maanantai 14. marraskuuta 2016

Osa 5.3

Aiemmin tapahtunutta: Viidennen sukupolven perijälle Eerika Myrskyluodolle ja hänen puolisolleen Göranille syntyivät kaksoset Fiona ja Felix, jotka edellisen osan lopulla muuttivat yliopistokampukselle. Perheeseen kuuluu myös kirjava joukko kissoja, sekä muutama akvaariokala.


*********Kaksoset olivat muuttaneet yliopistokampukselle, joten Eerika ja Göran asuttivat legacytaloa nyt kaksistaan kissojensa kera. Pian perheen kissakatras saikin uuden jäsenen nimeltään Hulda. Perheen Hilarius-kissalle kumppaniksi hankittu Hillevi-kissa oli karannut omille teilleen jo hyvän aikaa sitten, eikä ilmeisesti ollut aikeissa palata karkumatkaltaan. Hillevillä oli kyllä kaulapanta ja se oli ilmoitettu kadonneeksi, mutta päivät ja viikot kuluivat eikä kukaan palauttanut Hilleviä kotiin. Joten Hillevin tilalle hankittiin Hulda. (Käytin vippaskonsteja saadakseni ikuiselle karkumatkalle lähteneen Hillevin poistettua perheestä.)
Hilarius ja Hulda tulivat heti mainiosti toimeen keskenään.Lisää kissoja odotettavissa ;)Eerika saavutti ravintolauran huipun ja toteutti samalla elämäntoiveensa, jei!


*********


Yliopistokampuksella Fiona ja Felix asettuivat asumaan asuntola Lintukotoon.
Molemmista kasvoi oikein kivan näköisiä nuoria aikuisia. Fionalla on hauskat, hiukan vinot silmät ja Felix on huomattavan paljon isänsä näköinen.
Samaan asuntolaan muutti myös Fionan teiniaikainen poikaystävä Rolf, josta myös varttui varsin komea mies.
Löysäilyuralle tähtäävä Felix päätti opiskella pääaineenaan filosofiaa. Tähtirosvoksi haikaileva Fiona puolestaan ryhtyi opiskelemaan kirjallisuutta.Fiona oli onnellinen Rolfinsa kanssa, mutta Felix kaipasi myös rakkautta elämäänsä. Asuntolatovereista ei potentiaalista elämänkumppania löytynyt, joten Felix päätti kutsua ennustajaeukon kylään.
Ennustajaeukko näyttikin jälleen kerran taitonsa ja taivaalta tipahti upea kaunotar nimeltään Birgitta. Pariskunnan välillä oli välittömästi kemiaa. Valitettavasti ensitapaaminen jäi kuitenkin melko lyhyeksi, sillä Felixin täytyi kiiruhtaa luennolle.Hiukan myöhemmin Felix päättikin kutsua Birgitan uusintatreffeille ja kaksikko suuntasi ravintolaillalliselle. 
Illallisella oli jo hiukan romantiikkaakin ilmassa. Birgitta on kyllä todella kaunis townie! Vähän aikaa ihmettelin, mistä ennustajaeukko hänet oikein taikoi, sillä en ollut koskaan nähnyt häntä missään yhteisötonteilla tms. Sitten hoksasin, että Birgitta taitaa olla pelissäni Neulasvaaran puisto -nimisen harrastustontin "edustaja". Mun simit eivät oikeastaan koskaan käy noilla harrastustonteilla.

Illallisen jälkeen treffit jatkuivat ravintolan yläkerrassa pelipoydän äärellä. Samaan pelipöytään sattui istahtamaan itse Silmänkääntäjä! Varmasti todella luotettava pelikumppani :DKyseenalaisesta peliseurasta huolimatta treffit olivat menestys.
Myös Fiona ja Rolf treffailivat opiskelukiireiden keskellä ja Rolfilla oli kirjaimellisesti yllätys takataskussaan.Lähikuvaa kihlasormuksesta, koska latasin peliini vastikään uuden default replacementin :D Näyttää paljon kauniimmalta kuin se kullanvärinen sormus.
Umpirakastunut tuore kihlapari. Rakensin tämän puiston peliini ihan vastikään ja tykkään siitä kovasti! Puisto on nimeltään Ruusupuisto ja simit voivat viettää siellä myös esimerkiksi häitä.
Onnistuin taas pelamaan yliopiston läpi ottamatta juuri yhtäkään kuvaa varsinaisesta opiskelusta :D Yliopisto on tyyyylsä! Joka tapauksessa, Fiona ja Felix myös opiskelivat ahkerasti ja saivat opiskelunsa ajallaan päätökseen ja vieläpä ihan kelvollisin arvonsanoin. Oli aika jättää asuntolaelämä taakseen.

**********


Fionan je Felixin opiskellessa vielä yliopistolla, Myrskyluotojen talouteen saatiin karvaista perheenlisäystä peräti kolmen kissanpennun verran!Kaikki pennut olivat valkoisia ja sinisilmäisiä, joten niitä oli käytännössä mahdoton erottaa toisistaan. Trio sai nimikseen Iita, Ilmo ja Iiro.

Eerika ja Göran olivat haltioissaan uusista karvaisista vauvoistaan.
Eräänä iltana koitti sitten vanhuus ensin Eerikalle ja seuraavana iltana myös Göranille. Aika kuluu liian nopeasti!
Molemmista tuli ihan sympaattisen näköisiä vanhuksia. Göran on komea vielä harmaahapsenakin!

Myös kissanpennut kasvoivat ja kaikista kolmesta tuli hauskan kirjavia kissoja. Harmaasilmäinen Iiro sai jäädä perheeseen kissasukua jatkamaan, Iitalle ja Ilmolle sen sijaan etsittiin uudet kodit.
Iirolle kumppaniksi hankittiin punaruskean-valkoisen kirjava Iiris. Mielenkiinnolla odotan millaisia pentuja nämä kaksi aikanaan saavat :)Myrskyluotojen kissakatras tämän hetkisessä kokoonpanossaan, onnistuin kerrankin saaman kaikki samaan kuvaan! Kuvassa siis Iiris, Hilarius, Hulda ja Iiro. Mulla on ehkä joku mieltymys täplikkäisiin kissoihin :DNyt kun Eerika ja Göran olivat vanhuksia, oli sopiva hetki toteuttaa Göranin elämäntoive järjestämällä vuosijuhlat.Juhlia vietettiin rennosti grillijuhlien muodossa Myrskyluotojen uima-altaalla. Vieraina olivat Eerikan sisarukset Eelis, Eemil ja Eevi sekä Dave-eno. Dave ja Göran ovat näköjään paitakaksoset :D
Grillailun jälkeen laitettiin jalalla koreasti.
Juhlat olivat lämminhenkiset ja erittäin onnistuneet. Tämä olikin ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun vietin simeilläni vuosijuhlaa :)

********

Ja näin olisi viides sukupolvi paketissa :) Suunnitelmissa on julkaista viimeistään joulukuun aikana Eemilin, Eeliksen ja Eevin extrat ja tammikuussa olisi tarkoitus sitten hypätä kuudennen sukupolven tapahtumiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti