perjantai 19. elokuuta 2016

Extra: Diandra

Muistin virkistykseksi: Diandra on 4. sukupolven perijän Dimitrin pikkusisko. Diandra seurusteli jo opiskeluaikoina Aaronin kanssa ja pariskunta myös kihlautui.

***********Diandra ja Aaron muuttivat yliopiston jälkeen Poukaman kaupunkialueelle, Solaan. Kaksikerroksisen kivitalon naapurissa asui Casmir Myrskyluoto perheineen.Avioliiton myötä Diandrasta tuli rouva Ylhä.Diandran elämäntoiveena oli rocktähteys ja hän löysikin pian töitä toivomaltaan uralta.
Aaron puolestaan haaveili lainvalvontauran huipusta ja löysi myös työpaikan haluamaltaan uralta. Ylennyskin irtosi heti ensimmäisenä työpäivänä.Diandra jäi pian äitiyslomalle työstään, sillä hän odotti pariskunnan esikoista.
Synnytyksen aika koitti, ja maailmaan tupsahti alienvauva! Vähän yllättäen Cassandra-mummon geenit hyppäsivät yhden sukupolven yli ja vauva peri mummonsa aliensilmät ja -ihon.Tulokas oli poika ja sai nimen Edvin.
Diandran hoidellessa vastasyntynyttä, Aaron paiski töitä ja hankki pari ylennystä lisää.Hän kantoi kuitenkin kortensa kekoon myös vauvanhoidossa.

Diandra on romantiikkatavoinen sim, mutta koska hänen elämäntoiveensa liittyy uraan eikä romantiikkaan, hän on päättänyt pysyä uskollisena ja toteuttaa romantiikkasimin tarpeitaan vain puolisonsa kanssa.
Edvinin vauva-aika oli ohi ja hänestä kasvoi söötti alien-taapero. Hän muistuttaa myös kasvonpiirteiltään Cassandra-mummoaan.Edvin on luonteeltaan menevä ja toimelias, mutta ei kovinkaan kiltti.Diandran äitiysloma oli ohi ja hän jatkoi elämäntoiveensa toteuttamista musiikkiurallaan.
Aaronilla oli vapaata töistä ja hän sai vuorostaan ottaa vastuun pikku Edvinistä.
Perheeseen hankittiin kissa, joka sai nimen Aune.Edvin jätti taaperoajat taakseen.
Edvinistä ja Aunesta tuli nopeasti parhaat kaverukset.
Edvin aloitti koulun ja Aaron auttoi poikaansa läksyjen teossaAhkerointi kannatti ja Edvin sai ensimmäisen kympin todistuksensa.
Reksi kävi illallisella ja Edvin pääsi yksityiskouluun opettelemaan siistempiä pöytätapoja...
Pian oli Edvinillä edessään jo teini-ikä. Hän valitsi elämälleen perhetavoitteen ja pitää loogisesti lahjakkaista kasvisimeistä, mutta inhoaa juhlapukuja. Elämäntoiveeksi hänelle tuli kultavuosipäivä.Edvinistä kasvoi aika komea nuori mies. Nyt teini-ikäisenä hän alkoi näyttää yllättävän paljon enoltaan Davelta. (Daven kuulumisia on luvassa seuraavassa extrassa)Diandra oli edennyt musiikkiurallaan ja tämä hänen työasunsa oli yksi kamalimpia, mitä pelistä löytyy. Ihan karsea!
Edvin tutustui vaaleakutriseen Eriniin ja romanssihan siitä kehkeytyi. Nimetkin sopivasti mätsää :D
Edvinin elämäntoive ei liity uraan, joten hän sai valita teiniuransa vapaasti. Hän päätyi seikkailu-uralle ja saavutti nopeasti urahuipun.Sitten olikin jo aika suunnata yliopistolle.
Aaron ja Diandra saivat "keski-iän muodonmuutoksen"
Eräänä päivänä ennustajaeukko kävi tipauttamassa taikalampun talon oven eteen. Aaron toivoi lampunhengeltä säkeittäin rahaa ja perhe koki äkkirikastumisen.Perheen pankkitili paisui vielä entisestään, kun Diandra onnistui vastaamaan oikein urakysymykseen.
Aaron ja Dianrda saivat molemmat elämäntoiveensa toteutettua.


**********

Yliopistokampuksella Edvin muutti yhteiseen vuokra-asuntoon tyttöystävänsä Erinin kanssa. Aikuiseksi varttunu Edvin muistutti yhä enemmän Dave-enoaan. Erin puolestaan on todellinen kaunotar!
Edvin valitsi pääaineekseen historian. Merentutkimusuralle tähtäävä Erin päätti opiskella biologiaa.Pariskunnan romanssi kukoisti.
Edvin päätti kosia ja Erin vastasi myöntävästi.
Pääasiassa pariskunnan yhteiselo oli kuitenkin perus opiskelija-arkea esseineen ja pizzoineen.Opinnot saatiin päätökseen ja Edvin muutti takaisin vanhempiensa luo. Mukana muutti tietysti Erin.Vihkivalat vannottiin lähes saman tien.

Diandralle ja Aaronille koitti vanhuus.
Molemmat päättivät jättäytyä eläkkeelle.Plop! Erin alkoi odottaa vauvaa.Vatsa oli jo muhkea, mutta vielä ennen  vauvan syntymää Erin ehti hankkia työpaikan haaveilemaltaan uralta.
Sitten koittikin jo synnytyksen aika. Tulokas oli tyttö ja sai nimen Frida.Frida oli väreiltään ihan äitinsä kopio (tai vaarinsa, sillä myös Aaronilla on nuo sinivihreät silmät ja vaaleat hiukset)Diandra ihaili tuoretta lapsenlastaan.
Tuore isä Edvinkin sai tuta vauvanhoidon ihanuuden :D
Fridan vauvavuosi mennä hujahti ja hänestä kasvoi taapero. Frida näyttäisi perineen isänsä kasvonpiirteet.
Taaperotyttö oli koko perheen silmäterä.Isovanhempien hoivatessa Fridaa, Edvin ja Erin paiskivat töitä.Perheen Aune-kissa oli jo iäkäs ja harmaantunut, mutta jaksoi vielä villiintyä kissanminttu-hiirestä.Diandralla puolestaan oli vielä ikäneitonakin täysin olemattomat pöytätavat...


Fridasta kasvoi aika persoonallisen näköinen koulutyttö. Minulla on kuitenkin aavistus, että hän tulee vielä aikuisena olemaan kaunotar :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti