tiistai 9. elokuuta 2016

Extra: Daniel

Muistin virkistykseksi: Daniel on 4. sukupolven perijän Dimitrin kaksoisveli. Daniel seurusteli jo teini-ikäisenä punatukkaisen Janeten kanssa ja opiskeluaikoina he muuttivat yhteen sekä kihlautuivat.

*********


Yliopistosta valmistuttuaan Daniel ja Janette muuttivat takaisin Poukamaan, vihreään puutaloon lähelle legacytaloa.Perhetavoitteisen Janeten elämäntoiveena on saada kuusi lastenlasta. Rahatilanteen vuoksi oli kuitenkin käytävä töissäkin ja niinpä Janette hankki työpaikan politiikkauralta.Teini-ikäisistä asti yhdessä viihtynyt pariskunta ei enää aikaillut avioitumisen kanssa vaan vihkisormukset pujotettiin sormiin tuota pikaa.Makuuhuoneen puolella ryhdyttiin toteuttamaan Janeten toivetta jälkikasvusta, lapsenlapsia kun ei voi saada hankkimatta ensin niitä lapsia...
Janette ehti hankkia yhden ylennyksen politiikkaurallaan, sitten iskikin jo armoton pahoinvointi merkiksi siitä, että pariskunnan esikoinen oli matkalla maailmaan.Pian alkoi myös Janeten vatsa pyöristyä lupaavasti.Ennen vauvan tuloa perhe kasvoi jo yhdellä karvaisella jäsenellä, kun taloon adoptoitiin kissa nimeltä Funny.
Synnytyksen aika koitti ja pariskunnalle syntyi tyttövauva, joka nimettiin Elsaksi.Elsa oli perinyt äitinsä siniset silmät ja isänsä mustat hiukset.Perheen rahatilanne oli vielä aika heikko ja niinpä Janette palasi töihin pian Elsan syntymän jälkeen. Vauvaa hoitamaan palkattiin lastenhoitaja, joka kuitenkin tuntui olevan kiinnostuneempi perheen kissasta...Töihin paluu kannatti, sillä Janette sai jälleen ylennyksen.
Ravintolauran huipusta haaveileva Danielkin löysi vihdoin töitä toivomaltaan alalta ja ura alkoi edetä lupaavasti.Katri sen sijaan alkoi jälleen tuntea vellovaa pahoinvointia. Näytti vahvasti siltä, että Elsa tulisi saamaan sisaruksen.
Ennen uuden vauvan syntymää Elsa ehti kasvaa jo taaperoksi.
Synnytys numero kaksi tapahtui keittiössä ja tällä kertaa perheeseen syntyi poikavauva. Tulokas sai nimen Ernest.
Ernest oli väreiltään ihan isänsä kopio.Daniel jatkoi etenemistään ravintoalurallaan.Funny tarkkaili perheen tuoreinta tulokasta turvallisen välimatkan päästä.Ernest ei kuitenkaan kauaa pötkötellyt leikkimatolla vaan pian hänkin varttui jo taaperoksi.Elsa puolestaan saavutti kouluiän.Janette pääsi palaamaan työelämään ja ylennyshän sieltä taas napsahti.Funny ja kissanminttu-humala
Janette auttoi Elsaa läksyjen teossaPakertaminen kannatti ja tyttö sai ensimmäisen kymppinsä.Funny tyytyi edelleen lähinnä tarkkailemaan perheen lapsia.Kukkuu!
Niin mennä hujahti Ernestinkin taaperoikä ja pian perheessä oli kaksi koululaista. Kuvassa viltahtaa myös perheeseen hankittu toisen kissa nimeltä Gimli.Daniel jatkoi ylenemistään ravintolauralla.Ernestkin sai ensimmäisen kympin todistuksensa.
Danielin urakehitys koki pahan kolauksen, sillä epäonnisen urakysymyksen seurauksena mies sai potkut. Onneksi uusi työ löytyi nopeasti.Janette eteni politiikkaurallaan vaivattomasti.Elsan lapsuus oli ohi ja edessä teini-iän tuskat.Elsalle valikoitui tietotavoite. Hän pitää mustatukkaisista hattupäistä, mutta kokkaustaidoilla ei häneen tehdä vaikutusta.Elsa on melkein kuin mustahiuksinen versio äidistään, todella samannäköinen.Janette huomasi olevansa jälleen pieniin päin.Elsalla oli vispilänkauppaa Risto-nimisen teinipojan kanssa.
Perheen pihamaalle oli valmistunut uima-allas ja siitä riittikin riemua.Altaan äärellä oli myös mukava kokkailla hodareita.Elsan ja Riston romanssi alkoi olla vakavaa lajia.Tässä kuvassa näkyy paremmin perheen uusi kissatulokas Gimli.Ilmeisesti kissa varasti huomion ruoanlaitolta ja tulevan mestarikokin kyljykset kärähtivät...Elsan elämäntoiveena on arkkitehtiuran huipulle kipuaminen. Valitettavasti alan työpaikkoja ei ollut tarjolla ja Elsa joutui tällä erää tyytymään esiintymisuraan.Vähän yllättäen talon kuistille ilmestyi eräänä päivänä taikalamppu, joka kuitenkin laitettin vielä toistaiseksi käyttämättömänä talteen.Daniel oli päässyt jälleen uuteen nousuun ravintolaurallaan.Janette puolestaan pukkasi maailmaan perheen kolmannen lapsen. Danielin mielestä nämä synnytykset oli jo niin nähty juttu, ettei hän vaivautunut edes heräämään...
Syntyi toinen poika, joka oli ihan isoveljensä kopio. Vauva sai nimen Erno.Aamulla Elsa ja Ernest tutustuivat uuteen pikkuveljeensä.
Elsa saavutti teiniuran huipun esiintymisuralla ja niinpä hänen oli aika hypätä taksiin ja suunnata kohti yliopistoa.
Samaan aikaan Ernest puolestaan saavutti teini-iän. Hän valitsi elämälleen mammonatavoitteen. Ernes pitää punatukkaisista ja loogisista simeistä, mutta inhoaa karvanaamoja.Ernest haaveilee merentutkimusuran huipusta ja hän löysikin töitä toivomaltaan alalta.Perheen kissat jostain syystä syvästi vihasivat toisiaan ja tämä oli hyvikin tavallinen näky.
Perheen kuopus saavutti taaperoiän. Hän on todellakin aivan veljensä klooni.

Jälleen kerran Danielin lupaava urakehitys tyssäsi väärään urakysymysvastaukseen.Elämäntoiveen tavoittelu alkoi jälleen alusta.Ernestillä meni vähän paremmin ja hän saavutti teiniuran huipun.Romantiikaakin oli ilmassa.Ernestinkin oli aika karistaa Poukaman pölyt jaloistaan ja suunnata siskonsa seuraksi yliopistolle.


***********
Yliopistolla Elsasta oli varttunut varsin kaunis (ja huomattavan paljon äitinsä näköinen) nuori nainen ja hän oli valinnut pääaineekseen matematiikan.Elsa oli myös tutustunut ja rakastunut vaaletukkaiseen asuntolatoveriinsa nimeltä Arhippa (mistä tämä peli repii näitä nimiä?!)Ernest muutti samaan asuntolaan siskonsa kanssa. Hänestä kasvoi tooodella komea mies! Olen ilmeisesti unohtanut napata kuvan Ernestin valitsemasta pääaineesta, enkä tietenkään enää muista sitä, mutta väliäkö tuolla...Ernest tutustui ja ihastui vaaleahiuksiseen Kiiaan.
Elsan opinnot olivat jo loppusuoralla. Viimeisenä lukuvuotena hän vastasi myöntävästi Arhipan kosintaan.Myös Enest ja Kiia kihlautuivat.


**********Poukamassa Janette ja Daniel ikääntyivät jo vanhuksiksi.Janetesta tuli vähän tuiman näköinen mummeli.
Erno saavutti kouluiän.Erno oli vanhempiensa silmäterä nyt, kun isommat sisarukset olivat jo aikuistuneet.Pian taloon muutti kuitenkin yliopistosta valmistunut Elsa.Elsan perässä muutti toki myös sulhanen Arhippa.Talo alkoi käydä ahtaaksi, joten siihen tehtiin laajennus ja perusteellinen remontti.Funnyn päivät tulivat täyteen :(
Perheeseen hankittiin uusi kissanpentu, Aatu.Elsa ja Arhippa avioituivat. En muistanut tarkistaa, millaiset juhla-asut peli on heille arponut ja ne oli sitten tällaiset :DPlop! Elsa alkoi odottaa pariskunnan esikoista.Arhippa puolestaan aloitti työt ravintoluralla. Appiukkonsa tavoin hänkin haaveilee ravintola-alan huipusta.
Elsan ja Arhipan esikoinen saapui maailmaan. Tulokas oli tummahipiäinen tyttö ja hänelle annettiin nimeksi Filippa.Erno toi koulusta kympin todistuksen...
...Ja kasvaa hujahti teiniksi. Erno valitsi elämälleen nautintotavoitteen ja haaveilee peliuran huipusta.
Janette saavutti politiikkauran huipun ja päätti jäädä eläkkeelle voidakseen auttaa pikku Filipan hoidossa.Aatu-kissa aikuistui. Hän on kovasti edesmenneen Funnyn näköinen.Gimlille jätettiin hyvästit :(
Filipasta kavoi sievä taapero. Hänessä on paljon isänsä piirteitä.Pian Elsa alkoi odottaa Filipalle pikkusisarusta.

Pariskunnalle syntyi toinen tyttö, joka sai nimen Fredrika. Vauva oli siskonsa tavoin tummaihoinen, mutta oli perinyt mummonsa punaisen tukan.


Erno deittaili vihreäihoista Elainea. Hän on erään legacysukuun kuuluvan simin (Birgit Myrskyluodon lapsenlapsen) ex-puolison lapsi uudesta avioliitosta.

Erno saavutti myös teinuran huipun peliurallaan.Talo alkoi käydä ahtaaksi, joten Ernon oli jo korkea aika suunnata yliopistoon.

Filippa kasvaa hujahti kolutytöksi.Elsa puolestaan alkoi jälleen kasvattaa vatsaa, perheeseen olisi siis odotettavissa vielä ainakin yksi lapsi.


***********
Ernest muutti yliopiston jälkeen takaisin Poukamaan, aivan vanhempiensa naapuriin. Saman katon alle muutti kihlattu Kiia.Merentutkimusuran huipulle tähtäävä Ernest löysi nopeasti töitä toivomaltaan alalta.Enrestin ja Kiian talouteen muutti pian pari karvaista asukasta, kissa Hilma ja vähän höpsön näköinen koira Helga.
Pian Kiia alkoi myös odottaa pariskunnan esikoista.

Synnytyksen aika koitti ja maailmaan putkahti punatukkainen nappisilmäinen tyttövauva, joka sai nimekseen Fiia.
Fiiasta kasvoi sievä taaperotyttö.

Kiia synnytti pariskunnalle vielä toisen lapsen. Mustahiuksinen tyttövauva sai nimen Fanja.


*********

Ja näin kahlalttiin Danielin perheen elämä aika lailla siihen pisteeseen, jossa se tällä hetkellä pelissäni on. Aikamoista pikakelaustahan tämä oli ja kuvia oli varmaan kolminkertainen määrä normaali-legacyosaan verrattuna. Toivottavasti joku edes jaksoi lukea loppuun asti :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti