa sen jälkeen hacks-linkkiä)

  VastaaPoista