torstai 8. joulukuuta 2016

Extra: Eelis

Muistin virkistykseksi: Eelis Myrskyluoto on 5. sukupolven perijän Eerikan pikkuveli. Eeliksellä on kasoisveli Eemil. Eelis tutustui yliopistoaikoina Nooraan ja pariskunta meni kihloihin.

**********


Yliopistosta valmistuttuaan Eelis muutti asumaan Poukaman kaupunkialueelle, Solaan ja osti sieltä tummanharmaan kivitalon. Rahat riittivät vain juuri ja juuri taloon, joten sisustus oli tässä vaiheessa vielä varsin vaatimaton.Saman katon alle muutti tietysti myös kihlattu Noora. Olin suunnitellut sisustavani pariskunnan kodin Nooran rahoilla, mutta Noora toikin mukanaan vain yhden simoleonin... Talon sisustaminen sai siis jäädä myöhemmäksi.Noora sai uuden lyhyemmän hiusmallin ja nuorekkaamman asun.
Pariskunnalla ei ollut juurikaan rahaa käytössään, joten molemmat hankkivat  työpaikat. Perhetavoitteinen Noora suuntasi opetusuralle. Tanssiuran huipusta haaveileva Eelis puolestaan löysi töitä tanssin parista.Vihkivalat vannottiin pienimuotoisesti rantamaisemissa.Sekä Eelis että Noora haaveilivat perheenlisäyksestä, joten vauvantekopuuhat aloitettiin pian, vaikkei pariskunta edelleenkään varsinaisesti kylpenyt rahassa...Perheeseen adoptoitiin kulkukissa Albert
Rahatilanne alkoi pikkuhiljaa kohentua, kun sekä Noora että Eelis etenivät urillaan.
Nooran vatsa alkoi olla muhkeissa mitoissa, sillä pariskunnan esikoinen oli  matkalla maailmaan. 
Synnytyksen aika koitti ja mailmaan putkahti mustahiuksinen, harmaasilmäinen poikavauva.Tulokkaalle annettiin nimeksi Frans.Katri-mummu kävi katsomassa tuoreinta lapsenlastaan.Rahatilanteen vuoksi Noora palasi töihin pian vauvan syntymän jälkeen ja saikin jälleen ylennyksen.Vapaa-aikanaan hän soi kaiken huomionsa pikku Fransille.
Myös Eelis hankki ylennyksiä ja eteni kohti tanssitähteyttä.
Frans kasvaa hujahti taaperoksi. Hän on kovasti paljon äitinsä näköinen.


Perheen rahatilanne oli vihdoin kohentunut niin paljon, että kotia saatiin sisustettua hiukan viihtyisämmäksi.Frans oli saanut oman huoneen.Taapero kasvoi vauhdilla ja oppi uusia taitoja.Noora oli edennyt jo ala-asteen opettajaksi.
Frans varttui koululaiseksi.
Ylennyksiä, ylennyksiä taas vaihteeksi.
Fransin huonetta oli sisustettu koulupojalle sopivammaksi. Opettaja-äiti auttoi läksyjen teossa ja pian poika saikin jo ensimmäisen kymppinsä.
Talon pihalle oli hankittu koripalloteline ja Frans olikin innokas pallon heittelijä. Tällä kertaa pelikaverina oli serkkupoika Fidel. Tutustutte häneen paremmin tulevassa Eevi-extrassa :)
Frans pääsi yksityiskoulun oppilaaksi.
Oli aika jättää lapsuuden leikit taakse ja kohdata teini-iän tuskat. Frans valitsi suosiotavoitteen ja hän näyttäisi pitävän löyhkäävistä ja luovista simeistä, mutta inhoavan työttömiä lusmuja.Urheilullinen poika löysi töitä mieluisalta uralta.Koripallo oli vielä teini-iässäkin Fransin mieliharrastus.Hän menestyi urheilu-urallaan ja saavutti teinuran huipun.
Eelis ja Noora saivat keski-iän muodonmuutoksen.

Talven tullen Frans alkoi viihtyä kauniin Telma-nimisen teinitytön kanssa.Pian oli kuitenkin aika suunnata taksilla kohti yliopistoa.
Perheeseen otettiin Albertin seuraksi toinen kissa, Ilmo, joka on yksi legacyperheen viimeisimmän kissapentueen pennuista.Kevät koitti ja talon pihapiiri sai hiukan uudistusta, sillä taloon rakennettiin pieni kuisti.


Eelis ja Noora ikääntyivät yhtä aikaa. Ilmo ihmetteli vieressä.Harmaahapsinen Eelis oli todella paljon edesmenneen isänsä Dimitrin näköinen.Noorasta tuli aika sievä vanhus.Eeliksellä oli jo pitkän aikaa ollut toiveena kohdata kummitus. Niinpä lähetin hänet Poukaman hautausmaalle.Kauaa ei tarvinnut odotella, kun ensimmäiset haamut ilmestyivät. Legacyn kantaäidin Annin puoliso Tauno näytti surevan edesmenneen vaimonsa haudalla.Hetkeä myöhemmin Tauno säikäytti perinpohjaisesti Eeliksen. Toive toteutettu.Noora saavutti opetusuran huipun. Hän kyllä näyttääkin aivan tyypilliseltä
 opetusministeriltä silmälaseineen ja lyhyine harmaine hiuksineen :D
Nooran elämäntoive ei kuitenkaan liittynyt uraan, sillä hän haaveili kultavuosipäivästä. Niinpä Frans kutsuttiin yliopistokampukselta käymään ja laitettiin pystyyn hyvin pienimuotoiset kekkerit.
Juhlat olivat vaatimattomat mutta onnistuneet, ja Noora sai elämäntoiveensa toteutettua. Tanssiuran huipulle tähtäävä Eelis on tällä hetkellä vielä yhden ylennyksen päässä elämäntoiveensa toteutumisesta.Yliopistokampuksella nuoreksi aikuiseksi varttunut Frans sai uuden hiustyylin.Samaan asuntolaan muutti tietysti tyttöystävä Telma. Hän on todella kaunis sim!


Frans ja Telma ovat umpirakastuneita ja tulevat todennäköisesti perustamaan perheen yliopistosta valmistuttuaan.

**********

Jos jaksoit lukea extran loppuun asti, niin onnittelut! Tätä kirjoittaessa tuntui, että Eeliksen elämässä ei ole tapahtunut kerrassaan mitään kovin kiinnostavaa. Hän on hieman tylsä sim, kuten myös vaimonsa Noora. Onneksi Frans löysi rinnalleen ihanan Telman ja tällä pariskunnalla pelaaminen tulee varmasti olemaan paljon mielenkiintoisempaa. Seuraavassa extrassa kurkataan Eemilin elämään, ja voin luvata että hänen elämänsä ei ole ollut aivan yhtä tasaisen tylsää kuin kaksoisveljensä!

2 kommenttia:

  1. Ihana osa ja värikkäät kuvat :) Oisko mahdollista saada joskus listaa Maxis Match-jutuista, joita käytät esim sisustuksessa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) LC-naapuruston downloads-kansio on tällä hetkellä reilut neljä gigaa, joten ihan kaikkea en ehkä ala listaamaan, mutta jonkinlaisen "resources-listan" keskeisimmistä ladatuistani voisin kyllä tehdä :)

    VastaaPoista